Rusko – Švýcarsko 4:1 (kon.) | Německo – Slovensko 4:2 (kon.)
konec
Německo
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
Slovensko
Středa 04.11.2015, 19:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Turnaj pěti zemí (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:36
    Jennifer Harssová si připisuje veledůležitý zákrok proti obrovské šanci Ihnaťové! Slovenská útočnice v tutové šanci zvolila razanci namísto přesnosti, tudíž z prostoru z mezi kruhy vypálila příklepem. Německá gólmanka vymrštila pravou ruku do vzduchu a vyrazila puk do bezpečí.
     
    53:25
    Julia Zornová se dlouho nemazlila s poskakujícím kotoučem mezi kruhy a prověřila reflexy slovenské brankářky, která ve zmeti clonícíh těl musela vidět černý kousek gumy až na poslední chvíli! Výborný zákrok vyrážečkou ze strany Lettrichové.
     
    48:34
    Mária Herichová hledala krásnou žabičkou Ihnaťovou sjíždějícího do předbrankového prostoru, jenže ta minula pravou tyč německé brány jen o milimetry!
    45:33 Nina KAMENIKOVÁ - 4:2
     
    45:33
    Německo právě vstřelilo branku!
    Slovenky naprosto propadly ve středním pásmu, a to se krutě trestá! Najednou se za slovenskou obrannou linií ocitly hned dvě soupeřky, NINA KAMENIKOVÁ to vzala na sebe a překonala Lettrichovou povedeným bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    42:02
    Sophie Kratzerová dokázala vybruslit až před slovenskou brankářku, její rychlá střela švihem orazítkovala pouze pravou tyč!
    39:21 Kerstin SPIELBERGEROVÁ - 3:2
     
    39:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Kapitánka německého celku dnes hraje skvělé utkání. Již potřetí našla jednu ze svých kolegyň ve střelecké pozici, nyní to byla KERSTIN SPIELBERGEROVÁ. Němky tak předvedly dokonalý obrat a s největší pravděpodobností si ponesou vedení i do třetí periody. Asistence: Julia Zornová.
     
    38:08
    Poprvé v utkání se bude vylučovat na obou stranách zároveň, tresty padly pro Lívii Lúčovou (SVK) za držení protihráčky a pro Irene Heiseovou (GER) za nedovolené bránění.
     
    31:54
    Mária Herichová předvedla technicky obtížnou kličku, po níž přišla okamžitá střelba na vyrážečku, u které se německá gólmanka musela pořádně zapotit! Krásný hokejový moment.
    30:18 Kerstin SPIELBERGEROVÁ - 2:2
     
    30:18
    Německo právě vstřelilo branku!
    To je rychlopalba, během necelých tří minut se německému celku povedlo smazat dvougólové manko! Julia Zornová se ukazuje být dvorní nahrávačkou svého mužstva, KERSTIN SPIELBERGEROVÁ zakončovala do odkryté klece. Asistence: Julia Zornová.
    27:59 Nina KAMENIKOVÁ - 1:2
     
    27:59
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hráčky v bílých dresech taktéž využívají přesilovou hru! Kapitánka německého výběru Julia Zornová vybídla ke střelbě NINU KAMENIKOVOU, jejíž rána z pravého kruhu propadla slovenské brankářce výstrojí! Tým Německa tak střílí zaslouženou kontaktní branku. Asistence: Julia Zornová.
     
    26:15
    Romana Košecká (SVK) je vyloučena za držení hole, počet hráček na ledě se tak na chvilku vyrovnává.
     
    25:42
    Kerstin Spielbergerovou vůbec nezajímalo, jestli její celek hraje v plném počtu nebo ne. Německá hráčka předvedla výstavní individuální průnik, kterému chybělo k dokonalosti pouze přesnější zakončení! Pravdou je, že Lettrichová ji perfektně ustála v tomto souboji brankářky se střelkyní.
     
    24:26
    Schyluje se k další slovenské přesilovce, tentokrát je vyloučena Alena-Laura Hahnová (GER) za pád pod nohy. Tento zákrok byl dokonce na hraně trestného střílení, rozhodčí Malá se ale přikláněla spíše k menšímu trestu.
    23:29 Mária HERICHOVÁ - 0:2
     
    23:29
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky proměňují přesilovou hru a odskakují Němkám na dvoubrankový rozdíl. Hráčkám Německa se opakovaně nedařilo vyhodit kotouč, následně se jej ujala MÁRIA HERICHOVÁ, která od pravého mantinelu zavěsila pod horní tyč! Bez asistence.
     
    22:32
    Krátce nato se bude vylučovat, Daria Gleissner (GER) je potrestána na dvě minuty za hákování.
     
    18:07
    Sophie Kratzerová ukázala vynikající přehled o hře, když přes šířku celého pásma našla sjíždějící Spielbergerovou! Ta bohužel pro Německo našla pouze slovenský znak na hrudi brankářky Lettrichové.
     
    16:59
    Na trestnou lavici míří Romana Košecká (SVK) za hákování, německé hokejistky si zahrají druhou přesilovku v utkání.
     
    11:01
    Přesilovku si zahrají i svěřenky kouče Hinterstockera, Tatiana Korenková (SVK) si épůjde odpočinout na dvě minuty za sekání.
    07:09 Viktorie IHNAŤOVÁ - 0:1
     
    07:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To, co se slovenské dvojici nepodařilo v předchozích okamžicích si reprezentantky Slovenska bohatě vynahradili o pár okamžiků později, pouze v opačném gardu. Nikola Gápová přesně našla hůl VIKTORIE IHNAŤOVÉ, která hned z první rány svého mužstva rozvlnila síť! Asistence: Nikola Gápová.
     
    01:49
    Máme tu první vyloučení, za krosček si jde sednout Anna Düsbergová (GER), a hráčky v modrém tak mohou navázat na předchozí tlak.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 28. Kameniková (Zornová), 31. Spielbergerová (Zornová), 40. Spielbergerová (Zornová), 46. Kameniková – 8. Ihnaťová (Gápová), 24. Herichová


    Německo: Harssová (Alblová) – Heiseová, Gleissnerová, Bartschová, Strobelová, Düsbergová, Voogová, Pauratová – Wagnerová, Klugeová, Lanzlová – Schmidová, Karpfová, Hahnová – Nixová, Kratzerová, Kameniková – Spielbergerová, Eisenschmidová, Zornová.
    Trenér: Benjamin Hinterstocker.

    Slovensko: Lettrichová (Kiapešová) – Čurmová, Žitňanská, Klimášová, Zálešáková, Drábeková, Ištocyová, Paľová, Raková – Herichová, Ihnaťová, Gápová – Záborská, Trebulová, Lúčová – Maskalová, Košecká, Korenková – Gorecká, Mišková.
    Trenér: Andrej Schröber.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Svobodová

    Diváci: 67
    bahis siteleri