Dynamo – Spartak 2:3 (kon.) | FK Krasnodar – Kazaň 2:1 (kon.) | Groznyj – CSKA Moskva 0:0 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:3 (1:1)
FK Spartak Moskva
Neděle 25.10.2015, 11:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Quincy PROMES - 2:3
     
    90+1
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak, a je to tady! Spartak se v nastaveném čase opravdu dočkal, a dokonal svůj obrat! Po přihrávce Kombarova se míč dostal do středu hřiště, odkud poslal krásný lob za obranu Dinama Davydov, který našel přesně QUINCYHO PROMESE, který dokázal s velkou porcí štěstí dostat míč do branky!
     
    88
    Střídající Zujev si naběhl na levou stranu, odkud poslal nebezpečný centr do vápna. Jurij Žirkov však dokázal míč dostat za vápno. Do tohoto prostoru naběhl Sergej Paršivljuk, který měl na noze rozhodnutí, avšak jeho střela mířila těsně mimo!
     
    87
    Tak hlavní rozhodčí zřejmě čekal na tvrdý zákrok Igora Denisova, který přišel o pár desítek sekund později. Ruský záložník převedl ukázkový šlapák v souboji s Glušakovem, a dostává žlutou kartu!
     
    85
    Příliš čistě teď nezahrál Denis Glušakov, který nestíhal v souboji s Romanem Zobninem, kterého poslal k zemi. Hlavní rozhodčí v tomto případš neváhal, a udělil žlutou kartu!
     
    83
    Další nebezpečný moment ve vápně Spartaku! Aktivní Igor Denisov uvolnil na levé straně Jurije Žirkova, který poslal nebezpečný centr před branku. Míč nezasáhl Rebrov, a ten prolétl kolem branky do zámezí!
     
    81
    Na druhé straně mohl rozhodnout Alexander Kokorin, který dostal do vápna parádní centr od Živogljadova. Ruský reprezentant však poslal hodně slabou hlavičku, a Rebrov stihl zasáhnout!
    80. Nebezpečná situaci ve vápně domácího týmu
     
    80
    V levém rohu to však přehnal s důrazem Denisov, a Dinamo mělo k dispozici zajímavou standardní situaci. Rozehrávky se ujal Promes, jehož centr měl vyboxovat Gabulov. Ruský brankář však nepředvedl jistý zákrok. Ke střele se dostával Bocchetti, nicméně italský stoper nakopl místo míče Jurije Žirkova!
     
    77
    Domácí zkušený obránce Jurij Žirkov následně komunikoval s rozhodčím, a požadoval žlutou kartu pro Davydova. Žirkov však z úst vypustil něco, co neměl, a žlutou dostává on!
     
    75
    Své první střídání v tomto zápase provádí domácí trenér Andrej Kobelev. Ze hřiště odchází Anatolij Katrič, který byl ve středu hřiště hodně nevýrazný. Na hřiště přichází mladý Anatolij Sosnin!
     
    73
    Tak přecijen trenér Dmitrij Aleničev provádí svou poslední změnu v tomto utkání. Velmi pracovitý výkon podal v dnešním utkání Aras Özbiliz, který je však necelých dvacet minut před koncem vystřídán. Na jeho místo přichází Igor Leontěv.
    70. Denis DAVYDOV - 2:2
     
    70
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak možná ani nebude! Spartak totiž potřeboval na odpověd pouhé tři minuty, a začínáme opět od začátku! Střídající Zujev dokázal uvolnit na levé straně Denise Glušakova, který svým centrem našel hlavu DENISE DAVYDOVA, který poslal míč přesně k tyči!
    67. Pavel POGREBŇAK - 2:1
     
    67
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Dinamo hned z dalšího útoku Özbilizovo zaváhání trestá, a dostává se do vedení! Z levé strany poslal do vápna centr aktivní Jurij Žirkov, který dokázal odvrátit stoper Bocchetti. Ve středu hřiště se dostal k míči Zobnin, jehož ránu Rebrov vyrazil pouze do míst, kde se nacházel PAVEL POGREBŇAK. Zkušený ruský útočník poslal míč do horních pater branky, a brankář Spartaku byl bez šance!
     
    66
    Ve velmi dobré pozici se ocitl Aras Özbiliz, který měl dostatek prostoru na pravém křídle, a mohl vystřelit. Arménský útočník však raději navedl míč do prostoru, kde se nacházela hned trojice protihráčů, čímž akci zazdil!
    59. Zraněný Makejev je odnášen ze hřiště na nosítkách
     
    59
    Jevgenij Makejev si navíc při pádu ze souboje s Živogljadovem přivodil nějaké menší zranění, které mu nedovolí pokračovat v dnešním utkání. Na jeho místo přichází Zujev!
     
