Žilina B – Sereď 0:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
0:0 (0:0)
ŠKF Sereď
sk Pátek 13.11.2015, 13:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Je za nami aj druhý polčas zápasu medzi MŠK Žilina B – ŠKF Sereď. Ani v druhej 45. minútovke sa sa úvodného gólu nedočkali a tak sa dnes celky lúčia za nerozhodného stavu 0:0. Tento výsledok však v tabuľke západu nič nevyriešil a pozície zostávajú rovnaké ako pred zápasom.


    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (15:20:56)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V prvom polčase sa nadstavujú +2 minúty.
     
    90
    V samom závere polčasu sa k strele odhodlala aj čerstvá posila Serede a to Marek Pecho. Strelu z hranice vápna poslal však privysoko.
     
    88
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Hutta, prichádza Pecho.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Šušolík (MŠK Žilina B).
     
    86
    Šušolík si narazil loptu s Pučekom. Prvý menovaný sa odhodlal aj k centru, no Káčer z ideálnej pozície míňa.
     
    85
    Zakončenie prišlo aj na opačnej strane , no Hutta hlavou skôr odvracal ako zakončoval a tak si domáci môžu vydýchnúť.
     
    84
    Z poliacej čiary si zbehol Tomáš Hučko, ktorý si loptu potiahol na hranicu vápna. Prišiel aj tvrdý projektil, ktorý prekonal Kopeckého , no lopta bola zastavená tyčkou. Obrovská smola na strane domácich futbalistov.
     
    83
    Jánošík si po Haskićovom centri loptu nespracoval ideálne, no na krídle vybojoval aspoň vhadzovanie kúsok od vápna Serede.
     
    81
    Domáci futbalisti chcú silou mocou odčiniť prehru v Nitre. Momentálne na polovičke žlto-zelených stojí len gólman Mandous.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Poluch (ŠKF Sereď).
     
    80
    Teraz to Puček Jánošíkovi vrátil. Center si napokon našiel svojho adresáta, no Lukáš Jánošík trafil len pred sebou stojaceho Djibyho Ba.
     
    79
    K lopte sa dostal peter Puček ihneď po striedaní. Konkrétne to bolo po centrovanom pokuse Jánošíka, no lopta v sieti tak či tak nekončí.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Loduha, prichádza Meszlény.
     
    78
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Hlohovský, prichádza Puček.
     
    77
    Loptu do vápna poslal napokon Hlohovský. Tomu sa po darilo nájsť Jánošíka, no Lukáš mieril veľmi nepresne a bez potrebnej razancie.
     
    76
    Šušolík si vypýtal faul kúsok od vápna Serede. Kolorédy môže byť rád, že za tento zákrok nebol odmenený nejakou kartou.
     
    75
    Strieľaný center prišiel aj pred Aleošom Mandousom .do lopty sa z krídla oprel Lukáš Hutta, no Mandous napokon loptu na dvakrát dostáva do bezpečia.
     
    74
    Do vápna Serede letí center za centrom, no ani jeden z dvojice Haskić – Hlohovský sak lopte nevie dostať. Domáci zvyšujú tlak smerom dopredu.
     
    73
    Králik hlavou po pase kapitána Serede- Huláka odvracia do bezpečia. Posledné minúty je to skôr chaos ako futbal. Lopta v jednom kuse lieta vzduchom.
     
    71
    Domáci sa konečne dostali do šance. z ľavej strany razantným a prízemným centrom hľadal Michlíka Ďuratný, no včas zakročil Mujkoš, ktorý loptu odkopáva.
     
    70
    Káčer si nedokázal ideálne spracovať loptu od Lukáša Jánošíka a tak sme sa zakončenia z hranice vápna nedočkali.
     
    69
    Teraz je to skôr fauloch na jednej či druhej strane. Lopta sa drží prevažne v blízkosti poliacej čiary a žiaden z celkov sa neženie pred bránku.
     
