SHK Hodonín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Opava – Frýdek-M. 2:8 (kon.) | Vsetín – SK Karviná 3:2 (po pr.)
Sokolov – Řisuty 4:3 (2:1 po s.n.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Klášterec nO – Kobra 0:6 (kon.)
Pelhřimov – Tábor 4:2 (kon.) | Písek – Nymburk 2:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Děčín 2:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Bílina 3:7 (kon.) | Klatovy – Trutnov 9:1 (kon.) | Nový Jičín – Technika Brno 4:5 (po pr.)
Mor. Budějovice – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 3:1 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 3:2 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
SK Karviná
Středa 28.10.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobré odpoledne u sledování online přenosu ze čtrnáctého kola východní skupiny 2. ligy mezi celky VHK Vsetín a SK Karviná. Ani sváteční termín nebrání uskutečnění dnešního utkání, ve kterém se Valaši po sérii tří zápasů odehraných na hřištích soupeřů představí konečně také před vlastními diváky na domácím stadionu Na Lapači. Pro oba účastníky půjde o důležíté utkání. Vsetín by chtěl snížit devítibodovou ztrátu na zatím bezkonkurenční Frýdek-Místek, zatímco Karviná se bude snažit o tabulkový posun vzhůru z předposlední pozice.
     
    SK Karviná:
    Hosté neprožili ideální vstup do sezóny. Po odchodu kanonýra Vladimíra Luky se potýkali se střeleckou nemohoucností a v prvních sedmi duelech vyšli bodově naprázdno. Zlepšení nastalo až v 8.kole, kdy si Slezané připsali premiérovou výhru proti Kopřivnici a dařilo se jim také v následujícím domácím duelu s Valašským Meziříčím. Z venkovních kluzišť si však zatím svěřenci trenéra Výtiska odvezli pouze 3 body a s rozšířením této bodové sbírky to budou mít Slezané ve Vsetíně velmi těžké. V posledním utkání podlehli hokejisté Karviné Drtičům z Hodonína 3:7 a momentálně jim patří předposlední příčka s dvoubodovým náskokem na poslední Valašské Meziříčí. Zajímavostí je, že v žádném duelu této sezóny nevstřelili Slezané v základní hrací době více než 3 góly. Hosté tedy v dnešním měření sil nemají co ztratit a mohou se pokusit pouze překvapit.
     
    VHK Vsetín
    Valaši se po mírných strastech v úvodu sezóny dostávají do výborné herní pohody a momentálně se nachází na 2. příčce ligové tabulky s devítibodovou ztrátou na vedoucí Frýdek-Místek. Z posledních osmi duelů poznali hokejisté Vsetína hořkost porážky pouze jednou, a to přesně před týdnem na horkém ledě v Hodoníně. Valaši se vracejí na domácí stadion po třech zápasech zápasech odehraných na hřištích soupeřů, z nichž získali chválihodných 6 bodů. Naposledy se o síle Vsetína přesvědčila v přímém duelu o 2. místo brněnská Technika. Vsetínští si z Brna přivezli výhru 4:2. Individuálním statistikám zcela s přehledem vévodí kanonýr Jan Kolařík (12+10). V minulém týdnu do týmu přibyly nové akvizice, a to navrátilci René Kajaba s Jindřichem Abdulem. Podaří se jim poprvé po návratu střelecky prosadit? Vsetín je v utkání jasným favoritem a tři body jsou pro něj povinností. Slezané však jistě nebudou chtít dát svou kůži zadarmo.
     
    Vzájemné zápasy
    Oba celky už se letos jednou setkaly. V prvním vzájemném utkání této sezóny byli úspěšnější vsetínští hokejisté, kteří si odvezli z karvinského ledu 3 body za vítězství 2:1. Triumf se však nerodil vůbec lehce, Slezané byli dlouhou dobu ve vedení a Vsetín otočil vývoj utkání až ve třetí periodě.
     
    Dobrý den, ještě jednou Vás zdravím ze vsetínského zimního stadionu, kde za pár minut začne utkání 14.kola 2.ligy mezi celky VHK Vsetín a SK Karviná. Oba týmy již mají za sebou rozbruslení a nyní se připravují na zahájení zápasu. V brance Vsetína se poprvé v této sezóně představí zkušený Lukáš Plšek. Na soupisce domácích chybí René Kajaba, kterého čeká zápas ve WSM Lize za Jestřáby z Prostějova.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK Vsetín: Plšek (Hromada) – Tesařík, Báchor, Nedbálek, Vrba, Žák, Hryciow, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Slováček, Dvořák, Ambruz – Abdul, Vávra, Vítek – Kubo, Ondráček, Hruška – Daněk.

