Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:4 (0:1 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.)
Skalica – Košice 1:0 (kon.) | Poprad – Martin 4:0 (kon.)
konec
HK Skalica
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Košice
sk Neděle 01.11.2015, 17:00 • HANT aréna, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Skalica – trest pre hráčsku lavicu – 2 minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest odsedí Brodek.
     
    59:05
    Češíkova prihrávka pred priestor troch žrdí, tam sa ocitol Jiří Bicek, ktorý presne zakončiť nedokázal! Tak toto môže útočníka Košíc ešte poriadne mrzieť.
     
    58:35
    Halász ostáva na striedačke, Košice hrajú power-play!
     
    58:35
    Bartánus v ďalšej veľkej šanci, opäť sa ocitol s pukom pred bránkou, opäť prišla strela z prvej, tentokrát dobrý zákrok Romančíka ľavým betónom,
     
    57:42
    Krásna zadovka Češíka spoza bránky Skalice, útočník Košíc sa teraz ani nepozeral, kam prihráva, cítil tam ale kapitána Bartánusa, ktorý z prvej napálil puk do Romančíka.
     
    56:55
    Dudáš puk udržal v útočnom pásme, priťukol ho Lapšanksému, ktorý si nakorčuľoval do priestoru medzikružia, jeho strelu švihom sa ešte pred bránkou snažil tečovať Bartoš, ak by sa mu to podarilo, puk sa mohol zatrepotať v sieti.
     
    49:45
    Hostia sa teraz museli mať na pozore, na štadióne to pri tejto šanci len tak zhučalo, našťastie pre Košice ale gól nepadol a hostia tak ostávajú v hre.
    Lukáš KLÍMA - 1:0
     
    48:48
    Skalica dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia. LUKÁŠ KLÍMA teraz po individuálnej akcii zakončil presne k pravej žrdi, od ktorej sa puk napokon odrazil do siete Halászovej bránky.
     
    47:40
    Košice – trest pre hráčsku lavicu – 2 minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Trest za Košice odsedí Tomáš Hrnka.
     
    46:35
    Romančík sa teraz musel mať vo viacerých prípadoch na pozore, zatiaľ možno za hviezdu zápasu označiť jednodznačne muža medzi troma žrďami v drese Skalice, ktorý prehlbuje vrásky na čelách hostí.
     
    46:09
    Lelkeš teraz korčuľoval do strany, položil si Romančíka na ľad, lapačka domáceho gólmana ale vystrelila v tom správnom momente a puk sa tak v nej zatrepotal.
     
    43:35
    Skalica – Bezúch – 2 minúty za vrazenie na mantinel.
     
    42:00
    Tak toto je neuveriteľná smola Košíc, ktorá pokračuje aj v tretej tretine. Bortňák sa teraz ocitol pred prázdnou bránkou, Romančík ostal ležať na ľade, ani napriek tomu ale puk nezasiahol a nenapol sieť v domácej bráne.
     
    37:55
    Veľmi dobrá strela od modrej čiary, pred bránkou ešte Školiak puk skúsene stečoval, Halász zakončoval skôr reflexívne, no puk dokázal zbolokovať!
     
    36:28
    Na opačnej strane veľký šanca Opálka, Halász sa musel prezentovať dobrým zákrokom lapačkou, ktorou nedal puku šancu zatrepotať sa v sieti.
     
    35:30
    Skvelá šanca Košíc, Šedivý od modrej čiary tvrdo vypálil, pred bránkou bol puk ešte dobre zastavený obranou, ale len priamo pred Hričinu, ktorý odkrytú časť bránky nedokázal trafiť.
     
    34:00
    Lapšanský následne v dobrej šanci, situácia 1 proti 1, útočník Košíc sa rozhodol vypáliť spoza obrancu nebola to vôbec propagačná strela, Romančík mal teraz čo robiť, aby dokázal puk zachytiť.
     
    32:17
    Košice – Šoltés – 2 minúty za seknutie.
     
    30:50
    Hostia sa navyše mohli dostať do vedenia, v strednom pásme si puk prebral Bicek, ktorý dal do korčuľovania všetky sily, následne si vytvoril akýsi samostatný nájazd proti Romančíkovi, ktorý v poslednej chvíli dobre zakročil.
     
    29:35
    Košice – Bartánus – 2 minúty za podrazenie.
     
    28:50
    To neplatilo po skvelej prihrávke do jazdy Lapšanskému, ktorý si z priestoru medzikružia nakočuľoval do zaujímavej pozície, tiesnený ale Romančíka neprekonal.
     
    27:20
    Košice vo veľkej šanci, Bortňák sa ocitol s pukom pred Romančíkom, gólmana Skalice ale nedokázal prekonať.
     
    24:50
    Skalica – Brendl – držanie.
     
    24:25
    Na opačnej strane aj šanca Skalice, ktorá sa teraz veľmi rýchlo presunula pred Halásza, ktorý sa musel mať na pozore aj pred hokejkou súpera, keďže tá tam nepríjemne lietala vzduchom.
     
    23:30
    Nuž, ak bude Skalica aj naďalej v obrane taká statická, veľmi rýchlo môže prísť o vyrovnaný stav zápasu. Postarať sa o to mohol Chovan, ktorý zakončoval k vzdialenejšej žrdi – bez úspechu.
     
    18:55
    Ale pozor! Košice v ďalšej dobrej šanci, Bartoš si teraz s pukom nakorčuľoval pred Romančíka, tiesnený zakončil bekhendom do jeho tela, puk sa ale ešte vrátil do hry, pálil aj Jenčík, ktorý prvý gól do domácej siete nedal.
     
    12:20
    Košice – Šedivý – dve minúty za seknutie.
     
    12:10
    Studenič vo veľkej šanci, mladík v službách Skalice sa na malý moment ocitol s pukom osamotený pred Halászom, ktorého ale prekonať nedokázal.
     
    09:15
    Ďalšia skvelá šanca Košíc, tie súperovi nedovolili presne rozohrať, naopak, opätovne sa dostali k puku, s ktorým sa jeden z hostí rútil priamo na Romančíka, ten svoj tím podržal.
     
    08:20
    Vôbec nie márna akcia Košíc, puk dostal na svoju hokejku Hričina, ktorý sa teraz snažil nájsť štrbinku medzi betónmi Romančíka, nanešťastie pre Košice sa mu to ale nepodarilo.
     
    05:57
    Češík teraz odohral skvelé striedanie, najskôr sa prezentoval peknou individuálnou akciou následne aj dobrou krížnou prihrávkou pred bránkou, Romančík sa teraz musel mať na pozore, keďže puk sa od Bartánusa odrazil medzi tri žrde.
     
    05:00
    Brendl získal na svoju hokejku stratený puk Košíc, nevymyslel to ale vôbec dobre, keďže v obrannej tretine presne nerozohral, následne sa k puku dostali Košice, ktoré mohli otvoriť skóre. Nebyť však dobrého zákroku Romančíka.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 49. Klíma


    HK Skalica: Romančík (Ďuriš) – Ďurák, Polata, Opalek, J. Novák, Barák, Zukal, Jaborník – Jass, Školiak, Studenič – Klíma, Brendl, Komínek – Brodek, Lantoš, Bezúch – Rožník, Mickievics, M. Trenčan
    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk – Bartoš (A), Jenčík, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) – Hričina, Suja, Šoltés – Bortňák, Lelkeš, Hrnka, Boltun.

    Rozhodčí: J. Konc – Junek, Výleta
    bahis siteleri