Žilina B – Trnava B 1:0 (kon.) | Senec – Sereď 1:3 (kon.) | Šaľa – Borčice 0:3 (kon.)
B. Bystrica – Slovan Bratislava U21 1:1 (kon.) | Haniska – Teplička n. Váhom 0:1 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 4:3 (kon.)
R. Sobota – MFK Zvolen 0:1 (kon.) | Spiš. N. Ves – FC Košice 0:3 (kon.) | Nitra – Nové Mesto n/V 0:2 (kon.)
Poprad – Dolný Kubín 4:1 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:1 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava U21
sk Sobota 24.10.2015, 13:30 • SNP Štiavničky • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Šanca Slovana, do šestnástky prenikol z pravej strany Molnár, ale veľmi zle vystrelil.
     
    84
    Dukla strieda, miesto Pančíka ide do hry útočník Garagič.
     
    82
    Slovan poslal Františka Nagya na ihrisko miesto Tichého.
     
    79
    Teraz som nevidel kto vyrobil túto neuveriteľnú situáciu, lopta totiž preskočila vybehnutého brankára Slovana a mierila do prázdnej bránky. Greif za ňou šprintoval a stihol ju azda spred čiary poslať preč, infarktová situácia, žiaľ bránkový rozhodca na tomto zápase nie je...
     
    77
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól! Hosťom to napokon vyšlo. Dlhý center z pravej strany našiel v šestnástke voľného Jána ANDREJKA, ktorý sa presadil pred Borošom, poslal loptu ponad neho a vyrovnáva.
     
    73
    Slovan znovu strieda, Šefčíka nahradil Gasser
     
    73
    Savič potiahol loptu po pravej strane, prihral Kostadinovi, ktorý našiel v šestnástke voľného Peševskeho, tomu opäť nesadla strela ideálne.
     
    71
    Duklisti stratili loptu, dostali sa k nej hostia a pohrozili, po strele Gorosita spoza 16-ky Boroš vytlačil loptu na roh.
     
    67
    Slovan prestriedal, Sokola nahradil Reisel.
     
    63
    Štandadka Slovana z ľavej strany, asi dva metre je lopta za šestnástkou, strieľa odtiaľ Malý priamo na bránku a mieri do brvna!
     
    57
    Banská Bystrica dala gól!
    Tlak Dukly slávil úspech. Rejdovian vysunul dopredu útočníkov na šestnástku, kde sa snažil zakončiť Vila, tečovaná lopta napokon našla Tihomira KOSTADINOVA, ktorý sa s ňou dostal za gólmana hostí a pohodlne skóroval do prázdnej bránky – 1:0.
     
    56
    Z následného rohu po centri Pančíka hlavičkoval Vila, no brankár Greif loptu chytil.
     
    55
    Opäť veľká šanca Dukly, Vila pekne prihral do päťky na Rejdoviana, ktorý už takmer pokoril obrancov i brankára Slovana, no tečovaná lopta skončila nad brvnom.
     
    51
    Veľká šanca po centri Snitku z pravej strany na vzdialenejšiu žrď. V malom vápne hlavičkoval nový hráč na ihrisku Vila, ale lopta išla do jedného z obrancov Slovana pred bránkovou čiarou. Vila reklamoval ruku Slovanistu, ale u rozhodcu neuspel.
     
    46
    Dukla do druhého polčasu poslala Belmina Vilu namiesto Viktora Lekaja.
     
    40
    Veľmi pekná akcia stredom, Willwéber dostal loptu na Rejdoviana, ktorý sa uvoľnil a išiel do šestnástky, nezakončil však, po kontakte s protihráčom padá na ihrisko, no arbiter penaltu nepískal.
     
    31
    Tak teraz to vyšlo hosťom, dopredu prenikol Tichý a z asi 15m zakončil, Boroš loptu vyškriabal nad brvno.
     
    27
    Po rohovom kope a centri Pančíka vznikol poriadny závar pred bránkou Slovana, snažili sa viacerí hráči v spleti tiel zakončiť, napokon sa lopta dostala až za 16-ku, odkiaľ pálil Peševski, no opäť tesne minul bránku.
     
    23
    Kostadinov s Peševskim kombinovali za šestnástkou, napokon Peševski vystrelil z asi dvadsiatich metrov a poriadne preveril gólmana Slovana.
     
    17
    Pekná akcia Dukly po ľavej strane cez Saviča na Kostadinova, ten prihral do rohu 16-ky, odkiaľ strieľal Peševski tvrdo, no nepresne, tesne minul bránku.

    Dado Balco

    Branky: 57. Kostadinov – 77. Andrejko


    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Snitka, Nikolič, Had, Savič – Willwéber, M. Pančík (84. Garagič) – Lekaj (46. Vila), Peševski – Rejdovian, Kostadinov
    Náhradníci: Maťašovský – Garagič, Urgela, Vila, Šufliarský, Zázrivec, Gombala

    ŠK Slovan Bratislava U21: Greif – Majerčák, Gorosito, Laczkó, F. Molnár – Sokol (67.Reisel), Malý – Lády, Šefčík (73. Gasser), Andrejko – Tichý (82. F. Nagy)
    Náhradníci: Valašik – Gasser, F. Nagy, Reisel

    Rozhodčí: Kačenga – Galo, Štrbo

    Diváci: 378
    bahis siteleri