Česko – Rusko 1:6 (kon.) | Česko – Kanada black 4:2 (kon.)
konec
Česko
1:6 (1:2, 0:1, 0:3)
Rusko
Pátek 06.11.2015, 03:00 • Encana Events Centre, Dawson Creek • World U17 Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Yaroslav ALEKSEEV - 1:6
     
    57:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Šestý úder Sborné, ale krásný. Svechikov vyjel zpoza branky, naznačil střelu bekhendem a ještě posunul puk na YAROSLAVA ALEKSEEVE, který měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Andrei Svechikov a Aleksander Osin.
    57:03 Ivan CHEKHOVICH - 1:5
     
    57:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    No a nakonec je z toho i gól. Z kruhu vypálil Alexeev, jeho pokus proklouzl Škarkovi mezi betony a kotouč doklepl do branky pohotový IVAN CHEKHOVICH. Asistence: Aleksander Alexeev a Vladislav Kazamanov.
    45:49 Dmitri SAMORUKOV - 1:4
     
    45:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Soupeř bohužel toto vyloučení trestá a odskakuje už do tříbrankového trháku. DMITRI SAMORUKOV vystřelil od modré sice nad branku, puk se ale od zadního mantinelu odrazil zpět do předbrankového prostoru, kde si jej nešťastně srazil za svá záda gólman Škarek. Bez asistence.
    35:54 Alexey LIPANOV - 1:3
     
    35:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ale ne. Chyba české defenzívy dala moc prostoru ALEXEY LIPANOVOVI, jemuž navíc ještě sedla parádně střela a za pomocí spojnice dostal puk do branky. Asistence: Danila Galeniuk.
    09:49 Yaroslav ALEKSEEV - 1:2
     
    09:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Radost z vyrovnání ale trvala jen pár sekund, Rusové totiž udeřili hned z následující akce. Pokus Svechikova český brankář vyrazil jen k YAROSLAVU ALEKSEEVOVI, který neměl problém poslat puk do sítě. Asistence: Andrei Svechikov.
    09:35 Martin NEČAS - 1:1
     
    09:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce končí vyrovnáním! Zadina vybojoval v rohu útočné třetiny kotouč a předložil jej mezi kruhy MARTINU NEČASOVI, jenž prostřelil ruského brankáře. Asistence: Filip Zadina a Michael Gaspar.
    06:43 Alexey LIPANOV - 0:1
     
    06:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel v tomto zápase inkasujeme jako první. Na naší útočné modré čáře získal puk ALEXEY LIPANOV a v samostatném úniku prostřelil Škarka. Samostatně.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 10. Nečas (Zadina, Gaspar) – 7. Lipanov, 10. Alekseev (Svechikov), 36. Lipanov (Galeniuk), 46. Samorukov, 58. Chekhovich (Alexeev, Kazamanov), 58. Alekseev (Svechikov, Osin)


    Česko: Škarek – Galvas, Bednář, Mikyska, Gaspar, Král, Šalda, Zelingr, Bukač – Zadina "A" ,Kondelík "A", Svoboda – Kaut, Nečas "C", Kern – Machala, Chytil, Safin – Novák, Škvrně, Toman
    Rusko: Zhukov – Rodionychev, Galeniuk, Alexeev, Kazamanov, Rubinchik, Demin, Bitsadze, Lipanov, Alekseev, Statsenko, Svecchnikov, Zenchikov, Zaplatnikov, Slepets, Samorukov, Chekhovich, Kostin, Kovalenko, Murashev, Osin
    bahis siteleri