    SK Karviná: Pútec (Gleich) – Duriš, Javín, Baca, Deutsch, Jaroch – Chomič, Foltyn, Pobuta, Logunovs, Václavík, Vyčesaný, Křibík, Malík, Kasperlík O., Kasperlík M., Juhász, Opravil

    Rozhodčí: Held – Hanzlík, Holibka.
     
    Oba týmy už jsou nastoupeny na ledové ploše, utkání bude každou chvílí zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:45
    Do první šance se hnal domácí kanonýr Kolařík, ale jeho střela z vrcholu pravého kruhu míří pouze nad branku karvinského gólmana.
     
    03:08
    Offisde domácích.
     
    03:30
    Hra se zatím odehrává v poklidném tempu, ani jeden z týmu si nedokáže vypracovat větší šanci.
     
    04:17
    Domácí si zahrají první přesilovou hru v dnešním utkání. Za nedovolené bránění je vyloučen Ondřej Kasperlík.
     
    05:22
    Hostům se zatím daří vyhazovat puky z vlastního obranného pásma, nyní se dokonce Valaši provinili zakázaným uvolněním a hra se přesune před Plška.
     
    06:17
    Hostující tým v plném počtu. V závěru přesilovky si Valaši vypracovali tlak před Pútcem, ten si však poradil i s Nedbálkovou střelou od modré čáry a drží tak nerozhodný výsledek
     
    07:10
    Petr Hruška se prodral až před gólmana Karviné, z velkého úhlu však nedokázal přesně zakončit.
     
    09:26
    Domácí jsou zatím v průběhu první třetiny aktivnější, obranná hradba hostujícího týmu však zatím velmi spolehlivě odvrací všechny vsetínské útoky.
     
    09:56
    Dvořák hledal přes celou šířku útočného pásma Ambruze, jeho střelu si málem srazil jeden z hostujících obránců do vlastní branky.
     
    10:40
    Opět spolupráce Dvořák – Ambruz, tentokrát mířila střela zkušeného Martina Ambruze pouze do plexiskla za Pútcovou svatyní.
     
    11:00
    Vrbovu střelu tečoval Ambruz do boční konstrukce brány.
     
    12:50
    Zatím velmi aktivně se v dnešním utkání prezentuje Jindřich Abdul.Po přihrávce Vávry dvakrát dorážel v těsné blízkosti Pútce, velkou šanci však slovenský gólman zlikvidoval.
     
    13:44
    Karviná vstřelila branku!
    Kolařík udělal chybu, když ztratil puk na modré čáře a vyslal do samostaného úniku TOMÁŠE FOLTYNA, jenž přesnou střelou nad lapačku vstřelil první gól dnešního utkání. Plšek byl bez šance.
     
    15:40
    Do další individuální šance se dostával Arturs Logunovs, Plšek proti němu vyjel ze svého brankoviště a jeho střelu zlikvidoval.
     
    16:40
    Po střele Duriše Plšek pro jistotu zastavuje hru.
     
    17:40
    Tesaříkova skrytá střela doklouzala těsně vedle branky hostí.
     
    18:14
    Domácím zatím v průběhu utkání chybí přesnější střelba, Pútec všechny šance domácích spolehlivě chytá.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je již minulostí. Viděli jsme jednu branku, a to překvapivě na straně hostujícího týmu, když se po chybě Kolaříka prosadil střelou nad lapačku Tomáš Foltyn. Hosté vytěžili z minima maximum. Domácí jsou zatím dle papírových předpokladů lepším týmem, nicméně jim chybí aktivnější přechod středního pásma a také důraznější zakončení. Trenér Jenáček si zřejmě v kabině vezme důrazné slovo a pokusí se nabudit hráče na další dějství hry. Podaří se Valachům konečně brankově prosadit a překonat tak zatím bezchybného Pútce? Druhá třetina začne v 18:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:55
    Vrba zkoušel štěstí z velkého úhlu, s jeho střelou si Pútec spolehlivě poradil.
     
    22:54
    Miroslav Javín vyhodil kotouč přes hrazení z vlastního obranného pásma, a za to je vyloučen na 2 minuty. Vsetín může srovnat v přesilovce.
     
