Boston – Colorado 2:3 (kon.) | Philadelphia – Washington 2:5 (kon.) | Carolina – Minnesota 2:3 (po pr.)
NY Rangers – St. Louis 6:3 (kon.) | Ottawa – Vancouver 3:2 (kon.) | Tampa – Calgary 3:1 (kon.)
Florida – Buffalo 2:3 (kon.) | Nashville – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Chicago – New Jersey 2:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 6:3 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:1 (kon.) | Los Angeles – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 13.11.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale (kapacita 17125 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:28 Brad RICHARDSON - 4:1
     
    51:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti přidávají další branku! Michael Stone vybojoval puk ve středním pásmu a domácí se rázem dostali do přečíslení, první přihrávka na MAXE DOMIHO ještě nevyšla podle představ, následná přihrávka před branku už gólem v Nilssonově síti skončila! Asistence: Michael Stone.
    37:29 Stefan ELLIOTT - 3:1
     
    37:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení! Kyle Chipchura zatáhl puk do útočného pásma, kde předal puk Johnu Scottovi, jehož střelu Nilsson jen vyrazil před sebe, kde na dorážku číhal STEFAN ELLIOTT, jenž svým prvním gólem v sezoně trochu se štěstím poslal puk do branky! Asistence: John Scott a Kyle Chipchura.
    33:47 Shane DOAN - 2:1
     
    33:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo přesilovou hru využít! Shane Doan nahodil puk do útočného pásma, u levého hrazení si jej sebral Max Domi, nabruslil s ním před branku, kde pak parádně našel volného SHANA DOANA, který poslal kotouč mezi Nilssonovy betony! Asistence: Max Domi a Tobias Rieder.
    16:49 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    16:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Po krátkém tlaku v útočném pásmu se k volnému puku u levého hrazení dostal OLIVER EKMAN-LARSSON, s ničím se nepáral a bez podívání se na branku poslal kotouč směrem na Nilssona. Kus černé gumy se lehce otřel o obránce Nurse a skončil přesně u vzdálenější tyče! Asistence: Brad Richardson.
    03:03 Taylor HALL - 0:1
     
    03:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení po situaci dvou na dva! TAYLOR HALL si výborně vyměnil v pohybu kotouč s Leonem Draisaitlem a rázem se dostal až před Smithovu branku a domácího brankáře dokázal prostřelit! Asistence: Leon Draisaitl a Andrej Sekera.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Ekman-Larsson (Richardson), 34. Doan (Domi, Rieder), 38. Elliott (Scott, Chipchura), 52. Domi (Stone) – 4. Hall (Draisaitl, Sekera)


    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Stone, Dahlbeck, Michálek, Elliott, Murphy – Rieder, Hanzal, Duclair – Domi, Vermette, Boedker – Martinook, Richardson, Doan (C) – Chipchura, Gordon, Scott. Trenér: Dave Tippett.
    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Nurse, Sekera, Davidson, Klefbom, Fayne, Gryba – Hall, Draisaitl, Eberle – Slepyšev, Nugent-Hopkins, Jakupov – Lander, Letestu, Purcell – Gazdic, Miller, Pakarinen. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: St. Laurent, Jackson – Heyer, Henderson

    Diváci: 15545
    bahis siteleri