K. Vary – Plzeň 0:6 (kon.) | Zlín – Litvínov 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Sparta 1:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Třinec 4:5 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 25.10.2015, 17:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:27 Martin ŠTAJNOCH - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo se dostává do čtyřbrankového vedení! Lukáš Nahodil vybojoval kotouč v obranném pásmu a okamžitě hledal MARTINA ŠTAJNOCHA, který se zrovna vracel z trestné lavice. Slovenský obránce se dostal do samostatného úniku a trefil se mezi betony Davida Ritticha. Asistence: Lukáš Nahodil, Brandon Maxwell.
    40:54 Tyler REDENBACH - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vede znovu o tři branky! Čáslava nabil na modré čáře připravenému Štajnochovi, jehož přízemní střela letěla mimo. Puk se ovšem od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl TYLERA REDENBACHA, který se trefil nad ležícího Ritticha. Asistence: Martin Štajnoch, Petr Čáslava.
    30:05 Lukáš PABIŠKA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    30:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští snižují na rozdíl dvou branek! Voráček našel pohlednou zadovkou připraveného LUKÁŠE PABIŠKU, který zakončoval do takřka odkryté pardubické brány. Asistence: Tomáš Voráček, Richard Jarůšek.
    07:37 Lukáš NAHODIL - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají i třetí přesilovou hru! K odraženému kotouči se před Rittichem dostal LUKÁŠ NAHODIL, který vstřelil svou druhou branku v zápase a zkompletoval přesilovkový hattrick pardubického Dynama. Asistence: Patrik Poulíček, Tomáš Rolinek.
    05:44 Radoslav TYBOR - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru po šestnácti vteřinách hry! Štajnochovu střelu obětavě zblokoval Lukáš Pabiška, kotouč se však posléze dostal k volnému RADOSLAVU TYBOROVI, který trefil skulinku mezi betony Davida Ritticha. Asistence: Jaroslav Moučka, Martin Štajnoch.
    01:19 Lukáš NAHODIL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    01:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostávají do vedení! David Rittich předvedl obrovskou chybu při rozehrávce, kterou potrestal pohotovým zakončením LUKÁŠ NAHODIL. Bez asistence.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 2. Nahodil, 6. Tybor (Moučka, Štajnoch), 8. Nahodil (Poulíček, Rolinek), 41. Redenbach (Štajnoch, Čáslava), 45. Štajnoch (Nahodil, Maxwell) – 31. Pabiška (Voráček, Jarůšek)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kristan) – Havlík, Štajnoch, Čáslava, Nedbal, Ščotka, Bokroš, Šeda – Tybor, Marcinko, Svoboda – Poulíček, Redenbach, Rolinek – Moučka, Nahodil, Voženílek – Tomášek, Kaut, Starý – Panna.
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Řehoř) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Robar, Ovčačík, Kučný – Pabiška, Výborný, Jarůšek – Pacovský, Urban, Látal – Bárta, Žejdl, Hruška – Lenc, Musil, Ďurač.

    Rozhodčí: Horák, Pešina – Barvíř, Skopal.

    Diváci: 6844
    bahis siteleri