    68
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Tlacháč.
     
    67
    Domáci sú v tejto fáze stretnutia veľmi nepresní. Presvedčil nás o tom aj Miroslav Káčer, ktorý nepresnou kolmicou hľadal Valla.
     
    67
    Na trávniku ostáva ležať Bartoš. Zrejme to bez ošetrenia nepôjde a Hučko môže byť rád, že nevidí druhú žltú kartu stretnutia.
     
    66
    Sereď sa mohla ujať vedenia po strele Richarda Bartoša, no Richardov projektil predsa len na dvakrát likviduje Aleš Mandous.
     
    65
    Rohový kop Michlíka sa prepadol až na Králika, no ten z ideálnej pozície napálil len jedného futbalistu Serede. Domáci reklamovali ruku vo veľkom vápne, no hvizd en tak ľahko nepríde.
     
    63
    Za menšie postrkovačky vidí žltú kartu domáci Nermin Haskić a hosťujúci Tidiane Djiby Ba.
     
    62
    Hlohovský to skúsil z prevej strany strieľaným centrom, no žiaden zo spoluhráčov sa k zakončeniu nedostal. Po tejto lopte uvidíme aspoň rohový kop domácich futbalistov.
     
    61
    Ďuratný teraz predviedol naozaj krásny pas z poliacej čiary na Lukáša Jánošíka, no Lukášovi nevyšiel krok a tak zakončenie smerom na bránku ŠKF jednoducho neprišlo.
     
    60
    Michlíkov center od vlajočky Našiel hlavu Ďuratného, no ten z ťažkej pozície nezakončil presne. Sereď sa aj teraz oslobodzuje.
     
    59
    Šušolík si musel spracovať ťažkú loptu od Jánošíka hruďou, no hlavný arbiter pri tomto spracovaní videl ruku a tak sa hostia bez vynaloženého úsilia oslobodzujú
     
    58
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Orolín, prichádza Kolorédy.
     
    57
    Lukáš Jánošík to skúšal po krídle spolu so Šušolíkom. Ani jeden z futbalistov sa k centru nedostal a tak uvidíme len vhadzovanie kúsok od rohovej zástavky.
     
    56
    Žilinčania zavreli hostí vo vlastnom vápne. Kombinuje sa v tesnej blízkosti vápna, no chýba tomu strela, ktorá by priniesla gólové ovocie.
     
    55
    Strela prišla aj na opačnej strane po prihrávke Lukáša Jánošíka. K lopte sa dostal Filip Hlohovský, ktorý z hranice veľkého vápna míňa bránku. bránku o necelý meter.
     
    54
    Razantnou strelou zo strednej vzdialenosti sa prezentoval teraz Boris Turčák, ktorý nemieril najpresnejšie a tak sme sa úvodného gólu nedočkali.
     
    53
    V hre sa pokračuje. Djiby je už na vlastných zatiaľ len mimo hracej plochy, no vyzerá to, že v hre bude môcť pokračovať. Haskič medzičasom vrátil loptu hosťom.
     
    52
    Vo vápne Žiliny pred Mandousom ostáva ležať Djiby Ba. Tento raz to vyzerá, že to bez ošetrenia nepôjde.
     
    51
    Orolín sa aj dostal k strele, no volejom trafil len pred sebou stojaceho Aleša Mandousa, ktorý samozrejme chytá.
     
    50
    Domácim sa ani priamy kop z dobrých 25 metrov nepodaril a my sa venujem situácii pred Mandousom. Momentálne si na hranici vápna vymieňa loptu Bartoš s Orolínom.
     
    49
    Žltú kartu dostáva Bartoš (ŠKF Sereď).
     
    48
    K strele z malého vápna sa dostal po kolmici Michlíka Kristián Vallo, ktorý loptu napálil len do gólmana. Lopta sa následne odrazila smerom na bránku, no výborne zakročil jeden zo stopérov hostí.
     
