Novokuzněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Omsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 7:1 (kon.)
Minsk – HC Slovan 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Severstal Čerepovec
Pondělí 26.10.2015, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:07
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Za hákování je vyloučen Nikita Kvartalnov (MOS).
     
    55:37
    Za napadení je vyloučen Pavel Bučněvič (CER).
     
    51:06
    Roman Ljubimov (MOS) je vyloučen za sekání. Následně začali před brankou hostí vznikat opět nějaké konflikty, ale ty tentokrát rozhodčí zvládli v klidu.
    50:03 Alexander RADULOV - 7:1
     
    50:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To, co nevyšlo před malou chvíli, se podařilo nyní! ALEXANDER RADULOV si vybruslil s pukem od mantinelu na pravý kruh a zamířil přesně do bližšího růžku Magarilovovy brány! Asistence: Denis Denisov a Nikita Zajcev.
     
    48:49
    Alexej Bondarev (MOS) dostává pětiminutový trest za bitku.
     
    48:49
    Pavel Lukin (CER) dostává rovněž čtyři minuty za hrubost.
     
    48:49
    Maxim Mamin (MOS) dostává čtyři minuty za hrubost.
     
    48:49
    Nikolaj Stasenko (CER) dostává dvě minuty za vyprovokování bitky, pět minut za bitku a desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    48:49
    A k dokonalosti to nakonec dotáhli Mamin s Lukinem! Ti v objetí vyjeli dál z celé skrumáže a shodili rukavice! Oba borci si nakonec vyměnili několik úderů a jsou odtrženi rozhodčími.
     
    47:28
    Ilja Chochlov (CER) je vyloučen za hákování.
     
    44:11
    Alexej Bondarev (MOS) je vyloučen za sekání.
    43:51 Geoff PLATT - 6:1
     
    43:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tato mašina na branky se ne a ne zastavit! Po rychlém protiútoku se ujal puku na levé straně GEOFF PLATT, který propálil hostujícího brankáře! Asistence: Gennadij Stoljarov a Dmitrij Kugryšev.
    42:09 Nikita KVARTALNOV - 5:1
     
    42:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči dovršují pověstného bůra! Ljubimovova přihrávka z pravé strany byla sražena do vzduchu a v mezikruží se nejlépe zorientoval NIKITA KVARTALNOV, který zasáhl kotouč baseballově na jedničku! Asistence: Roman Ljubimov.
     
    41:36
    Na druhé straně si vybral slabší moment Galimov! Ten vyjel rozehrávat za svojí branku a při návratu zpět do klece vrátil puk od zadního mantinelu Kagarlickij! Kotouč zasáhl hůl domácího gólmana a od ní už zamířil do brány, jenže Galimov ještě stihl v poslední chvíli odehrát.
     
    40:34
    Domácí nevyužili obrovskou příležitost! Po velikém závaru před brankovištěm skončil Magarilov naprosto mimo svoji branku, ale nikdo z domácích hráčů nedokázal dostat puk do sítě!
     
    36:02
    Střídačka hostí dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Gimatov.
    35:20 Maxim MAMIN - 4:1
     
    35:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A vzápětí je tu čtvrtá branka moskevského celku! Kudako se dopustil naprosto fatální chyby, když chtěl po vyjetí zpoza brány přihrát přes brankoviště, ale trefil jen brusli brankáře Magarilova, od které se kotouč odrazil za brankovou čáru! Branka je připsána MAXIMU MAMINOVI. Bez asistence.
    34:43 Geoff PLATT - 3:1
     
    34:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zpět do dvoubrankového vedení! Alexander Radulov nastřelil puk od modré čáry a ještě před brankovištěm protečoval kotouč mimo Magarilovův dosah GEOFF PLATT! Asistence: Alexander Radulov a Igor Ožiganov.
     