    58
    Nebezpečnou akci domácího celku táhl po pravé straně Dmitrij Živogljadov, který se zbavil Makejeva, a postupoval do vápna. Jeho následný centr však, bohužel pro domácí, nikoho ve vápně nenašel.
     
    52
    Teď to však udělal skvěle Alexander Kokorin, který věděl, že rozhodně nebude rychlejší než Bocchetti, nicméně před italského stopera se dostal, a ten následně fauloval. Bocchetti byl navíc v karetním trestu, tudíž si další utkání na hřišti Rostovu nezahraje!
     
    46
    První střídání v tomto zápase provádí hostující Spartak. Ze hřiště odchází Alexander Zotov, který byl v prvním poločase hodně nevýrazný. Na jeho místo přichází ruský záložník Davydov!
     
    34
    A opět se žlutí! Sergej Paršivljuk ostře zajel pod nohy Jurije Žirkova u postranní čáry na levé straně, a dostává zcela zaslouženě žlutou kartu. Hostující lavičce se to však příliš nelíbí.
    34. Nebezpečná rána Zobnina
     
    34
    Jurij Žirokov poslal do vápna Dinama centr, který však odvrátil stoper Bocchetti. Následně se za vápnem opřel do míče Roman Zobnin, jehož střelu však lapil Rebrov!
     
    29
    Spartak se opět povednou kombinací dostal do střelecké pozice. Promes poslal povednou přihrávku do středu, odkud vystřelil Özbiliz. Přízemní střela arménského útočníka však Gabulova nepřekvapila, a dokázal zasáhnout.
    22. Quincy PROMES - 1:1
     
    22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak je však za svůj velmi dobrý výkon náležitě odměněn! Na začátku gólové akce byl na levé straně obránce Dmitrij Kombarov, který skvěle načasoval přihrávku pro QUINCYHO PROMESE, ten předvedl chladnou hlavu při zakončení, a máme vyrovnáno!
     
    21
    Na druhé straně mohlo být vyrovnáno! Spartak vybojoval rohový kop, kterého se ujal opět Özbiliz. Jeho centr však nejdříve odvrátil Kozlov. Ke střele se však dostal Promes, jehož ránu vykopl Morozov!
    17. Alexandr KOKORIN - 1:0
     
    17
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Z následného protiútoku se však moskevské Dinamo ujímá vedení! Zobin našel v levé části vápna Jurije Žirkova, který krásně odcentroval přes obránce, a našel před brankou zcela volného ALEXANDERA KOKORINA, pro kterého nebyl problém poslat míč do sítě. Tohle obrana Spartaku nezvládla ...
     
    7
    První žlutá karta dnešního utkání je na světě. Dinamo se dostalo do rychlého protiútoku, a na jeho konci měl být Kokorin, který už si připravoval míč na střelu, do toho však vletěl do souboj Tasci, a žlutá je zcela na místě!
    6. Nebezpečná rána Özbilize
     
    6
    Spartak je prozatím v dnešním utkání daleko silnější v kombinaci. Křížná přihrávka za obranu od Promese pro Širokova sice nebyla přesná, nicméně ruský útočník míč dostihl, a vrátilo ho do vápna pro Arase Özbilize, který poslal míč přesně mezi nohama Morozova, nicméně Gabulov zasáhl!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Kokorin (Žirkov), 67. Pogrebňak – 22. Promes (D. Kombarov), 70. D. Davydov (Glušakov), 90+1. Promes (D. Davydov)

    Karty:   77. Žirkov (DMO), 87. Igor Denisov (DMO) – 7. Tasci (SPM), 34. Paršivljuk (SPM), 52. Bocchetti (SPM), 85. Glušakov (SPM)


    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 5:2. Rohy: 2:5.
    Dynamo Moskva: V. Gabulov – Živogljadov, Kozlov, Morozov, Žirkov – Igor Denisov, Katrič (75. Sosnin) – Tašajev, Zobnin, Kokorin – Pogrebňak.
    Náhradníci: Šunin, Leščuk – Sosnin, Kaljašin, Levin, Saramutin, Obolski.

    FK Spartak Moskva: Rebrov (C) – Paršivljuk, Tasci, Makejev (59. Zujev), Bocchetti, D. Kombarov – Glušakov, Zotov (46. D. Davydov), Širokov – Özbiliz (73. Leontěv), Promes.
    Náhradníci: Mitrjuškin – K. Kombarov, D. Davydov, Granat, Leontěv, Bakajev, Zujev.

    Rozhodčí: Vitalij Meškov – Demeško, Bogač (vš. Rusko)
    bahis siteleri