Znojmo – EC-KAC 6:7 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
6:7 (2:1, 2:4, 2:1 - 0:1)
KAC Klagenfurt
Pátek 30.10.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:20
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté vítězí! Přečíslení dvou na jednoho zakončuje k bližší tyči obránce JASON DESANTIS. Asistence: Manuel Ganahl.
     
    65:54
    Libor Šulák další samostatný nájezd, tentokrát z levého křídla. Bekhendový blafák vytahuje mimo tři tyče Tuokkola.
     
    65:00
    Radek Číp po vyhraném buly před vlastní brankou (!) přesprintoval obránce, dostal se do úniku, ale Forsbergovou kličkou těsně míjí!
     
    64:24
    Už se hraje ve třech na obou stranách a znovu je to něco neskutečného. Brejk tři na jednoho nezakončil Kousalík, na druhé straně Šulák na poslední chvíli odstavil Kocha od dorážky.
     
    63:48
    Lundmarkovu gólovku vychytal fantastickým zákrokem Fučík!
     
    63:07
    Hosté tlačí. Koch našel volného Manuela Geiera u levé tyče, tomu utekl puk z hole. Znojmo si oddechlo.
     
    59:01
    Infarktové drama ve Znojmě. Šenkeřík si vybruslil s pukem na holi do pravého kruhu a příklepem těsně míjí.
     
    58:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Fantazie! Znojemský stadion je na nohou, Znojmo využívá hru bez brankáře a vyrovnává! Šedivý našel zpoza branky COLTONA YELLOW HORNA u pravé tyče, který z první propálil Tuokkolu u bližší tyče. Asistence: Ondrej Šedivý, Peter Pucher.
     
    58:07
    Fučík zůstává na střídačce, Znojmo je v šesti.
     
    58:07
    Oddechový čas pro Znojmo, poté co Šenkeříkovu ránu kryje Tuokkola.
     
    56:53
    Pucher skvělým pasem nabil Šedivému, jenže tomu sjel puk z hole v zakončení!
     
    55:59
    Lattnerova teč Birova nahození těsně míjí branku hostů.
     
    55:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ještě žije a závěr zápasu bude drama. Šedivého střelu z levého kruhu doráží za záda Tuokkoly clonící DAVID BARTOŠ. Orli využívají přesilovku. Asistence: Ondrej Šedivý.
     
    54:12
    Tomas se už už dral do zakončení, na poslední chvíli byl podražen. Dvě minuty dostává Setzinger (KLG).
     
    49:25
    Dvě minuty za vysokou hůl dostává DeSantis (KLG). Přesilovka Orlů.
     
    44:40
    Vyloučen Strong (KLG) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    40:56
    Společně s další brankou do domácí sítě probíhá i střídání gólmanů. Mezi tři tyče se na místo Nechvátala postaví Tomáš Fučík.
     
    40:56
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Velkou hrubku vyrobil jinak bezchybný Nechvátal, který při rozehrávce namazal přímo na hůl OLIVERU SETZINGEROVI, jenž trefuje odkrytou svatyni a zvyšuje náskok hostů. Bez asistence.
     
    39:37
    Thomas Pöck (KLG) vyloučen za nedovolené bránění. Vůbec první vyloučení hostů v tomto utkání.
     
    38:26
    Čípova střela přes obránce k překvapení všech končí na břevně.
     
    37:34
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Další přečíslení hostů už končí gólem. Situaci dva na jednoho vyřešil ideálně Koch, přes hůl protihráče našel OLIVERA SETZINGERA, který přehazuje padajícího Nechvátala. Asistence: Thomas Koch, Manuel Geier.
     
    32:17
    Jan Šeda se po levém křídle dostal až do zakončení a jeho švih málem nachytal Tuokkolu. Puk mu prošel mezi betony, bohužel pro domácí ovšem mimo branku.
     
    32:04
    Oddechový čas pro Klagenfurt.
     
    30:56
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Orli už hráli v plném počtu, ale přesilovkový zámek přeci jen ještě přinesl ovoce. MARK POPOVIC dostal nabito na modrou, vyslal tvrdý projektil, který byl zřejmě na cestě ještě tečován a zapadl do horního růžku znojemské branky. Asistence: Oliver Setzinger, Manuel Geier.
     
    28:52
    Velké emoce po dalším sporném výroku rozhodčích. Jan Lattner (ZNO) dostává dvě minuty za podražení, hosté hrají třetí přesilovku.
     
    26:32
    Hosté střídají brankáře, Brücklera nahrazuje Tuokkola.
     
    26:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné. Čtvrtý gól během 79 vteřin poté, co LIBOR ŠULÁK po individuální akci přebruslil obránce, natlačil se před brankáře a po ledě k pravé tyči překonává Brücklera! Bez asistence.
     