    47
    Domácim sa vôbec rohový kop nepodaril. Dopredu sa tak rútia hostia. Konkrétne to je Bartoš, ktorý sa odhodlal k strele, no Mandous chytá.
     
    46
    Začal sa nám už aj druhý polčas. O výkop doň sa postarali futbalisti Serede, ktorí loptu však stratili a domáci o niekoľko sekúnd na to vybojovali aspoň rohový kop.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Je za nami prvý polčas zápasu medzi MŠK Žilina a ŠKF Sereď. V prvej 45 minútovke sme sa úvodného gólu stretnutia nedočkali a tak si na úvodný, presný zásah stretnutia musíme ešte počkať.

    Druhý polčas začne približne o 14:30.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hučko teraz tvrdo zostrelil Lukáša Huttu za čo vidí kartu žltej farby.
     
    44
    Kapitán domácich teraz výborne zakročil v súboji s Borisom Tučákom a vybojoval tak pre svojho gólmana odkop od bránky.
     
    42
    Bartoš si vypýtal faul hlasným výkrikom po vzdušnom súboji s Hučkom. Loptu si postavil Michal Poluch, ktorý ju z tejto pozície poslal priamo do rúk Mandousa.
     
    41
    Krásny pas od poliacje čiary prišiel z kopačky Valla, ktorý našiel na hranici veľkého vápna Haskića. Nermin síce zakončil, no nie razantne a tak Kopecký znovu chytá.
     
    40
    A ďalšia super šanca Serede. po rohovom kope sa k hlavičkovému zakončeniu dostal kapitán Hulák, ktorý neprekonal skvelého Madnousa.
     
    39
    Krásnu strelu teraz predviedol Richard Bartoš, ktorý s menším tečom takmer prekonal vybehnutého Aleša Mandousa. Sieť sa však nerozvlnila a m uvidíme rohový kop.
     
    37
    Domáci zavreli Sereď vo vlastnom vápne. K sérii centrov sa odhodlal Kristián Vallo, no ani jedne z pokusov nenašiel adresáta v žlto-zelenom.
     
    36
    Posledné minúty je to skôr o nakopnutých loptách. Lota lieta ponad poliacu čiaru a ne e jasné, ktorý z celkov je pri lopte častejšie.
     
    35
    Šušolík to skúšal nakopnutou loptou na Lukáša Jánošíka, no Lukáš bol prikrátky a loptu jednoducho nezachytil.
     
    33
    Žilinčania teraz odmietli streliť gól do odkrytej bránky Serede. Najprv z ideálnej pozície netrafil loptu Lukáš Jánošík a následne trafil Michlík tvrdým projektilom Romana Tareka.
     
    32
    Jánošík si síce dokázal spracovať prihrávku od Michlíka, no postranný rozhodca zastavil tento prienik a odmával ofsajd.
     
    31
    A ďalší zákrok gólmana hostí. teraz loptu vyrazil na roh po strele Jakuba Michlíka.
     
    30
    Po menšom zmätku pred bránkou Serede sa k strele dostal domáci strajker a to Filip Hlohovský, ktorý nie razantnou strelou nechal vyniknúť Kopeckého.
     
    29
    Vallo to skúšal individuálne po krídle, no cez Lukáša Huttu sa jednoducho nedostal. Nasleduje odkop od bránky Mateja Kopeckého.
     
    28
    Ďuratný hľadal kolmicou za obranu Haskića. Nermin bol aj na túto loptu prikrátky a tak sa hostia znovu poľahky oslobodzujú.
     
    27
    Loduhov nadýchaný center poslal do bezpečia hlavou Tomáš Hučko.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Králik (MŠK Žilina B).
     
