Vítkovice – Opava 2:3 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Zlín 1:3 (kon.) | Letňany – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 1:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 6:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 5:6 (kon.) | Havířov – Třinec 1:2 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:7 (kon.)
Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 13.11.2015, 17:00 • RT TORAX ARENA • Extraliga staršího dorostu • 19. kolo
Partner:
     
    49:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    11 vteřin před vypršením prvního trestu se hosté dostávají do dvoubrankového vedení. Michal RICHTER se trefil pod horní tyč. Asistence: Krůžela.
     
    44:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zprvu se domácí bránili vyhazováním puků, ale opětovné získání útočné třetiny vedlo k třetímu vsetínskému vedení. Několik střel Bayer vychytal, jenže obránci nedokázali odražený puk dostat ven z pásma a AUGUSTIN ležícího gólmana překonal. Asistence: Weintritt Jiří a Knap.
     
    31:58
    Poruba právě vstřelila branku! Pro Porubu třetí využitá přesilovka. Milan VOSPÁLEK se nejlépe zorientoval před brankou a domácí podruhé vyrovnávají stav. Asistence: Prepsl a Malát.
     
    29:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po dalším vjetí do pásma se hosté z branky již radovali. Bayer vykryl několik střel, ale v poloze sedmo nedosáhl na střelu JIŘÍHO WEINTRITTA. Asistence: Kovář.
     
    26:59
    Poruba právě vstřelila branku! RT TORAX se přeci jen dočkal zadostiučinění a svůj souvislý tlak přetavil ve vyrovnávací branku. Jakub STACH kotouč doslova propasíroval za Huzlíka. Asistence: Dobeš a Irgl.
     
    18:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střela od modré čáry Bayera poněkud zaskočila v nedbalkách a tak se hosté dostali těsně před přestávkou do vedení. Autorem branky je KOVÁŘ. Asistence: Knap.
     
    14:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po neúspěšném vyhození puku domácí obranou se k němu dostal Knap, který pak nahrál lépe postavenému Jiřímu WEINTRITTU a nenápadnou střelou vyrovnal. Asistence: Knap.
     
    11:22
    Poruba právě vstřelila branku! Puk se po vhazování odrazil na hokejku obránce Vladimíra DOBEŠE, který tak po šesti vteřinách využívá přesilovku a dostává Porubu do vedení.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 12. Dobeš (Stach, Irgl), 27. Stach (Dobeš, Irgl), 32. Vospálek (Prepsl, Malát) – 15. Weintritt (Knap, Kovář), 19. Kovář (Knap, Petrla), 30. Weintritt (Kovář, Knap), 45. Augustin (Weintritt, Knap), 50. Richter (Krůžela)


    HC RT TORAX Poruba: Bayer (Škoda) – Prepsl, Bijota, Vondál, Dobeš, Prokeš, Skokan – Dang, Malát, Vospálek – Irgl, Stach, Žídek – Holub, Střondala, Havránek – Klíma, Dlouhý, Timura – Voznička
    VHK ROBE Vsetín: Huzlík (Sachr) – Petrla, Krůžela, Nadymáček, Weintritt J., Kollár, Augustin, Richter – Wolf, Weintritt M., Čechmánek, Sušeň, Humplík, Kovář, Vilém, Knap, Najvar

    Rozhodčí: Šutara – Tošenovjan, Ganger
    bahis siteleri