Žilina B – Trnava B 1:0 (kon.) | Senec – Sereď 1:3 (kon.) | Šaľa – Borčice 0:3 (kon.)
B. Bystrica – Slovan Bratislava U21 1:1 (kon.) | Haniska – Teplička n. Váhom 0:1 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 4:3 (kon.)
R. Sobota – MFK Zvolen 0:1 (kon.) | Spiš. N. Ves – FC Košice 0:3 (kon.) | Nitra – Nové Mesto n/V 0:2 (kon.)
Poprad – Dolný Kubín 4:1 (kon.)
konec
FK Poprad
4:1 (1:1)
MFK Dynamo Dolný Kubín
sk Sobota 24.10.2015, 17:00 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný futbalový podvečer a vítam vás pri sledovaní posledného sobotňajšieho zápasu DOXXbet ligy – Východ. Domáci FK Poprad bude od 17:00 v národnom tréningovom centre v Poprade čeliť MFK Dolný Kubín .

    FK Poprad
    Popradskí futbalisti sa momentálne pohybujú tesne za stredom tabuľky. Patrí im 7. miesto so ziskom 17 bodov. Na šiesty Zvolen strácajú dva body a majú jednobodový náskok práve nad Dolným Kubínom. Poprad má skóre 16:15, z 13 zápasov 5 vyhral, dvakrát remízoval a šesť ráz odchádzal zo stretnutia ako porazený celok. Naposledy futbalisti spod Tatier cestovali do Košíc, kde sa tamojším FC VSS prehrali 3:1. Predtým doma uhrali s Bardejovom remízu 1:1.

    MFK Dolný Kubín
    Neuplynulo tak veľa času odvtedy, kedy Dolnokubínčania riešili finančné problémy. Napokon však mesto odkleplo projekt financovania futbalu a klub z Oravy teda pokračuje v druhej najvyššej súťaži. Ako som už spomenul, MFK sa nachádza na 8. pozícii so ziskom 16 bodov a gólovým skóre 13:17. Z 13 zápasov Dolný Kubín vyhral 5, jedenkrát remízoval a v siedmich dueloch nebodoval vôbec. Naposledy Dolný Kubín cestoval do Tepličky nad Váhom, odkiaľ si odniesol víťazstvo 2:4 a predtým bol doma porazený Liptovským Mikulášom 0:1.

    V tejto sezóne sa oba tímy už raz stretli. 16. augusta Dolný Kubín podľahol Popradu 0:2 . Za hostí vtedy skórovali Ujčík a Streňo (obaja v druhom polčase).

    Góly, všetky dôležité informácie a celý priebeh zápasu môžete sledovať live exkluzívne na webe Onlajny.eu. Prajem vám pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Huszárik – Jurčo, Palša, Bendík (C), Streňo, Rams, Janigloš, Bilas, Ferenc, Lukáč, Ujčík
    Náhradníci: Malec, Palutka, Šuľa, Durkot, Biskup, Zápotoka

    MFK Dolný Kubín: Sakar – Severino, Čučka (C), Kutlík, Cheptine, Laura, Gerát, Pantone, Kmeť, Otruba, Ferenčík
    Náhradníci: Biasini, Beňuš, Sani, Lešňovský

    Rozhodca: Dohál – Perát, Poláček.
     
    Oba tímy už máme na ihrisku. Futbalisti Popradu sa dnes predstavia v bielych dresoch, hostia v modro-čiernych pruhovaných.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop stretnutia začala dvojica domácich hráčov Ujčík s Lukáčom. Poprad začína svoj prvý útočný pohyb z vlastnej polovice.
     
    2
    Marco Pantone ostal voľný v šestnástke súpera. Dostal presný center na kopačku, no z voleja nedokázal presne zakončiť.
     
    3
    Bendík posúval priamočiaro na Ferenca. Ten sa však v šestnástke ku lopte nedostal. Hosťujúci Čučka ho odtlačil a následne má Dolný Kubín odkop od brány.
     
    4
    Janigloš v strede poľa fauloval Cheptina, Dolný Kubín chcel využiť výhodu, no lopta sa dostala za postrannú čiaru.
     
    5
    Poprad dal gól!
    Domáci tím otvára skóre stretnutia! Hostia urobili chybu v defenzíve. Do samostatného zakončenia zo šestnástky sa dostal Lukáč, no Sakar ho perfektne vychytal. Ostal však ďaleko vedľa brány a odrazenú loptu využil RUDOLF BILAS na tvrdú strelu, ktorou prepálil všetkých hráčov!
     
