Interobal Plzeň – Chrudim 1:6 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Tango Brno 1:1 (kon.) | Helas Brno – Hradec Králové 4:4 (kon.)
Kladno – Zruč n/S 6:9 (kon.) | Česká Lípa – Vysoké Mýto 1:7 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:7 (0:3)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 23.10.2015, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    35:54
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý tým tabulky mění zápas ve svou exhibici. Kubát vybídl ke skórování VÁCLAVA SKLENÁŘE, jenž před Kalinou nezaváhal. Asistence: Jaroslav Kubát.
     
    34:16
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Futsalisté Vysokého Mýta dál navyšují svůj náskok. Vágnerovu nabídku s díky zužitkoval PAVEL FORMÁNEK, který zaznamenal druhou branku v utkání. Asistence: Jakub Vágner.
     
    32:30
    Českolipský Soukup zezadu sundal unikajícího protihráče a od rozhodčího dostal rovnou červenou kartu! Démoni budou hrát v oslabení.
     
    32:20
    Démoni právě vstřelili branku!
    Power-play se Východočechům nevyplatila. Míče se ujal JAN ZEMÁNEK a bez problémů jej poslal do sítě. Bez asistence.
     
    28:03
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hostitelé propadli na útočné polovině a Východočeši jejich zaváhání vzápětí potrestali. V situaci dva na nikoho volil Šabata přihrávku na JAKUBA VÁGNERA, který poslal míč vstříc opuštěné brance. Asistence: Martin Šabata.
     
    21:35
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Brankář Kalina promeškal dobu pro výhoz a domácí to přišlo draho. Jeníček z nepřímého kopu přihrál na stranu Formánkovi, jehož pokus sice skončil na břevně, ale odražený balon vrátil na místo určení MIROSLAV SEMERÁD. Asistence: Pavel Formánek.
     
    18:11
    Demke se provinil proti pravidlům a hosté se na chvíli usadili na útočné půlce. Domácí se ale ze sevření vymanili, ale jejich útočnou akci zmařil faulem Michalec, za což byl odměněn žlutou kartou.
     
    13:25
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš. Když svou šanci nevyužili Démoni, udeřilo na druhé straně. Rychlý protiútok zakončil po přihrávce Formánka MIROSLAV SEMERÁD, který posílá svůj tým do tříbrankového vedení. Asistence: Pavel Formánek.
     
    06:45
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Teď už byl Kalina bezmocný. Střelu jednoho z hostujících hráčů vyrazil pouze před sebe, kde stál Semerád, který našel před prázdnou svatyní postaveného PETRA JENÍČKA, který neměl problém dopravit kulatý nesmysl do sítě. Asistence: Miroslav Semerád.
     
    00:10
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté se vrhli na svého soupeře opravdu s velkou vervou a hned z první střely se ujímají vedení. Jeníček přenechal míč PAVLU FORMÁNKOVI, který ranou z levé strany překonal Kalinu. Asistence: Petr Jeníček.

    Michal Šandor

    Branky: 33. Zemánek – 1. Formánek (Jeníček), 7. Jeníček (Semerád), 14. Semerád (Formánek), 22. Semerád (Formánek), 29. Vágner (Šabata), 35. Formánek (Vágner), 36. Sklenář (Kubát)

    Karty:   19. Michalec (VMY)   33. Soukup (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Kalina – Betyár, Bažant, Bejda, Švec, Soukup, Jäger, Demke, Zemánek, Havlásek, Hodač.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák – Merkl, Sklenář, Jeníček, Michalec, Kubát, Vágner, Vladyka, Formánek, Semerád, Šabata, Fidler.

    Rozhodčí: Řeháček, Nagy
    bahis siteleri