Litvínov – Frölunda 2:1 (kon.) | TPS – Storhamar 4:3 (kon.) | Tappara – Luleå 2:1 (kon.)
Blues – HV71 3:1 (kon.) | Liberec – Davos 3:5 (kon.) | Sparta – Kärpät 4:2 (kon.)
Eisbären – Skellefteå 2:5 (kon.) | Djurgården – Rauma 1:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Kärpät Oulu
Úterý 03.11.2015, 18:30 • O2 arena, Praha • Hokejová Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Hosté si berou time-out.
     
    57:53
    A teď si navíc vynutili hosté ještě jednu přesilovou hru. Čajkovský dostává dvě minuty za zásah do hlavy a krku. Automaticky tak dostává osobní desetiminutový trest...
    55:56 Jaroslav HLINKA - 4:2
     
    55:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď to ale domácí vykombinovali skvěle. Buchtele posunul puk na Přibyla, ten ve druhé vlně našel JAROSLAVA HLINKU, který si stáhl puk a nekompromisně švihem k tyči dává na 4:2. Asistence: Daniel Přibyla a Jan Buchtele.
    51:03 Jani HAKANPAA - 3:2
     
    51:03
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    Jenže hosté přispěchali s rychlou odpovědí. Domácí obrana byla hodně nesoustředěná, a zcela nekrytý JANI HAKANPAA celkem v pohodě překonal švihem gólmana Pöpperleho. Asistence: Mika Pyorala a Miro Aaltonen.
    50:36 Lukáš CINGEL - 3:1
     
    50:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Výborně si teď počínal LUKÁŠ CINGEL! Ten sice dostal puk zpoza branky do poněkud nepohodlné pozice, ale dokázal se s tím srovnat a našel místo v postoji gólmana. Asistence: Robert Sabolič a Andrej Kudrna.
     
    49:54
    Sparta po delší době přečíslila soupeře, Kumstát dostal dobrou přihrávku od mantinelu, ale jeho rána z první na zadní tyč bohužel pro domácí minula branku!
     
    47:39
    Nahození Puljujarviho od modré čáry Pöpperle jen přizvedl a vůbec nevěděl, kde má puk. Ten naštěstí pro něj odskákal těsně vedle branky.
     
    44:45
    Vyloučen bude domácí Polášek, rozhodčí byl hodně blízko a posílá sparťanského obránce na dvě minuty za podražení.
     
    40:29
    Sparta sice začala třetinu přesilovkou, ale chybu na vlastní modré musel hasit faulem Mikuš a tak podobně jako v každé z přecházejících třetin jsou sparťané v úvodu vyloučeni. Dvě minuty za hákování
     
    39:12
    Co teď předvádí hostující Maenalanen je neuvěřitelné. Naprosto bez důvodu tlačil sparťana Pecha k ledu a zároveň na svého vlastního gólmana, čímž mu znepříjemňoval situaci. Logicky tak dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    37:42
    Hra začíná být hodně nervózní a sudí se snaží držet otěžě utkání v rukou a vylučují hostujícího Humla za podražení a domácího Emingera za nafilmovaný pád. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    36:10
    Frustrace z nepříznivého vývoje teď dolehla na hosty a v jejich obranném pásmu se strhla šarvátka. Potrestáni jsou nakonec hráči na obou stranách. Na trestnou lavici míří oba kapitáni. Kukkonen a Hlinka dostávají dvě minuty za hrubost. Hraje se v pěti.
    35:36 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:1
     
    35:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta otáčí vývoj skóre! MICHAL ČAJKOVSKÝ napřáhl od modré a možná ještě s tečí jednoho z Finů zapadl puk do pravého horního rohu branky. Asistence: Michal Barinka a Jiří Černoch.
     
    32:57
    A vzápětí je tu první přesilovka pro Spartu. Aho dostává dvě minuty za hákování.
    32:39 Daniel PŘIBYL - 1:1
     
    32:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se nakonec podařilo prokombinovat až před branku a vyrovnává! DANIEL PŘIBYL nahazoval puk před branku, kde byl najetý Kudrna, ale nakonec se puk odrazil od brusle hostujícho hráče a zapadl za záda Aittokallia. Asistence: Marek Hrbas.
     