    6
    Iniciatívu sa snaží prebrať hosťujúce mužstvo. Dolnokubínčania sa však ťažko dostávajú cez stred poľa. Poprad tento priestor poctivo bráni.
     
    8
    Ferenc hľadal centrom za obranu Bilasa. Úmysel to bol dobrý, no len s nepresným koncom.
     
    9
    Dolný Kubín tiež predviedol peknú myšlienku. Ferenčík krátkym centrom na ľavú stranu vysúval Pantona, ktorý loptu napokon tesne nedobehol.
     
    10
    Lukáč hľadal z ľavej strany po takmer celej šírke ihriska Ramsa. Hosťujúci obranca Kmeť zámer popradského hráča vystihol a loptu získal.
     
    11
    Ujčík spadol pri hranici šestnástky. Dokázal síce ešte vysunúť Ferenca, ktorému sa už zakončiť nepodarilo. Poprad aspoň získal rohový kop.
     
    12
    Ferenc z rohového kopu dokázal nájsť Ujčíka pri bližšej žrdi, avšak hlavičkovký pokus napokon smeroval vedľa dolnokubínskej brány.
     
    14
    Marko Lukáč sa ocitol v obrovskej šanci. Z vnútra šestnástky na dvakrát zakončoval, no skvelý brankár Sakar a pani šťastena si svoje úlohy plnili na sto percent!
     
    16
    Anatoli Cheptine sa sám snažil dostať po pravej strane ihriska do šestnástky. Dobre ho však bránil Erik Streňo, ktorý mu nedal dýchať a potom Cheptine domáceho hráča fauloval.
     
    17
    Cheptine bol so Streňom hneď v ďalšom súboji, tentokrát sa faulom previnil Streňo, ktorý hosťujúceho hráča postrčil k zemi.
     
    18
    Po centrovanej lopte z priestoru v okolí rohovej zástavky sa do hlavičky dostali hostia. Milan Ferenčík mal veľmi blízko ku gólu, no hlavičkou trafil žŕdku!
     
    19
    Trojica popradských hráčov si nerozumela na útočnej polovici. Napokon Dolný Kubín získal loptu a snaží sa o kombináciu.
     
    20
    Jurčo sa dostal k centru z okolia rohovej zástavky. Ujčík si vypýtal loptu, no loptu v súboji s Čučkom dokázal iba ľahko tečovať nepresne.
     
    22
    Rudolf Bilas vyskúšal vystreliť spoza pokutového územia. Jeho tvrdý projektil zblokoval hráč MFK.
     
    22
    Strieľalo sa aj na opačnej strane. Spoza šestnástky sa o prekvapenie domácej defenzívy pokúsil Anatoli Cheptine. Prízemná strela letela vedľa bránky.
     
    23
    Hráč Popradu Ľubomír Jurčo je potrestaný žltou kartou za faul na Anatoliho Cheptina v strede poľa.
     
    24
    Jurčo nepresne centroval na Bilasa, no potom vzápätí svoju chybu napravil prostredníctvom defenzívneho zákroku. Laurovi zblokoval šancu na prienik.
     
    25
    Jurčo odcentroval z pravej strany. V šestnástke mal asi päticu hráčov. Napokon hosťujúci Kutlík zblokoval na rohový kop.
     
    26
    Brankár Sakar nebol stopercentne istý pri zákroku na Ferencov center. Iba jemne loptu vyrazil. Potom však na dorážku nebol pripravený žiaden z domácich hráčov.
     
    27
    Ferenc odcentroval loptu z ďalšieho rohového kopu. V tomto prípade už bol brankár Sakar stopercentne úspešný v zákroku.
     
    28
    Ku strele spoza šestnástky sa dostal Anatoli Cheptine. Jeho prudká strela letela priamo do stredu bránky, kde bol Huszárik v strehu.
     
    30
    Po nevydarenom popradskom útoku využili šancu na protiútok hostia. Marco Pantone bol nakoniec posledný pri lopte, keďže pálil spoza šestnástky. Lopta letela vedľa priestoru troch žrdí.
     
    31
    Ľuboslav Laura zasiahol Mariána Ferenca nedovoleným spôsobom, hlavný rozhodca kartu neudeľoval.
     
    33
    Ferenčík posunul do šestnástky Gerátovi. Toho už domáci hráči odzbrojili a našťastie dovoleným spôsobom. Inak by z toho bol pokutový kop.
     
    34
    Ferenčík poslal z pravej strany center do prehustenej šestnástky. Tam boxom úradoval Huszárik, ktorý loptu rukou vyrazil.
     