    25:29
    Orli právě vstřelili branku!
    S góly se tu roztrhl pytel. Je znovu vyrovnáno, poté co JAKUB STEHLÍK nahodil puk od modré čáry a ten propadl až do sítě. Brückler, před nímž přejížděli hráči, vůbec nic neviděl. Asistence: Jan Šeda.
     
    25:13
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový obrat hostů a studená sprcha pro domácí tým. Po buly se ve středním pásmu rozjel obránce MARK POPOVIC, přebruslil obránce a samostatnou akci zakončil švihem pod břevno. Asistence: Thomas Koch, Manuel Geier.
     
    24:54
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí publikum se hodně zlobí, ale v ponechané výhodě hosté vyrovnávají. Střelu od modré čáry Nechvátal neudržel, kotouč mu vypadl do brankoviště a pohotový MANUEL GANAHL dorazil do sítě. Bez asistence.
     
    23:38
    Na druhé straně se dostal do úniku Ondrej Šedivý, toho ale vychytal Brückler pravým betonem.
     
    22:44
    Neskutečný zákrok Patrika Nechvátala! Ten vytáhl akrobaticky vleže vyrážečkou téměř z brankové čáry střelu Daniela Bana, kterého volného u pravé tyče našla Harandova přihrávka.
     
    18:44
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté druhé nabídnuté výhody využívají, poté co vyraženou Kochovu střelu doráží za záda padajícího Nechvátala z mezikruží MANUEL GEIER. Asistence: Thomas Koch, Manuel Ganahl.
     
    17:46
    Stehlík (ZNO) při dojíždění kotouče klepl Brücklera přes rukavice, dostává dvě minuty za sekání.
     
    14:13
    Až spolu s návratem vyloučeného Tomase si Klagenfurt vypracoval šanci, Lundmarkovu střelu přes padajícího obránce ale kryje Nechvátal.
     
    11:55
    Celý stadion čekal vyloučení na hostující straně, jenže rozhodčí překvapivě posílají na dvě minuty za držení Tomase (ZNO). Přesilovka Klagenfurtu.
     
    11:45
    Hosté přestávají stíhat. Tomas s Pucherem si vytvořili skvělou pozici před Brücklerem, jenže přihrávka prvně jmenovaného před odkrytou branku postrádala přesnost.
     
    10:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná branka znojemského indiána COLTONA YELLOW HORNA, který na levém křídle nabral rychlost, natlačil se přes obránce, položil brankáře a zasunul kotouč do odkryté klece. Asistence: Jan Lattner, Ondřej Fiala.
     
    06:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení po hezké akci čtvrté formace. Špaček se obtočil zezadu kolem branky hostů, našel křížnou přihrávku u druhé tyče volného JANA ŠEDU, který sice puk netrefil ideálně, přesto se trefuje k pravé tyči, a zaznamenává tak svůj první bod v sezóně. Asistence: Marek Špaček, Martin Podešva.
     
    02:18
    Kevin Kapstad na modré napřáhl, jeho příklep proletěl klubkem clonících hráčů až na bránu, kde jen reflexivní zákrok lapačkou v podání Patrika Nechvátala zabránil gólu.
     
    00:43
    Nordqvist dostal přihrávku do druhé vlny ve znojemském pásmu, sjel blíže k brance a tvrdě pálil, vyjetý Nechvátal ale dobře zasáhl.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. Šeda (Špaček, Podešva), 11. Yellow Horn (Lattner, Fiala), 26. Stehlík (Šeda), 27. Šulák, 56. Bartoš (Šedivý), 59. Yellow Horn (Šedivý, Pucher) – 19. M. Geier (Koch, Ganahl), 25. Ganahl, 26. Popovic (Koch, M. Geier), 31. Popovic (Setzinger, M. Geier), 38. Setzinger (Koch, M. Geier), 41. Setzinger, 67. DeSantis (Ganahl)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (41. Fučík) – Štach, Biro, Kousalík, Šulák, Šenkeřík, Bača, Bořuta, Stehlík – Tomas, Pucher, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Podešva – Lattner, Yellow Horn, Fiala – Špaček, Šeda, Číp.
    KAC Klagenfurt: Brückler (27. Tuokkola) – Strong, Popovic, Pöck T., DeSantis, Reichel, Schumnig, Kapstad, Vallant – Ganahl, Nordqvist, Lundmark – Geier M., Koch, Setzinger – Geier S., Hundertpfund, Walker – Ban, Harand, Pöck M.

    Rozhodčí: Kincses, Siegel – Loicht, Nagy

    Diváci: 3015
    bahis siteleri