    23:40
    Vaňkovu střelu dorážel z předbrankového prostoru Zubek, střela mu však sklouzla z hole a Pútec nemusel zasahovat.
     
    24:55
    Nedbálkova pumelice míjí branku, hosté hrají v plném počtu.
     
    25:40
    Na 2 minuty za sekání je vyloučen David Vítek. Hosté mohou navýšit svůj náskok v přesilové hře.
     
    26:08
    Zdeněk Deutsch proletěl přes celou hrací plochu jako vítr, jeho zakončení však lapí Plšek.
     
    27:05
    Foltýn tečoval Malíkovu střelu od modré čáry, Plšek neměl dobrý výhled na celou situaci a působil trochu zmateně, nakonec však střela nemířila mezi tři tyče.
     
    27:46
    Vítek z trestné lavice pelášil rovnou do útočného pásma, aby doplnit útočnou akci Petra Dvořáka, Pútec však nezaváhal a zmařil domácím gólovou radost.
     
    29:16
    Další úspěšný zákrok si připisuje Pútec po střele Lukáše Vrby od modré čáry.
     
    30:16
    Máme za sebou polovinu utkání a gólové šance obou týmů bychom mohli spočítat na prstech jedné ruky. Vsetínu se stále nedaří prosadit a outsider tak zatím Na Lapači drží jednobrankové vedení.
     
    31:54
    Za sekání byl vyloučen hostující Martin Kasperlík. Další šance na vyrovnání pro Vsetín.
     
    32:06
    Nehrálo se ani 12 sekund hry a už tu máme další vyloučení. Vsetín bude hrát dlouhou přesilovku 5 na 3. Za sekání byl vyloučen Jakub Baca.
     
    32:31
    Hostům se podařilo vyhodit puk.
     
    33:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovková akce Vsetína nakonec skončila gólem. PETR DVOŘÁK se ocitl nikým nebráněný v blízkosti Pútcovy brány a střelou nad rameno otevírá brankový účet domácího týmu. Přesilovka však i nadále pokračuje. Asistence: Michal Nedbálek.
     
    34:06
    Hosté se dokázali v oslabení ubránit a nyní budou pokračovat v plném počtu.
     
    34:25
    Navíc je tady vyloučení na straně Vsetína. Petr Hruška u mantinelu fauloval vysokou holí Zdeňka Deutsche, ten odjel s bolestmi na vlastní střídačku a posléze také na ošetřovnu. Protože se na jeho tváři objevila krev, budou hrát hosté přesilovku rovnou 4 minuty.
     
    35:49
    Dvořák se Slováčkem se ve vlastním oslabení vydali na útočný výpad, jejich akce však byla zastavena hvizdem rozhodčího. Offside.
     
    36:50
    Valaši se zatím bez větších problémů brání a Plšek nemá moc práce.
     
    37:34
    Střelu Malíka od modré čáry ukrývá Plšek ve své výstroji.
     
    38:15
    Javín z nouze vyslal pozdrav na Plškovu bránu, ten nemá s jeho nahozením žádné problémy, přesilovka hostů se blíží ke konci.
     
    38:25
    Domácí v plném počtu.
     
    39:00
    Vaňkovo nahození usměrňoval do brány Zúbek, na branku si však domácí příznivci budou muset ještě počkat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu dnešního klání, ve které se Valachům podařilo srovnat stav utkání, a to zásluhou Petra Dvořáka, který v přesilovce neomylně zavěsil nad Pútcovo rameno. Utkání je tak stále otevřené a oba týmy to mají ke třem bodům stejně daleko. Rozhodne třetí třetina, nebo budeme svědky prodloužení? Třetí část zápasu začíná v 19:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:20
    O první střelu třetí periody se postaral Zdeněk Deutsch, s jeho pokusem si Plšek snadno poradil.
     
    41:55
    Štědrý napřáhl na modré čáře a svým projektilem těsně minul Pútcovu svatyni.
     
    42:36
    Po akci Martina Kasperlíka se do výborné pozice dostal Zdeněk Deutsch, ale Plšek vyjel ze svého brankoviště a proti jeho zakončení z vrcholu kruhů zasáhl.
     
    43:32
    Do situace dva na jednoho se vydali Foltýn s Martinem Kasperlíkem, druhý jmenovaný se dostal do zakončení a orazítkoval horní tyč domácí brány. Domácí měli štěstí.
     
