Trenčín – Nitra 4:5 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Žilina 4:1 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Poprad – Košice 2:1 (kon.) | Martin – Piešťany 4:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
MsHK Žilina
sk Neděle 25.10.2015, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    REHÁK - 4:1
     
    31:37
    Žilina dala gól!
    Chyba Emila Bagina a hostia znižujú na rozdiel troch gólov, keď sa na dvakrát pred Barošom presadil DOMINIK REHÁK. Asistencia: Rastislav Konečný.
    ŽILKA - 4:0
     
    25:34
    Zvolen dal gól!
    Domáci si hrajú svoje a vedú už o štyri góly! Tentokrát si puk do svojej moci zobral JAKUB ŽILKA a vymietol ľavý horný roh Cibuľovej brány! Asistencie: Jozef Kentoš, Frederik Fekiač.
    SEMORÁD - 3:0
     
    18:12
    Zvolen dal gól!
    Prvá zvolenská formácia sa baví a domáci si naďalej vylepšujú svoju štatistiku využitia presilových hier. Tentokrát im stačilo iba 54 sekúnd a na rozdiel troch gólov zvyšuje vedenie HKM JAN SEMORÁD. Asistencie: Radovan Puliš, Kamil Brabenec.
    PULIŠ - 2:0
     
    13:04
    Zvolen dal gól!
    Domáci vedú už o dva góly priatelia a nepričinil sa o to nik iný ako Kamil Brabenec, ktorý prešiel celým obranným pásmom hostí a nahral pred bránu RADOVANOVI PULIŠOVI, ktorý strelou po ľade prekonal bezmocného Tomeka. Asistencia: Kamil Brabenec.
    ANDERSONS - 1:0
     
    06:58
    Zvolen dal gól!
    Výborná presilovka HKM. Pred pár sekundami sa JANISOVI ANDERSONSOVI ešte nepodarilo Tomeka prekonať, tentokrát však už bol úspešnejší a posiela domácich do vedenia! Asistencie: Juraj Jurík, Daniel Krejčí.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 7. Andersons (Jurík J., Krejčí), 14. Puliš (Brabenec), 19. Semorád (Puliš, Brabenec), 26. Žilka (Kentoš, Fekiač F.) – 32. Rehák (Konečný)


    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Pokovič, Juraško (C), Krejčí, Andersons, Bagin, Habšuda, Fekiač F., Hataš – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obržálek, Mráz B., Jurík J. – Klhůfek, Klíma T., Ďaloga – Kentoš, Fekiač V., Žilka.
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Makovský, Novotný, Bajaník, Brejčák D., Niník, Rogoň – Huna Ri., Huna Ró., Švec – Konečný, Valášek, Stupka – Drábek, Ježek, Drevenák – Lipovský, Rehák, Schroner.

    Rozhodčí: Konc J. – Frimmel, Kollár

    Diváci: 1 176
    bahis siteleri