Liberec – Sparta 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
HC Sparta Praha
Pondělí 26.10.2015, 16:30 • Svijanská Arena • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Partner:
     
    59:30
    Hosnedl je znovu na střídačce.
     
    58:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šelmy odvolaly gólmana a přetlačovaly hosty v jejich útočném pásmu. Nejdříve se famózním obranným zákrokem na modré čáře prezentoval Husa, ale poté již JIŘÍ HOZÁK zkušeně protihráči vypíchl kotouč a následně ho i dopravil do prázdného zařízení.
     
    57:42
    Marek Pulkrab (SPA) přidržel protihráče a i on stráví dvě minuty mimo ledovou plochu.
     
    57:01
    Domácí jsou frustrovaní. Daniel Svoboda (LIB) nyní zcela zbytečně atakoval jednoho z protihráčů a na dvě minuty usedne k boxu časoměřičů.
     
    55:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. K JANU HAVLOVI se v předbrankovém prostoru odrazil kotouč a útočník Pražanů ho trochu i se štěstím dokázal dopravit za Hosnedla, přesilovka hostí navíc pokračuje. Asistence: Marek Duben, Ondřej Procházka.
     
    53:48
    Marek Zachar (LIB) značně zkomplikoval svému celku situaci, udeřil totiž protihráče vysokou holí a jelikož zákrok doprovázela i krev, bude muset rychlonohý forward strávit na trestné lavici celkem čtyři minuty.
     
    49:10
    Michnáč pálil z první po pěkné přihrávce přes celou šíři kluziště, Hosnedl ale předvedl další krásný zákrok a střelu zneškodnil.
     
    46:57
    Martin Starosta (LIB) vyloučen za sekání.
     
    45:15
    Bude se vylučovat, Michal Bednárik (SPA) inkasuje menší trest za podražení.
     
    35:46
    Havel tak dlouho kroužil v útočném pásmu domácích, až si vysloužil faul. Konkrétně se provinil Vojtěch Divila (LIB) nedovoleným zákrokem kolenem.
     
    31:01
    Tygři budou mít k dispozici početní výhodu. Michal Bednárik (SPA) se totiž provinil držením protihráče a putuje na trestnou lavici.
     
    30:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Úžasný zápas pokračuje. JAKUB HUSA se potřetí ocitl na dostřel Pírsovi a tentokráte již zamířil z levé strany přesně. Asistence: Radek Šír.
     
    29:43
    Zeleňák trefil svým dělovým projektilem od modré čáry spojnici tyčí!
     
    28:30
    Györi mohl přidat svoji druhou branku! Zčista jasna se totiž zjevil před Hosnedlem a zamířil přesně mezi betony. Maskovaný muž s logrem Tygra na hrudi ale tentokráte dokázal kotouč zastavit včas.
     
    26:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tygři v posledních minutách velmi aktivně napadali a svého soupeře v soubojích přebruslovali, přesto inkasují. Knobloch vypálil viditelně vedle Hosnedlovy klece, ale VOJTĚCH KULDA úžasnou tečí nasměroval kotouč přesně mezi betony vysokého libereckého gólmana, a skóre se tedy mění podruhé. Asistence: Ondřej Knobloch, Patrik Kadeřávek.
     
    24:09
    Ordoš se ocitl tváří v tvář strážci svatyně rudo-bílých, liberecký forward do projektilu vložil snad veškerou svoji sílu, Pírs však i přesto dokázal zasáhnout!
     
    21:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    MAREK GYÖRI nic složitého nevymýšlel a prudce vypálil do horních pater zařízení. Hosnedl nestihl reagovat, a skóre se tedy mění poprvé.
     
    21:43
    Nařízeno trestné střílení po faulu Tržického!
     
    19:38
    Marek Duben (SPA) sekl protihráče a i on putuje na lavici vedle boxu časoměřičů.
     
    19:38
    A znovu Hosnedl! V posledních chvílích předvádí předvádí liberecký gólman takřka neskutečné zákroky! Rychlou kombinaci zakončoval Jiří Hozák, ale opět ve vzájemném minisouboji vyhrál domácí gólman, který kotouč dokázal i v pádu vyrazit.
     
    18:31
    Jakub Husa (LIB) v souboji u mantinelu použil svoji hůl a inkasuje od hlavního sudího dvě minuty za krosček.
     
    12:55
    Hosnedl vyrazil kotouč po dalekonosném nahození pouze před sebe, čímž nabídl ideální střeleckou pozici Hozákovi, poté však liberecký maskovaný muž dokázal napravit předchozí zaváhání a jistým zákrokem kotouč vyrazil mimo nebezpečné území.
     
    08:06
    Tygři jednoznačně diktují tempo hry! Šír se zjevil zcela sám před Pírsem jeho nebezpečný pokus, ale nakonec dokázal strážce svatyně Pražanů s velkými problémy usměrnit do rohu kluziště.
     
    06:44
    Klingerovi se střela příliš nepovedla, ale kotouč místo ohrožení hostujícího gólmana doklouzal k úplně volnému Dominiku Hrníčkovi, ten ale šanci nečekal stejně jako žádný z obránců a puk do opuštěné ho zařízení dopravit nedokázal.
     
    03:52
    Bude se poprvé vylučovat. Jan Havel (SPA) inkasuje od sudího dvouminutový trest za sekání.

    RR

    Branky a nahrávky: 31. Husa (Šír R.) – 22. Györi (TS), 27. Kulda (Knobloch, Kadeřávek), 56. Havel (Duben, Procházka), 59. Hozák


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Vacek) – Klinger (C), Arlt, Husa, Mečíř, Divila, Tržický, Starosta – Hrníčko, Šír R., Havlas, Rubeš, Gecko, Solenský, Svoboda, Ordoš, Zachar, Kačírek, Hylena
    HC Sparta Praha: Pírs (Chour) – Jandus M., Knobloch (C), Bednárik, Kadeřávek, Duben, Zeleňák – Krátký, Jandus T., Michnáč, Lojka, Havel, Klidnera, Györi, Kulda, Pulkrab, Hozák, Sladkovský, Procházka
    bahis siteleri