    44:30
    Nedbálek si vyjel zpoza branky a z velkého úhlu zakončoval, Pútec při zásahu posunul branku a hra je přerušena.
     
    45:53
    Hostující kapitán Miroslav Javín je vyloučen na 2 minuty za držení. Vsetínu se nabízí možnost dostat se poprvé v zápase do vedení.
     
    46:43
    Domácí drželi puk v útočném pásmu, kombinace byla zakončena střelou Kolaříka, Pútec přerušuje hru.
     
    47:53
    Hosté v plném počtu.
     
    49:02
    Kapitán Vaněk se prodral do útočného pásma, kde následně hledal Jana Kolaříka. Ten zamířil pouze doprostřed brány.
     
    49:20
    Kolařík se po nabídce od Vaňka dostal do samostatného úniku, zavřel oči a vystřelil příklepem, Pútec však jeho střelu vyrazil mimo tři tyče.
     
    49:44
    Radim Tesařík je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    50:10
    Vrba svým vyhozením ohrozil spíše diváky na tribunách než hostující svatyni. Vhazovat se bude před Plškem.
     
    51:44
    Domácí v plném počtu.
     
    52:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Velmi nevídaná situace na vsetínském zimním stadionu! Střelu Františka Zúbka vyrazil karvinský gólman pouze před sebe a jeden z hostujících obránců si puk bruslí nešťastně srazil do vlastní branky. Pútec nemohl s touto situací nic dělat. Vsetín se dostává poprvé v utkání do vedení. Branka je připsána FRANTIŠKU ZÚBKOVI. Asistence: Michal Žák.
     
    53:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    55:20
    Hosté jsou poprvé v zápase v situaci, kdy musí dotahovat náskok soupeře. Zatím se Vsetín drží na puku a nedává hostům žádnou šanci ohrozit vsetínskou bránu.
     
    56:50
    Úplně sami se před bránou ve dvojici ocitli Zúbek s Kolaříkem. První jmenovaný již mohl zakončovat, ale vyšperkoval celou situaci nahrávkou na svého kolegu v útočné formaci. Ten nedokázal překonat hostujícího gólmana a stav utkání tak zůstává nezměněn.
     
    57:39
    Domácí čeká v závěru utkání přesilová hra. Na 2 minuty za sekání byl vyloučen slovenský legionář Matúš Duriš.
     
    Dnešní utkání sleduje 1547 diváků.
     
    58:49
    Vsetínská přesilovka však neměla dlouhého trvání. Za sekání byl vyloučen Daniel Vaněk.
     
    58:57
    Karviná vstřelila branku!
    Karviná vyrovnává při hře ve čtyřech dnešní utkání. ONDŘEJ KASPERLÍK se obtočil okolo branky a propasíroval kotouč mezi betony Plška. Asistence: Michal Vyčesaný.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Vsetínští v závěru zápasu neudrželi vedení, když se 63 sekund před koncem třetí třetiny prosadil Ondřej Kasperlík. Utkání tedy bude pokračovat prodloužením, které rozhodne o vítězi dnešního zápasu a majiteli druhého bonusového bodu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    61:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po Dvořákově přihrávce se do samostatného úniku vydal ONDŘEJ SLOVÁČEK a střelou nad lapačku rozhodl dnešní utkání. Asistence: Daniel Vaněk
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín po rozpačitém výkonu nakonec v prodloužení poráží Karvinou a připisuje si 2 body do tabulky. S tímto tvrzením se s Vámi loučím a přeji příjemný sváteční večer. (21:16:15)

    Tomáš Kopecký

    Daniel Vaněk

    Branky a nahrávky: 34. Dvořák (Nedbálek), 53. Zubek (Žák), 62. Slováček (Vaněk) – 14. Foltyn, 59. Kasperlík O. (Vyčesaný)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Tesařík, Báchor, Nedbálek, Vrba, Žák, Hryciow, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Slováček, Dvořák, Ambruz – Abdul, Vávra, Vítek – Kubo, Ondráček, Hruška – Daněk.
    SK Karviná: Pútec (Gleich) – Duriš, Javín, Baca, Deutsch, Jaroch – Chomič, Foltyn, Pobuta, Logunovs, Václavík, Vyčesaný, Křibík, Malík, Kasperlík O., Kasperlík M., Juhász, Opravil

    Rozhodčí: Held – Hanzlík, Holibka
    bahis siteleri