    25
    Jánošík znovu centrova. Teraz to však bolo z opačnej strany a loptu poslal do bezpečia Milan Mujkoš.
     
    24
    Tak a na svetelnej tabuli už mohlo svietiť 1:0. Krásny center na zadnú tyč prišiel z kopačky Jánošíka, ktorý našiel Kristiána Valla. Kristián z tejto pozície nemieril presne a tak nasleduje len odkop.
     
    23
    Šušolík teraz výborne zakročil a včas odzbrojil prenikajúceho Lukáša Huttu. Domáci sa tak oslobodzujú a môžu to skúsiť po krídle.
     
    22
    Filip poslal do vápna hostí naozaj razantný center, no žiaden futbalista v žlto-zelenom sa k strele nedostal.
     
    21
    Haskić si teraz vypýtal faul kúsok od poliacej čiary po zákroku Djibyho Ba. Loptu si už stavia Filip Hlohovský
     
    20
    Žilinčania predviedli rýchly prienik až pred vápno Serede. Do koncovky sa napokon dostal Lukáš Jánošík, ktorý mieril len do rukavíc pripraveného Kopeckého.
     
    19
    Jánošík poslal loptu za obranu, ktorá mala smerovať na Hlohovksého. Filip však nemal potrebnú rýchlosť na to, aby loptu zastihol.
     
    18
    Do lopty sa napokon oprel Michal Poluch, ktorý krásnym centrom vybojoval rohový kop. Loptu ešte vo vápne posúval hlavou Djiby Ba, no Mandous skvelo vytlačil.
     
    17
    Momentálne majú hostia výhodu priameho kopu. Jedná sa o taký skrátený rohový kop.
     
    16
    Svoje chceli povedať aj futbalisti Serede. Tí to skúšali centrovanými loptami, no ani jeden zo vzdušných pokusov nenašiel niekoho, kto loptu pošle do siete.
     
    15
    Domáci futbalisti držia loptu v blízkosti stredového kruhu. Momentálne si ju vymieňa Hučko s Králikom.
     
    14
    Center prišiel aj na opačnej strane z kopačky Turčáka. Na razantný center si pred Mandousom vyskočil Richard Hulák, ktorý nemieril hlavou presne.
     
    13
    Z pravej strany sa teraz k centru odhodlal Kristián Vallo, ktorý mieril priamo do rukavíc pripraveného Kopeckého. Hostia ihneď po výkope smerujú na polku Žiliny.
     
    12
    Miroslav Káčer si urobil cestu cez stred obrany Serede. Individuálny prienik napokon zavŕšil krásnou strelou, ktorú bohužiaľ Matej Kopecký chytá.
     
    11
    Dočkali sme sa ďalšej strely v podaní domácich futbalistov. Tento raz sa o projektil postaral Hlohovský, ktorý taktiež nemieril presne.
     
    10
    Na trávniku ostáva po vzdušnom súboji ležať stopér domácich Králik. Vyzerá to, že Králik bude môcť v zápase pokračovať.
     
    9
    Domáci sú v úvode stretnutia oveľa aktívnejším celkom. Momentálne si však menia loptu len pred Alešom Mandousom. Čaká sa len na napádanie od ŠKF.
     
    8
    Žltú kartu dostáva Turčák (ŠKF Sereď).
     
    6
    K centru sa konečne dostali aj futbalisti Serede. Konkrétne to bol Boris Turčák, ktorý hľadal Bartoša, no jeho pokus zmaril gólman domácich.
     
    5
    Dočkali sme sa aj prvej strely zápasu. Po prihrávke Hlohovského sa k lopte dostal Nermin Haskić, ktorý mieril k tyčke, no sieť nerozvlnil.
     
    4
    Michlík z krídla posunul loptu na Haskića. Ten to skúsil kľučkami, no k strele sa jednoducho nedostal. Pochváliť treba kapitána hostí, Huláka, ktorý loptu odpratal do bezpečia.
     
