Kometa Brno – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 27.10.2015, 17:30 • DRFG Arena • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Že by drama? Domácí při střídání zachybovali a chyby využil kapitán Pardubic Blümel, který přesnou přihrávkou našel rozjetého FILIPA KOFFERA, kterým proti Dostálovi vystřihl ukázkový bekhendový blafák a snížil na rozdíl jedné branky – 2:1! Asistence: Matěj Blümel.
     
    20:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Blesková akce domácích znamená dvoubrankové vedení! Gajarský našel hned po vyhraném vhazování na modré čáře volného Svobodu, který se protáhl kolem obrany a následně poslal střílenou přihrávku na MICHALA KUNCE, který před odkrytou klecí pouze nastavil svůj bekhend a zvýšil náskok domácích – 2:0! Asistence: Matěj Svoboda, Adam Gajarský.
     
    06:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou do vedení! Perfektní přihrávku vystřihl na vlastní modré čáře obránce a kapitán domácích Libor Zábranský, který přesným pasem najel za obranou rozjetého ADAMA GAJARSKÉHO, který si sám proti Vlkovi počínal velmi zkušeně a hostující brankáře překonal povedenou kličkou do bekhendu – 1:0! Asistence: Libor Zábranský.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 7. Gajarský (Zábranský), 21. Kunc (Svoboda, Gajarský) – 58. Koffer (Blümel)


    HC Kometa Brno: Dostál (Pleticha) – Holemý, Věžník, Vašíček, Zábranský (C), Gloz, David, Sedláček – Kudrna, Čajkovič, Novák, Kučeřík, Konečný, Gajarský, Meluzín, Svoboda, Kunc, Vašíček, Lašák.
    Trenér: Jiří Mifek

    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Klas) – Dubovči, Secký, Leder, Rudy, Sýkora, Hybeš, Blažej – Šír, Mazura, Zeman, Blümel (C), Bucek, Kostka, Chára, Rohlík, Rozlílek, Koffer.
    Trenér: Michal Mikeska

    Rozhodčí: Michal Dědek – Martin Musil, Vladislav Bernard
    bahis siteleri