    36
    Erik Streňo vypálil poriadnu ranu zo svojej pravačky. Delovka spoza šestnástky bola napokon nepresná, ale tečovaná.
     
    39
    S blížiacim sa záverom polčasu už oba tímy vypúšťajú tempo. Poprad sa do hvizdu píšťalky snaží udržať pre nich priaznivý stav. Hostia naopak chcú streliť gól do šatne.
     
    40
    Rams odcentroval z pravej strany a ani jeden z dvojice domácich hráčov nedokázal zakončiť. Dolnokubínčania naopak poctivo ubránili.
     
    42
    Streňo z ľavej strany centroval krížom na Ramsa. Ramsova strela zo šestnástky bola absolútne nepodarená.
     
    43
    Bilas našiel v šestnástkovom oblúku Janigloša. Ten mohol do zakončenia nahrať úplne voľnému Ujčíkovi, no zvolil si obsadeného Ramsa.
     
    43
    Dolný Kubín dal gól!
    Športové pravidlo nedáš – dostaneš sa ukázalo opäť! Domáci hráči nevyužili šancu a Dolný Kubín smeroval do útoku. ANATOLI CHEPTINE sa dostal do zakončenia z ľavej strany v šestnástke. Pekným oblúčikom trafil protiľahlú žrď, od ktorej sa lopta odrazila do bránky!
     
    45
    Erika Streňa k zemi poslal nedovoleným zákrokom Ľuboslav Laura, ktorý inkasuje aj žltú kartu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skóre zápasu otvoril rýchlym gólom Bilas v 5. minúte. Hosťom sa ešte podarilo vyrovnať gólom do šatne v 43. minúte z kopačky Cheptina.
    Druhý polčas sa začne približne o 18:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Hostia sa previnili faulom a domáci majú možnosť rozohrávky zo stredu poľa.
     
    49
    Huszárik musel byť pripravený. Laura z ľavej strany poslal center pred bránku, no popradský brankár šikovne odrazil strelu do bezpečia.
     
    50
    Za faul na domáceho hráča dostáva žltú kartu hosťujúci kapitán Martin Čučka. Poprad bude zahrávať štandardku.
     
    51
    Poprad dal gól!
    RUDOLF BILAS rozohrával priamy kop Popradu. Prízemnou strelou dokázal perfektne namieriť a prekonať brankára Sakara. Poprad vedie 2:1!
     
    53
    Poprad to skúšal opäť. Streňo tvrdou strelou pálil spoza šestnástky, Sakar vyrazil pred seba, odkiaľ ešte dorážal Ferenc, no mieril nepresne!
     
    54
    Laura posunul pred šestnástku Matúšovi Otrubovi. Ten vyslal peknú strelu ku ľavej žrdi, no Huszárik dobrým zákrokom vyrazil loptu do strany.
     
    55
    Obrovská šanca pre Poprad! Ferenc pred šestnástkou posunul Bilasovi. Ten dokázal ešte na pravú stranu v pokutovom území šikovne nahrať Ujčíkovi, no ten v absolútnej tutovke strieľal vedľa protiľahlej žrde!
     
    56
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Pavol Rams, prichádza Filip Palutka.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 627 divákov.
     
    58
    Palutka bol v súboji na pravej strane ihriska maximálne dôrazný a Otrubu bez žiadnych ťažkostí obral o loptu s pomocou sklzu.
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Matteo Severino, prichádza Siradji Sani.
     
    60
    Poprad dal gól!
    Domáci tím sa dostáva od Dolného Kubína na dva góly. RUDOLF BILAS sa prepracoval ku hranici šestnástky a maximálne presne vystrelil ku protiľahlej žrdi, čím skompletizoval svoj hetrik v tomto zápase! Všetky tri doterajšie popradské góly padli z jeho kopačky.
     
    62
    Sani prihral pred šestnástkou na Marca Pantona, ktorý sa odhodlal k strele, no nedokázal namieriť do priestoru bránky.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Róbert Ujčík, prichádza Ján Zápotoka.
     
    64
    Ferenčík centroval spoza pokutového územia, jeho pokus napokon neskončil na ani jednej z kopačiek jeho spoluhráčov.
     
    65
    Pantone hlavičkoval z priestoru pokutového územia, brankár Róbert Huszárik bol pripravený a strelu zachytil.
     
    66
    Marko Lukáč sa na opačnej strane uvoľnil do príležitosti, strieľal z hranice šestnástky, no bránku nakoniec minul.
     
