K. Vary – Plzeň 0:6 (kon.) | Zlín – Litvínov 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Sparta 1:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Třinec 4:5 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 25.10.2015, 18:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub VALSKÝ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Zdá se, že je rozhodnuto. Pouhé tři vteřiny dělily zápas od prodloužení, náhle však Lukáš Krenželok zavezl puk k brance, přesně nabil JAKUBU VALSKÉMU a ten se před brankářem nemýlil.
    Asistence: Lukáš Krenželok a Martin Ševc.
     
    53:10
    Další velká šance domácích! Michal Řepík vybojoval v útočném pásmu kotouč, připravil ho Michalu Bulířovi a ten ještě přihrával před branku, kde byl tísněn Michal Birner. Ten se i v těžké situaci protlačil k zakončení, Čiliak se však opět roztáhl na čáře a betonem puk zastavil.
     
    45:15
    Parádní akce Liberce dva na jednoho nekončí gólem díky zázračnému zákroku Čiliaka! Vampola zavezl kotouč před branku a nabil ke střele Martinu Bakošovi, jeho pokus do odkryté branky však Čiliak parádně vykopl betonem, zatímco se již domácí fanoušci začínali radovat.
    Tomáš SVOBODA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po nenápadné střele je srovnáno. TOMÁŠ SVOBODA vypálil od modré čáry a jeho pokus byl nejspíš tečován jedním z bránících hráčů, každopádně přeskočil Schwarzův beton a skončil v síti.
    Asistence: Jan Hanzlík.
     
    39:53
    Ještě se bude vylučovat. Michal Birner (LIB) míří na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    39:25
    Hosté se mohli dočkat vyrovnání jen půl minuty před koncem druhé třetiny, po akci dva na jednoho nakonec mohl zakončovat Káňa, který ale odkrytou branku minul.
     
    31:59
    Tygři si dnes podruhé zahrají přesilovku. Petr Mrázek (KOM) odpyká dvouminutový trest za krosček.
     
    30:45
    Zdálo se, že Bakoš s Radivojevičem pojedou dva na jednoho. Přihrávku však vracející se obrana prvnímu jmenovanému znemožnila, a tak se rozhodl pro zakončení. Jeho střela zápěstím nakonec pouze těsně proletěla kolem Čiliakovy branky.
    Tomáš SVOBODA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brnu se daří snížit skóre. Marek Schwarz se sice vytáhl skvělým zákroky proti několika střelám, puk se ale v nepřehledné skrumáži povaloval brankovištěm a na několikátý pokus ho TOMÁŠ SVOBODA dokázal poslat do domácí sítě.
    Bez asistence.
    Michal BIRNER - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byl jeden z nejjednodušších gólů, které kdy MICHAL BIRNER vstřelil. Jeho parťák z útoku Michal Řepík totiž vyjel do útočného pásma a pokusil se vystřelit, puk však byl zblokován a pomalu se odšoural k levé tyčce. Tam stál zcela osamocený Birner a pouze lehce doklepl pomalu jedoucí kotouč do branky.
    Asistence: Michal Řepík.
     
    15:21
    Marek Schwarz se opět musel předvést. Nejprve si poradil se zakončením Petra Mrázka a následně ještě čelil dorážce, v nepřehledné situace se ale dokázal natáhnout a skryl kotouč v rukavici.
     
    13:37
    Dvojice šancí Komety! Nejprve po rychlé kombinaci pálil osamocený Tomáš Vondráček z mezikruží, ale těsně minul domácí svatyni. Jen o chvíli později se pak stejný hráč pokoušel před brankou tečovat další nahození, tentokrát ale skončil kotouč ve Schwarzově rukavici.
     
    10:05
    Tomáš Vondráček pálil před Schwarzem z dobré pozice a kotouč následně notnou chvíli poskakoval někde na hranici brankoviště v chumlu hráčů, ani jeden z hostí ho však nedokázal doklepnout do branky.
     
    08:55
    Hosté si poprvé zahrají přesilovou hru. Petr Ulrych (LIB) odpyká dvouminutový trest za hákování, přestože se domácí i s pomocí opakovaného záběru na kostce nad ledem dožadovali zrušení trestu.
    Lukáš KRENŽELOK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    08:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla povedení akce Bílých Tygrů! Valský zavezl kotouč do útočného pásma, zajel s ním až za branku a už se zdálo, že ze šance nic nebude. Následně však mladý útočník parádní zadovkou našel hokejku LUKÁŠE KRENŽELOKA a ten přesnou ranou otevírá skóre.
    Asistence: Jakub Valský, Petr Jelínek.
     
    03:22
    Bude se poprvé vylučovat. Martin Dočekal (KOM) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
    Marken.cz

    Dominik Jakubec

    Branky a nahrávky: 9. Krenželok (Valský, Jelínek), 21. Birner (Řepík), 60. Valský (Krenželok, Ševc) – 26. Svoboda, 45. Svoboda (Hanzlík)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Lašák) – Šimek, Ševc, Ulrych, Derner, Kajínek, Výtisk (C), Havlín, Vitásek – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Lakatoš, Vlach.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Spang, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Stehlík, Malec – Němec, Hruška, Ostřížek – Vondráček, Zohorna H., Káňa – Svoboda, Čermák (C), Burian – Zohorna R., Dočekal, Mrázek.

    Rozhodčí: Fraňo, Lacina – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 5093
    bahis siteleri