    27:20
    Švročkovo nahození od modré bylo nebezpěčně tečováno, ale Aittokallio stihl zareagovat a vyrazit puk!
     
    24:01
    Buchtele dostává dvě minuty za podražení.
     
    20:31
    Zatímco hostující tým ještě trestán nebyl, sparťané míří na tresntou lavici již potřetí. Netík dostává dvě minuty za sekání.
     
    19:20
    Poskakující puk mezi kruhy se odrazil ke Kudrnovi, který jej tvrdě napálil na hostujícího gólmana, ten ovšem viděl a se zákokrokem neměl problém.
     
    18:54
    Nebezpečné bekhnedové zakončení z těsné blízkosti v podání Aha mířilo těsně vedle pravé tyče branky!
     
    17:00
    Prakticky z ničeho teď inkasují domácí další trest. Nebudu nikterak přehánět, když řeknu, že toto provinění skutečně viděl jen hlavní rozhodčí. Dvě minuty pro Čajkovského za nedovolené bránění.
     
    11:20
    V pro Spartu nebezpečné pozici se ocitl gólový nahravač Maenalanen, ale akci dva na jednoho řešil těžkou střelou z úhlu, na kterou byl Pöpperle připraven!
     
    09:50
    V šanci se zničehonic ocitl Procházka, který byl tváři v tvář Aittokalliovi, ale trefil jen jeho vyrážečku!
    06:48 Markus NUTIVAARA - 0:1
     
    06:48
    Oulun Kärpät vstřelil branku!
    Domácí inkasují. MARKUS NUTIVAARA dostal přesnou přihrávku na pravý kruh a nadvakrát protlačil puk za Pöpperleho. Asistence: Saku Maenalanen a Jani Hakanpaa.
     
    04:57
    Niemi nebezpečně tečoval pokus od modré čáry, ale Pöpperle stihl reagovat!
     
    00:40
    Ale vzápětí tentýž hráč hákoval a míří na trestnou lavici. Sparta bude hrát ve čtyřech.
     
    00:25
    První šanci zápasu měli po necelé půlminutě domácí. Kumstát dostal dobrou přihrávku na modrou čárou a z křídla vypálil, ale hostující gólman byl na místě.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 33. Přibyl (Hrbas), 36. Čajkovský (Barinka, Černoch), 51. Cingel (Sabolič, Kudrna), 56. Hlinka (Přibyl, Buchtele) – 7. Nutivaara (Maenalanen, Hakanpaa), 52. Hakanpaa (Pyorala, Aaltonen)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Čajkovský, Barinka (A), Eminger, Polášek, Hrbas, Mikuš, Švrček – Kumstát, Pech, Netík (A) – Buchtele, J. Hlinka (C), Přibyl – Kudrna, Cingel, Sabolič – Klimek, Černoch, Procházka. Trenér: Josef Jandač.
    Kärpät Oulu: Aittokallio (Tarkki) – Masuhr, Kukkonen (C), Hakanpaa, Nutivaara, Niemela, Laatikainen, Ronkainen, Pentikainen – Aho, Niemi, Puljujarvi – Ikonen, Aaltonen, Pyorala (A) – Maenalanen, Keranen, Huml (A) – Kalapudas, Pirnes, Suoranta. Trenér: Lauri Marjamäki.

    Rozhodčí: Bjork (SWE), Piechaczek (GER) – Brejcha (CZE), Suchánek (CZE)

    Diváci: 4593
    Úterý 10.11.2015
    Kärpät - Sparta 4:1

    Branky a nahrávky: 28. Laatikainen (Pyorala), 37. Niemi (Aho), 44. Aho (Nutivaara, Masuhr), 60. Pyorala (Junttila, Nutivaara) – 43. Čajkovský (Procházka, Černoch)

    bahis siteleri