Boston – Arizona 6:0 (kon.) | New Jersey – Columbus 1:3 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:4 (po pr.)
Detroit – Carolina 1:3 (kon.) | Florida – Colorado 4:1 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:0 (kon.)
Minnesota – Edmonton 4:3 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:3 (kon.)
Vancouver – Montreal 5:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:3 (0:3, 3:0, 1:0)
Anaheim Ducks
Středa 28.10.2015, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Andersen odjíždí na střídačku, hosté jsou v šesti.
    58:32 Antoine ROUSSEL - 4:3
     
    58:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hala bouří, domácí se poprvé v tomto utkání dostávají do vedení, čímž dokonávají obrat! Na dlouhý pas Oleksiaka si najel Fiddler, který zakončoval jen do betonů Andersena, ale puk se odrazil jen na hůl ANTOINA ROUSSELA. Ten už měl lehkou práci, když pohodlně trefil odkrytou klec. Asistence: Vernon Fiddler, Jamie Oleksiak.
     
    55:59
    Silfverberg zasáhl kotouč vysokou holí, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    45:46
    Po krásné kombinaci domácích se ocitl zcela sám na levé straně Seguin, ale z bezprostřední blízkosti minul vzdálenější růžek hostující brány!
     
    44:47
    Perry (ANA) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    38:45
    Andersen teď může být rád, že sudí přerušil. Puk byl totiž stále volný za zády hostujícího gólmana, když Faksa výborně vypálil z mezikruží! Toho si byl dobře vědom Hemský, který urputně dorážel, ale trochu předčasně zazněla píšťalka.
    37:01 John KLINGBERG - 3:3
     
    37:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    To, k čemu se schylovalo, je dokonáno! Tyler Seguin krásným křižným pasem od levého mantinelu našel u protější tyče volného JOHNA KLINGBERGA a Andersen už se natahoval marně! Máme vyrovnáno a můžeme začít od začátku! Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
    35:27 Cody EAKIN - 2:3
     
    35:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí v oslabení snižují na rozdíl jediné branky! Jamie Benn s obrovským přehledem vyvezl puk až do útočného pásma a tam krásnou zadovkou našel CODYHO EAKINA! Ten vypálil rychle tahem a umístil kotouč přímo do bližšího rohu brány! Asistence: Jamie Benn.
     
    34:30
    Patrick Sharp (DAL) je vyloučen za podražení.
     
    32:56
    Hagman vypálil od levého kruhu ke vzdálenější tyči a tu zasáhl přesně! Ovšem od brankové konstrukce se puk odrazil zpět do hry a prošel brankovištěm až ven do relativního bezpečí!
     
    32:06
    Jamie Benn (DAL) je vyloučen za hrubost.
     
    30:02
    Wagner si vyjel zpoza brány a bekhendem se snažil zasunout ke vzdálenější tyči! Niemi se ale položil do brankoviště, natáhl beton a zastavil tuto nebezpečnou možnost!
    27:30 Patrick SHARP - 1:3
     
    27:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná kombinace na jeden dotek! Spezza z pravého kruhu předal puk za bránu, kde byl Jamie Benn. Ten na nic nečekal a okamžitě přiklepl kotouč do mezikruží, kde byl PATRICK SHARP a ten už dokázal propálit brankáře Andersena! Asistence: Jamie Benn a Jason Spezza.
     
    26:50
    Jakob Silfverberg (ANA) je vyloučen za podražení.
     
    21:53
    Jamie Benn (DAL) je vyloučen za hákování.
    19:10 Carl HAGELIN - 0:3
     
    19:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A další branka pro Ducks! Ryan Kesler za brankou dobře dohrál souboj, Perry vyvezl puk před bránu a předal jej do ideální pozice do mezikruží CARLU HAGELINOVI! Hostující útočník už touto pozicí nepohrdl a zamířil pod ruku brankáře Niemiho! Asistence: Corey Perry a Ryan Kesler.
    18:56 Shawn HORCOFF - 0:2
     
    18:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Oduya se dopustil obrovské chyby na vlastní modré čáře, když protihráči doslova odevzdal puk. Následně měl kotouč u jedné z tyčí Cogliano, ale ten se neunáhlil a raději přihrál do druhé vlny na SHAWNA HORCOFFA! Před ním už pak zírala jen prázdná klec. Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silfverberg.
    14:44 Mika SANTORELLI - 0:1
     
    14:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Do vedení jdou hosté, kteří využívají přesilovou hru! Perry výborně clonil brankáři Niemimu a ten tak neměl ani v nejmenším tušení, kam míří střela MIKA SANTORELLIHO! Asistence: Cam Fowler a Jiří Sekáč.
     
    13:47
    Za hru vysokou holí je vyloučen Vernon Fiddler (DAL).
     
    02:25
    Za hákování je vyloučen Tim Jackman (ANA).
     
    01:27
    Oba borci samozřejmě dostávají trest na pět minut za tuto bitku.
     
    01:27
    Na útočné modré čáře Dallasu shodili rukavice Stewart a Oleksiak. Oba borci si vyměnili několik úderů a sudí je od sebe oddělují. Podle všeho má domácí obránce nějaký problém s ramenem a odchází do kabin.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 28. Sharp (Ja. Benn, Spezza), 36. Eakin (Ja. Benn), 38. Klingberg (Seguin, Ja. Benn), 59. Roussel (Fiddler, Oleksiak) – 15. Santorelli (Fowler, Sekáč), 19. Horcoff (Cogliano, Silfverberg), 20. Hagelin (Perry, Kesler)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Jo. Benn, Oduya, Oleksiak, Jokipakka – Sharp, Seguin, Benn – Ničuškin, Spezza, Janmark – Hemský, Eakin, Roussel – Sceviour, Faksa, Fiddler
    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Bieksa, Lindholm, Holzer, Fowler, Vatanen, Stoner – Perry, Rakell, Hagelin – Silfverberg, Kesler, Sekáč – Cogliano, Santorelli, Stewart – Wagner, Horcoff, Jackman

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Gibbons, Gibbs
    bahis siteleri