    3
    Sereď sa prakticky k lopte ešte nedostala. Momentálne zachytil pred Mandousom nakopnutú loptu Hučko, ktorý ju ihneď posúva za poliacu čiaru.
     
    2
    Individuálne to skúšal po krídle Filip Hlohovský, no ten sa cez dobre postaveného Romana Tareka nedostal. To však nevadí, domáci sú stále pri lopte.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom pred Mateja Kopeckého. netrvá však dlho a hostia sa oslobodzujú odkopom Turčáka.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú pripravení na hracej ploche, stretnutie sa o malý moment začne. Domáci dnes nastúpia v tradičnej žlto-zelenej a hostia v čierno-bielej kombinácii.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Mandous – Šušolík, Králik, Hučko, Ďuratný, Káčer, Hlohovský, Michlík, Vallo, Jánošík, Haskić.
    Náhradníci: Bajza – Pobijak, Kuric, Tlacháč, Václavík, Puček, Majštinik

    ŠKF Sereď: Kopecký – Mujkoš, Poluch, Tarek, Hutta, Loduha, Hulák, Bartoš, Orolín, Turčák, Djiby Ba.
    Náhradníci: Chynoradský, Kolorédy, Čertík, Meszlény, Pecho, Blažík, Hrdina.
     
    Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní druhej najvyššej slovenskej súťaže a to DOXXbet ligy. V dnešnom dueli si zmerajú sily MŠK Žilina B a ŠKF Sereď


    Vzájomný duel v sezóne 2015/2016:

    Sereď – Žilina B 1:1.
    (Hulák pk. – Hancko).


    MŠK Žilina B sa momentálne nachádza na výbornej tretej priečke DOXXbet ligovej tabuľky západu. Na konte majú žlto-zelení 27 bodov a skóre 32:23. Domáci futbalisti si v tohto ročnej sezóne pripísali len tri prehry a posledná z nich sa zrodila v poslednom kole proti Nitre. Žilinčania podľahli FC Nitre vysoko 5:1. jediný gól Žiliny vsietil Lukáš Čmelík z bieleho bodu. Tento gól bol práve gólom na 1:0. Touto prehrou prerušili domáci futbalisti neuveriteľnú 11 zápasovú šnúru bez prehry.



    ŠKF Sereď je na tom o čosi horšie ako náprotivok. Seredi momentálne patrí 4. priečka s 26. bodmi čo znamená, že na Žilinu stráca iba jeden bod. Skóre hostí je záporné a to 18:20. Hosťom sa v poslednom kole podaril naozaj skvelý kúsok, keď najtesnejším futbalovým výsledkom zdolali lídra tabuľky a to Borčice. O jediný gól zápasu sa po vylúčení Bagiho postaral kapitán hostí a to Róbert Hulák. Pohľad na štatistiku však hovorí, že Seredi sa v tejto sezóne moc nedarí. V doterajšom priebehu vyhrali osem zápasov, dva skončili remízou a až 6 zápasov skončilo bez zisku bodu Serede.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Patrik Ondrovič

    Branky:

    Karty:   26. Králik (ZIN), 45. Hučko (ZIN), 63. Haskić (ZIN), 87. Šušolík (ZIN) – 8. Turčák (SER), 49. Bartoš (SER), 63. Ba (SER), 81. Poluch (SER)


    MŠK Žilina B: Mandous – Šušolík, Králik, Hučko, Ďuratný, Káčer, Hlohovský, Michlík, Vallo, Jánošík, Haskić.
    Náhradníci: Bajza – Pobijak, Kuric, Tlacháč, Václavík, Puček, Majštinik

    ŠKF Sereď: Kopecký – Mujkoš, Poluch, Tarek, Hutta, Loduha, Hulák, Bartoš, Orolín, Turčák, Djiby Ba.
    Náhradníci: Chynoradský, Kolorédy, Čertík, Meszlény, Pecho, Blažík, Hrdina
    bahis siteleri