Boston – Dallas 3:5 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 5:2 (kon.)
Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | Detroit – Tampa 2:1 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 0:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:3 (kon.) | Edmonton – Philadelphia 4:2 (kon.) | San Jose – Columbus 2:5 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Washington Capitals
Středa 04.11.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarret STOLL- 5:2
     
    50:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí nestihli dát první gól z přesilovky, avšak hned po vypršení trestu se domácí prosazují popáté. U pravého mantinelu se napřáhl JARRET STOLL a ranou na vzdálenější tyč nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Keith Yandle, Kevin Klein.
    Marcus JOHANSSON- 4:2
     
    38:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem druhé třetiny hosté sniřují, druhá střela Alznera v řadě už končí gólem. Kanadský bek dostal puk na levou stranu, odkud nahodil černou gumu před bránu. Tam ji dokázal přesně tečoval za záda domácího brankáře MARCUS JOHANSSON. Asistence: Karl Alzner, Justin Williams.
    Derick Brassard - 4:1
     
    26:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Opět Capitals dlouho tlačili domácí tým, nakonec však inkasovali. DERICK BRASSARD servíroval puk na Nashe před prázdnou bránu, do níž si v pádu dmolně srazil puk hostující Johansson. Bez asistence.
    Kevin Klein - 3:1
     
    21:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostujícímu kapitánovi na útočné modré utekl puk, tato Ovečkinova chyba stojí Capitals další branku. Domácí se po chybě hostujícího útočníka vydali ve čtyřech do útoku, který vymyslel Brassard, po jehož přihrávce prostřelil z druhé vlny Holtbyho KEVIN KLEIN. Asistence: Derick Brassard.
    Kevin HAYES- 2:1
     
    17:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Právě v momentu, kdy hosté přebírali oteže zápasu, domácí opět odskočili na jednogólové vedení. Carlson ve středním pásmu špatně dostoupil soupeře, a tak Rangers přečíslili svého soupeře 2 na 1. Toto přečíslední řešil střelou z levého křídla KEVIN HAYES, jehož pokus zápěstím proklouzla Holtbymu těsně kolem lapačky. Asistence: Oscar Lindberg, Marc Staal.
    Alexander OVEČKIN - 1:1
     
    15:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Neproměněná šance Girardiho se domácím vymstila. Do brejku 2 na 1 unikl Schmidt, který si položil domácího obránce, následně přihrál do strany na ALEXE OVEČKINA, který ukázal instinkt zabijáka a puk uklidil přesně za záda švédského brankáře. Asistence: Nate Schmidt.
    Oscar LINDBERG- 1:0
     
    07:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rozehrávka Orpikovi dnes opravdu nejde, což se podepsalo pod první domácí gól. Hostující obránce o puk přišel, ten putoval na levý kruh, odkud z otočky pálil Stalberg, jeho střelu ještě dorážel zpět do betonů hostujícího brankáře Hayes. Od nich se puk odrazil na hůl OSCARA LINDBERGA, jehož uklizení do poloodrkryté brány patřilo k těm snadnějším. Asistence: Kevin Hayes, Viktor Stalberg.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 8. Lindberg (Hayes, Stalberg), 18. Hayes (Lindberg, Staal), 22. Klein (Brassard), 27. Brassard, 51. Stoll (Yandle, Klein) – 16. Ovečkin (Schmidt), 39. Johansson (Alzner, Williams)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, McIrath, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Fast, Stepan, Kreider – Stalberg, Hayes, Lindberg – Stoll, Moore, Miller
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Orlov, Schmidt – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Backstrom, Johansson – Burakovsky, Beagle, Chimera – Wilson, Stephenson, Laich
    bahis siteleri