Caen – Nantes 0:2 (kon.) | Lyon – Toulouse 3:0 (kon.)
konec
SM Caen
0:2 (0:1)
FC Nantes
Pátek 23.10.2015, 18:30 • Stade Michel d'Ornano (Caen). • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Emiliano Sala (NAT)


     
    90
    Obrovskou šanci měl hostující celek, který mohl definitivně potvrdil své vítězství! Argentinský útočník Sala se dostal k míči na pravé straně, a poslal míč na Julese Ilokiho, jehož střela skončila těsně mimo!
     
    88
    Hostující trenér provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odcházáí Andrien Thomasson, střelec druhé branky hostujícího celku. Na poslední minuty se na hřiště podívá Iloki!
     
    87
    Nantes mohlo v závěru definitivně rozhodnout! Skvěle to udělala hostující Bammou, který vypíchl míč dvěma obráncům, a poslal do úniku Salu. Argentinský útočník si navedl míč do středu, nicméně jeho následná přízemní střela nebyla přesná!
     
    83
    Hostující brankář Riou se pokoušel zdržovat svůj odkop, což se vůbec nelíbilo hlavnímu rozhodčímu, který francouzskému brankáři udělil žlutou kartu!
     
    82
    To samé tentokrát udělal s míčem i stoper Vizcarrondo, který se dostal k míči ve vlastním vápně. Caen se však dokázalo velmi rychle dostat zpět, a po centru Imoroua hlavičkoval Rodelin, ten však mířil mimo!
     
    77
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Nicolas Seube, přichází Jordan Adéoti.
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Johan Audel, přichází Ermir Lenjani.
     
    73
    Hostující obránce Moimbé zastavil protiútoku Caen hodně tvrdým nedovoleným zákrokem v souboji s N´Kololem. Následně dostal francouzský obránce žlutou kartu!
     
    72
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Jeff Louis, přichází Leborgne.
     
    66
    Tak Valentin Rongier pro dnešek opravdu dohrál. Jeho zranění mu nedovolí pokračovat ve hře! Na jeho místo přichází Deaux!
     
    66
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Vincent Bessat, přichází Jordan N'Kololo.
    61. Adrien THOMASSON - 0:2
     
    61
    Nantes právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí tým pořádný šok! Nantes je po celý druhý poločas velmi pasivní, nicméně momentálně vede dvoubrankovým rozdílem! Na levém křídle dostal hodně prostoru obránce Moimbé, který poslal svůj centr na přední tým, kam si naběhl ADRIEN THOMASSON, který poslal míč do sítě!
    51. Jeff Louis (CEN)
     
    51
    To jsou věci! Caen neproměnilo ve druhém poločase již druhou tutovku! Na pravé straně se krásně uvolnil Rodelin, který přesným centrem našel ve vápně naběhlého Louise, jehož hlavička však skončila opravdu těsně mimo!
     
    48
    Teď měli domácí velkou šanci na vyrovnaný! Dlouhý centr Da Silvy našel na hranici vápna Rodelina, který hlavičkou sklepl míč pro Delorta, jehož střelu však skvěle vyrazil Riou!
     
    40
    Adrien Thomasson velmi rychle rozehrál rohový kop Nantes, a poslal před branku nebezpečný přízemní centr, který však nikoho z hostů nenašel! Caen následně zachránil Yahia, který míč odkopl!
     
    37
    První žlutý kartonek udělil hlavní rozhodčí Lannoy domácímu obránci Dennisu Appiahovi. Mladý Francouz na pravé straně nedovoleně zastavil pronikajícího Thomassona!
     
    35
    Nantes je v posledních minutách velmi pasivní, teď však mělo velkou šanci! Po levé straně pláchl Appiahovi Bammou, který poslal nebezpečný centr před branku, kde však míč odkopl na rohový kop Da Silva!
    23. Yacine BAMMOU - 0:1
     
    23
    Nantes právě vstřelili branku!
    Hostující celek se na hřišti Caen prezentuje velmi dobrým výkonem, a dostává se do vedení! U postranní čáry na levé straně svedla hned čtveřice hráčů tuhý boj o míč. Částečně se mohl radovat Sala, který míč vybojoval, a poslal jej do středu pro YACINE BAMMOUA, jehož přízemní střela zamířila přesně k tyči!
    18. Velká šance domácích, Bessatova rána byla zablokovaná
     
    18
    Domácí celek zahrával standardní situaci, které se ujal Feret. Jeho centr odvrátil jeden z hostujících obránců, nicméně za vápnem se dostal k hlavičce Louis, který ve vápně po odrazu míče našel volného Bessata, jehož střelu zblokovat na rohový kop Sala!
    12. Proti hlavičce Delorteho zasáhl Riou!
     
    12
    Caen podniklo velmi rychlou akci po pravé straně. Obránce Denis Appiah skvěle načasoval centr pro Delorta, jehož hlavičce však chyběla větší razance, a Riou dokázal míč lapit!
     
    2
    Hostující celek vstoupil do dnešního utkání velmi aktivně! Hned ve druhé minutě se před vápnem dostal ke střele domácí Bammou, jehož střelu však dokázal vyrazit Vercoutre!

    Jan Havlovic

    Branky: 23. Bammou (Sala), 61. Thomasson (Moimbé)

    Karty:   37. D. Appiah (CEN) – 73. Moimbé (NAT), 83. Riou (NAT)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:20.
    SM Caen: Vercoutre – D. Appiah, Yahia, Da Silva, Imorou – Seube (77. Adéoti), Féret, Bessat (66. N'Kololo) – Rodelin, Louis (72. Leborgne), Delort.
    Náhradníci: Reulet – Adéoti, Ben Youssef, Leborgne, N'Kololo, Raineau.

    FC Nantes: Riou – Sabaly, Vizcarrondo, Cana, Moimbé – B. Touré, Rongier (66. Deaux), Audel (77. Lenjani), Bammou, Thomasson (88. Iloki) – Sala.
    Náhradníci: Dupé – Deaux, Djidji, Dubois, Iloki, Lenjani, Adryan.

    Rozhodčí: S. Lannoy – D. Benech, L. Leducq
    bahis siteleri