Kanada black – Česko 4:3 (2:1 po s.n.) | Kanada white – Česko 2:3 (kon.)
konec
Kanada white
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Česko
Úterý 03.11.2015, 22:30 • Dawson Creek • World U17 Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:21 James HAMBLIN - 2:3
     
    52:21
    Kanada white právě vstřelila branku! Bohužel domácí trestají a snižují na rozdíl jedné trefy. Mitchell skrze pásmo našel na kruhu volného JAMESE HAMBLINA, jenž ukázkově z první poslal puk pod horní tyč. Těžko chytatelná a přesně umístěná střela. Asistence: Ian Mitchell a Nick Suzuki.
    50:34 Martin NEČAS - 1:3
     
    50:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól, Češi vedou o dvě branky! Nejprve Zadina zblízka minul poloprázdnou branku, poté se ale pokus Galvase odrazil k navrátilci z trestné lavice MARTINU NEČASOVI, jenž pohotově dopravil puk do sítě. Asistence: Jakub Galvas a Marek Škvrně.
    37:18 Martin NEČAS - 1:2
     
    37:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tlak Kanady po jejím inkasování jsme ustáli a navíc jsme znovu udeřili! MARTIN NEČAS se dostal do útočného pásma, naznačil střelu, zmátl Welshe, obešel obránce a zakončoval do prázdné branky. Asistence: Martin Kaut a Jan Kern.
    32:06 Matyáš SVOBODA - 1:1
     
    32:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    "Zbláznilo se páže, zavolejte stráže," nám právě zní arénou, je totiž vyrovnáno! Svoboda v rohu kluziště vybojoval puk, Zadina s ním vyjel a způsobil zmatek v brankovišti, kterého gólově využil právě MATYÁŠ SVOBODA! Jak poznamenal můj kolega, nyní jsme dali Kanadě ochutnat její medicíny, toto je totiž její styl střílení branek. Asistence: Filip Zadina.
    23:57 Nick SUZUKI - 1:0
     
    23:57
    Kanada white právě vstřelila branku! A máme zde úvodní trefu zápasu, bohužel do té nesprávné branky. McLeod předložil puk do jízdy do mezikruží NICKU SUZUKIMU, jenž z první poslal kotouč do sítě. Asistence: Ryan McLeod a Gabe Vilardi.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 24. Suzuki (McLeod, Vilardi), 53. Hamblin (Mitchell, Suzuki) – 33. Svoboda (Zadina), 38. Nečas (Kaut, Kern), 51. Nečas (Galvas, Škvrně)


    Kanada white: Welsh (Scott) – Bouchard, Gourley, Mitchell, Groleau, Mendel, Aucoin, Meireles, Mcleod, Anderson-Dolan, Keating, Struthers, Hamblin, Davis, Suzuki, Thomas, Vilardi, Ostir,Tippett, Coté, Roberts
    Česko: Škarek (Vomáčka) – Galvas, Bednář, Mikyska, Gaspar, Král, Šalda, Zelingr, Bukač – Zadina "A" ,Kondelík "A", Svoboda – Kaut, Nečas "C", Kern – Machala, Chytil, Safin – Novák, Škvrně, Toman
    bahis siteleri