    67
    Bilas posunul pred šestnástkou Zápotokovi, ktorý ľavačkou vystrelil, avšak jeho strela nesmerovala do priestoru bránky.
     
    69
    Bilas vysúval priamočiarou prihrávkou Lukáča, ktorý sa síce poriadne rozbehol, no dobehnúť loptu napokon nedokázal.
     
    70
    Siradji Sani sa dostal ku koncovke asi z hranice pokutového územia, odkiaľ mieril nepresne.
     
    71
    Popradský hráč Streňo centroval z ľavej strany ihriska. Lopta preletela cez celé vápno, no napokon zakotvila mimo hracej plochy.
     
    73
    Kmeť vyslal center z veľkej diaľky na Saniho do šestnástky. Tam dolnokubínsky hráč loptu spracoval, avšak už nevystrelil.
     
    74
    Poprad bude kopať penaltu! Brankár Sakar fauloval počas zákroku Erika Streňa a jedenástku za Poprad bude zahrávať Lukáš Janigloš!
     
    75
    Poprad dal gól!
    LUKÁŠ JANIGLOŠ sa postavil ku lopte a nekompromisnou strelou do opačného pohybu brankára zvyšuje vedenie Popradu!
     
    78
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Anatoli Cheptine, prichádza Riccardo Biasini.
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Tomáš Gerát, prichádza Ján Beňuš.
     
    79
    Pantone vystrelil zo štandardky spoza šestnástky. Huszárik nemusel zasahovať, pretože lopta letela nad bránkou.
     
    80
    Popradčania chceli okulahodiaco zakombinovať. Jurčo posunul pred šestnástku Bilasovi. Ten sa neulakomil a strieľanou prihrávkou hľadal pri žrdi Ferenca. Obrana hostí napokon loptu upratala do bezpečia.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Marián Ferenc, prichádza René Durkot.
     
    83
    Popradu sa z rohového kopu nepodarilo streliť gól. Dolný Kubín sa ubránil a loptu poslal preč za polovicu ihriska.
     
    84
    Bilas našiel v šestnástke centrom Janigloša. Jemu však lopta odskočila od kopačky a blízko postavený Durkot už strieľať nedokázal.
     
    85
    Poprad hrá v sympatickom a pokojnom tempe. Domáci sú si už na sto percent istý, že v tomto zápase budú víťazom.
     
    86
    Pekná akcia popradských futbalistov! Streňo z ľavej strany prihral pred šestnástku Zápotokovi, ktorý elegantnou pätičkou posunul spätne na Rudolfa Bilasa. Ten mohol pridať už svoj štvrtý gól v stretnutí, no delovku Sakar pozorne vyrazil!
     
    88
    Dolný Kubín sa v tejto chvíli po dlhej dobe dostal na súperovu polovicu. Tu sa im však zatiaľ príliš nedarí.
     
    89
    Riccardo Biasini rozohrával štandardku hostí spoza šestnástky. Vyslal pomerne tvrdú strelu, ktorú Huszárik bezpečne zastavil na rukách.
     
    90
    Bilas rozohral center zo štandardky smerom na zadné rady, odkiaľ pálil Streňo, no vystrelil iba nerazantne. Sakar nemal problémy.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.
     
    90+1
    Popradskí hráči už v pokoji dohrávajú stretnutie. Jasný zisk troch bodov majú vo svojich rukách a v tabuľke.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa na plné obrátky rozbehli domáci hráči. Najmä Rudolf Bilas, ktorý skóroval v 51. a 60. minúte a zavŕšil tak svoj druhý hetrik v tejto sezóne. Skóre ešte na 4:1 z penalty upravil v 75. minúte Janigloš.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (18:50:43)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 5. Bilas, 51. Bilas, 60. Bilas, 75. Janigloš (pen.) – 43. Cheptine

    Karty:   23. Jurčo (PPD) – 16. Cheptine (DKU), 45. Laura (DKU), 50. Čučka (DKU), 74. Sakar (DKU)


    FK Poprad: Huszárik – Jurčo, Palša, Bendík (C), Streňo, Rams, Janigloš, Bilas, Ferenc, Lukáč, Ujčík
    Náhradníci: Malec, Palutka, Šuľa, Durkot, Biskup, Zápotoka

    MFK Dynamo Dolný Kubín: Sakar – Severino, Čučka (C), Kutlík, Cheptine, Laura, Gerát, Pantone, Kmeť, Otruba, Ferenčík
    Náhradníci: Biasini, Beňuš, Sani, Lešňovský

    Rozhodčí: Dohál – Perát, Poláček

    Diváci: 627
    bahis siteleri