Ottawa – Detroit 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 1:3 (kon.) | Florida – Washington 1:2 (po pr.)
Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Edmonton – Calgary 4:5 (kon.) | Colorado – San Jose 3:4 (kon.) | Carolina – Tampa 3:4 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 1:0)
Minnesota Wild
Neděle 01.11.2015, 01:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Už se pomalu začalo zdát, že dnes uvidíme samostatné nájezdy a že prodloužení ve třech proti třem rozhodující branku nepřinese. Ale něco málo přes půl minuty před koncem nastaveného času se Blues dokázali výborně ve třech rozestavit v útočném pásmu, Rattie poslal ukázkovou nahrávku a puk se nakonec dostal až na kapitána DAVIDA BACKESE, který svým druhým zásahem zápasu rozhoduje o výhře St. Louis Blues nad Minnesotou. Napětí na obou stranách až do posledního okamžiku. Asistence: Jori Lehtera.
    David BACKES - 3:2
    Erik HAULA - 2:2
     
    19:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je zběsilý průběh celé první třetiny, se stejně zběsilým závěrem úvodní periody. Nakonec máme srovnáno ještě před úvodní sirénou, Minnesota Wild jen z několika mála střel posílají druhý puk do sítě svého dnešního vyzyvatele. Brankář Jake Allen už nestačil dosáhnout na zakončení od hráče jménem ERIK HAULA, ten už ze své pozice posílal puk do branky celkem neotřeseně. Pomalu se můžeme začít těšit na druhou periodu. Asistence: Thomas Vanek.
    Jason ZUCKER - 2:1
     
    15:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jenže už je zase všechno jinak, podobně jako v první polovině první třetiny St. Louis Blues, i Minnesota Wild se prosazují hodně nečekaně a dostávají se na dostřel domácímu mančaftu. Allen se sice po kotouče dlouho natahoval a díval se za sebe, ale nebylo mu to už vůbec nic platné, protože střela hokejisty jménem JASON ZUCKER skončila naprosto přesně v horní polovině domácího zařízení. Wild teď mají daleko větší motivaci, jak se ještě do konce zahajovací dvacetiminutovky hnát za vyrovnáním stavu. Asistence: Ryan Suter.
    Alexander STEEN - 2:0
     
    08:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla hodně parádně provedená práce od jednoho z hokejistů domácího mužstva! Sotva se St. Louis Blues zmocnili kotouče na vhazování, ALEXANDER STEEN si to nabral směr branka Devana Dubnyka. A když zmíněný hokejista mířil, krásně vzal kus černé gumy na hokejku a poslal pryž po horní tyčku klece Minnesota Wild. Hala jásá a kvituje krásný gól do sítě Wild, Blues zatím těží z minima šancí maximum a ze čtvrté střely střílejí druhou branku. Jak zareagují Divočáci? Bez asistence.
    David BACKES - 1:0
     
    02:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže po velice chladném rozjezdu a spoustě nepřesností tu máme překvapivý trest, který uštědřili hostujícímu brankáři Devanu Dubnykovi hráči St. Louis Blues. A trefuje se rovnou kapitán domácího mužstva DAVID BACKES, jenž slaví ve velkém stylu, protože se trefuje vůbec poprvé v aktuálně hrané sezóně. Hosté se budou muset z inkasované branky rychle otřepat, aby si zbytečně nezkomplikovali situaci hned na začátku utkání. Blues nyní budou mírně psychicky ve výhodě. Asistence: Jay Bouwmeester, Alex Pietrangelo.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 3. Backes (Bouwmeester, Pietrangelo), 9. Steen, 65. Backes (Lehtera) – 16. Zucker (Suter), 20. Haula (Vanek)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen, Lehterä, Upshall, Jaškin, Backes, Brouwer, Fabbri, Gomez, Rattie, Ott, Brodziak, Reaves
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Dumba, Prosser, Scandella – Pominville, Granlund, Parise – Niederreiter, Koivu, Zucker – Fontaine, Coyle, Vanek – Carter, Haula, Porter

    Rozhodčí: O'Rourke, Hanson – Gibbs, MacPherson

    Diváci: 17 728
    bahis siteleri