Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:4 (3:1, 2:2, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 25.10.2015, 23:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zach PARISE - 5:4
     
    50:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól je přece jen na světě! Zach Parise zabojoval za bránou a natlačil kotouč do brankoviště. Tam se puk i s velkou dávkou štěstí odrazil od Stuartovy brusle za Hutchinsonova záda! Bez asistence.
    Justin FONTAINE - 5:3
     
    34:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Divočáci se dostávají na dostřel dvou branek poté, co se po chybě v domácí obraně z dorážky prosazuje JUSTIN FONTAINE. Původně jednoznačně se vyvíjející zápas začíná být pořádné drama. Asistence: Thomas Vanek.
    Mikko KOIVU - 5:2
     
    34:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Podruhé už to však vyšlo. MIKKO KOIVU využil slušné Granlundovy přihrávky zpoza brány a z ostrého úhlu propaluje v početní převaze Hutchinsona. Asistence: Mikael Granlund, Jason Pominville.
    Drew STAFFORD - 5:1
     
    24:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tohle začíná zavánět pořádným debaklem! Krásnou individuální akcí se blýskl DREW STAFFORD, který i navzdory dvou obráncům dojel až před Dubnyka a pohodlně zasunul kotouč bekhendem do sítě Minnesoty. Pro amerického útočníka je to již druhé trefa v prostřední části utkání! Asistence: Dustin Byfuglien, Toby Enstrom.
    Drew STAFFORD - 4:1
     
    20:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tentokrát to jsou domácí, kteří se prosazují hned v úvodu třetiny. Střelou z vrcholku kruhu přes obránce se mezi střelce zapisuje DREW STAFFORD, čímž navyšuje vedení domácího celku již na tři branky. Asistence: Adam Lowry, Jacob Trouba.
    Nikolaj EHLERS - 3:1
     
    12:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Před malou chvílí nastřelil tyč, tentokrát se však NIKOLAJ EHLERS prosazuje! V situaci dva na jednoho se rozhodl nakonec místo nahrávky vypálit a dobře udělal. Prudká rána zapadla za Kuemperova záda. Asistence: Mark Scheifele, Mathieu Perreault.
    Andrew LADD - 2:1
     
    03:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A Tryskáči se dokonce dostávají do vedení. Poskakujícího kotouče na brankovišti se nejrychleji zhostil ANDREW LADD, který posouvá svůj celek do vedení. Kanadský forvard měl jednoduchou práci, neboť kotouč zasouval do odkryté klece. Asistence: Bryan Little, Blake Wheeler.
    Bryan LITTLE - 1:1
     
    01:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se ale bleskurychle otřepávají a taktéž z první vážnější šance se prosazují. Autorem branky je BRYAN LITTLE, jemuž se kotouč s obrovskou dávkou štěstí odrazil od helmy přímo za Kuemperova záda. Asistence: Andrew Ladd, Blake Wheeler.
    Jason ZUCKER - 0:1
     
    00:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelná sprcha pro domácí výběr. Hned z prvního výpadu Winnipeg inkasuje. JASON ZUCKERA se zhostil v neutrální zóně kotouče, šikovně prokličkoval obranou soupeře a zavěsil puk do Hutchinsonovy sítě! Asistence: Jonas Brodin.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 2. Little (Ladd, Wheeler), 4. Ladd (Little, Wheeler), 13. Ehlers (Scheifele, Perreault), 21. Stafford (Lowry, Trouba), 25. Stafford (Byfuglien, Enstrom) – 1. Zucker (Brodin), 35. Koivu (Granlund, Pominville), 35. Fontaine (Vanek), 51. Parise


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enstrom, Byfuglien, Chiarot, Myers, Stuart, Trouba – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Ehlers – Burmistrov, Lowry, Stafford – Thorburn, Copp, Petan
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Folin – Parise, Granlund, Pominville – Zucker, Koivu, Niederreiter – Vanek, Coyle, Fontaine – Porter, Haula, Carter

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kyle Rehman – Brian Mach, Devin Berg

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri