Havířov – Přerov 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 0:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:0 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
HC Kometa Brno
Neděle 25.10.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    53:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa zřejmě ještě nesložila zbraně! Brankáře Kryštofa Ševců, jenž vystřídal v bráně Daniela Dvořáka, prostřelil z pravé strany MAXIM ČAJKOVIČ a snižuje skóre na 2:6. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    51:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH SÍLA završuje hattrick! Martinec nahodil kotouč od modré čáry a výše zmiňovaný východočeský forvard si těsně před Pletichou zpracoval puk a bekhendem ho poslal pod brněnským brankářem do brány. Asistence: Denis Martinec, Štěpán Pokorný.
     
    44:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je velmi rychle využita! Klodnerovu střelu od modré vyrazil Pleticha před sebe a o dorážku se postupně pokusili Vaňát a TOMÁŠ ŠLAICHER, přičemž druhý jmenovaný byl úspěšný. Asistence: Daniel Vaňát, Jan Klodner.
     
    35:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tříbrankový náskok pro Východočechy! Po Věžníkově zblokované střele se k puku dostal MATĚJ SÍLA a krásnou individuální akci přes téměř celé kluziště zakončil přesnou střelou na vzdálenější růžek. Bez asistence.
     
    30:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to tak, Hradec využívá svou přesilovku! Střelu Jana Klodnera od modré tečoval těsně před brankářem VOJTĚCH SÍLA a posílá svůj tým do dvougólového náskoku. Asistence: Jan Klodner, Petr Poppel.
     
    28:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Chvilku po vyhraném buly nahrál Tadeáš Jakubec ŠTĚPÁNU RŮTOVI do prostoru mezi kruhy a hradecký forvard se nemýlil. Asistence: Tadeáš Jakubec, Matěj Síla.
     
    20:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Z pravého kruhu střílel Šedivý, jehož střelu Pleticha vyrazil před sebe a k dorážce se nejrychleji dostal VOJTĚCH SÍLA, který poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Dominik Šedivý, Štěpán Pokorný.
     
    18:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otevírá skóre utkání! Maxim Čajkovič nahrál od levé tyče ŠTĚPÁNU KUDRNOVI, který krásně trefil horní část Dvořákovy branky. Asistence: Maxim Čajkovič.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 21. V. Síla (Šedivý, Pokorný), 29. Růta (Jakubec, M. Síla), 31. V. Síla (Klodner, Poppel), 36. M. Síla, 45. Šlaicher (Vaňát, Klodner), 52. V. Síla (Martinec, Pokorný) – 19. Kudrna (Čajkovič), 54. Čajkovič (Kučeřík)


    Mountfield HK: Dvořák (52. Ševců) – Martinec "C", Duben, Klodner, Krištof, Řehák, Kynčl – V. Síla, Pokorný, Šedivý, Vaňát, Šlaicher, Poppel, Jakubec, Růta, M. Síla, Morong. Trenér: Karel Soudek.
    HC Kometa Brno: Pleticha (Kašpar) – Holemý, Věžník, Vašíček, Gloz, Sedláček – Kavický, Čajkovič, Novák, Kučeřík, Konečný, Meluzín, Kudrna, Svoboda, Kunc "C", Lašák. Trenér: Jiří Mifek.

    Rozhodčí: Veinfurter – Urubčík, Kleprlík
    bahis siteleri