    33:33
    Za sekání je vyloučen Ilja Chochlov (CER).
    32:07 Ilja CHOCHLOV - 2:1
     
    32:07
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec téměř z ničeho přesilovou hru využívají! Kagarlickij zavezl puk do útočného pásma po pravém mantinelu a následně vrátil křížem na modrou čáru. Tam se do puku opřel ILJA CHOCHLOV a ten už zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Maxim Trunjov.
     
    30:21
    Alexander Radulov (MOS) je vyloučen za hákování.
     
    20:28
    Domácí přišli s rychlým protiútokem a Magarilov se musel činit! Hjalmarsson totiž dostal parádní křižnou přihrávku do jízdy od Radulova a rovnou vypálil! Magarilov se ale výborně přesunul a zastavil puk směřující do brány!
     
    19:50
    Kugryšev se se střelou neunáhlil, vybruslil si šikovně až před brankoviště a tam se snažil zakončit technicky, jenže Magarilov si svoji tyč pohlídal a zasáhl i proti následné dorážce!
     
    17:00
    Za Magarilovem zazvonila horní tyč a následně se puk ještě vrátil zpět do brankoviště! Tam se po dorážce natahovali dva domácí hráči, ale ani jeden z nich už puk nezasáhl!
     
    15:52
    Radulov našel doslova milimetrovou přihrávkou u vzdálenější tyče Platta, ale proti němu se fantasticky přemístil Magarilov, který nejprve zasáhl betonem a následně ještě zachytil i dorážku domácího útočníka!
     
    15:00
    A hosté se dokonce budou bránit ve třech! Nikolaj Kazakovcev (CER) je vyloučen za hru vysokou holí!
     
    15:00
    Hosté se opět budou bránit. Jurij Trubačjov (CER) je totiž vyloučen za hru vysokou holí.
     
    11:34
    Početní výhodu si vyzkoušejí i hosté. Gennadij Stoljarov (MOS) je vyloučen za hákování.
    10:21 Alexander RADULOV - 2:0
     
    10:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Už už to vypadalo, že se hosté dostanou z vlastního pásma, ale místo toho znovu inkasují! Platt totiž zapracoval výborně na modré čáře a právě od jeho hole se puk odrazil před brankoviště, kde byl naprosto volný ALEXANDER RADULOV! Ten svojí svižnou střelou pod horní tyč nedal Magarilovovi šanci! Asistence: Geoff Platt.
     
    08:45
    První přesilovou hru si zahrají domácí hráči. Vadim Kudako (CER) si odpyká trest za držení.
    02:30 Roman LJUBIMOV - 1:0
     
    02:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    První obrovskou šanci domácí ještě nevyužili, ale podruhé už se prosazují! Domácí dokázali předat puk od pravého mantinelu na střed, kde byl ROMAN LJUBIMOV a ten už dokázal prostřelit brankáře Magarilova! Asistence: Nikita Zajcev.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 3. Ljubimov (Zajcev), 11. Radulov (Platt), 35. Platt (Radulov, Ožiganov), 36. Mamin, 43. Kvartalnov (Ljubimov), 44. Platt (Stoljarov, Kugryšev), 51. Radulov (Denisov, Zajcev) – 33. Chochlov (Kagarlickij, Trunjov)


    CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Bondarev, Kutuzov, Blažijevskij – Radulov, Hjalmarsson, Stoljarov – Andronov, Platt, Kugryšev – Junkov, Pihlström, Mamin – Korotkov, Ljubimov, Kvartalnov – Svetlakov
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Štěpánek) – Kudako, Němec, Stasenko, Dorofejev, Karlsson, Chochlov, Lukin – Kagarlickij, Černov, Trunjov – Trubačjov, Vovčenko, Bučněvič – Nikoncev, Monachov, Kovyršin – Kazakovcev, Gimatov, Vicharev – Berdnikov

    Rozhodčí: Kuljov, Bondar – Ponamarenko, Novikov

    Diváci: 2930
    bahis siteleri