Katar – Turecko 1:2 (kon.) | Lucembursko – Řecko 1:0 (kon.) | Česko – Srbsko 4:1 (kon.)
Polsko – Island 4:2 (kon.) | Sev. Irsko – Lotyšsko 1:0 (kon.) | Belgie – Itálie 3:1 (kon.)
Wales – Nizozemsko 2:3 (kon.) | Španělsko – Anglie 2:0 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 3:2 (kon.)
Francie – Německo 2:0 (kon.)
konec
Francie
2:0 (1:0)
Německo
Pátek 13.11.2015, 21:00 • Stade de France • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Jedním z nejzajímavějších utkání pátečních přátelských utkání je střetnutí Francie s Německem. Tedy hostitelem příštího Mistrovství Evropy a posledních světových mistrů.
     
    Francie se z důvodu konání vlastního šampionátu nemusela účastnit kvalifikace na tento letní turnaj. V průběhu kvalifikace tedy země galského kohouta hrála jen přátelské zápasy, které se jim celkem dařily. Za zmínku stojí například přestřelka s Belgií, která skončila 3:4 v neprospěch Francie. Začátkem září se svěřencům Didiera Deschampse povedlo vyhrát na půdě Portugalska 1:0.
     
    Německo se muselo po vítězství na brazilském světovém šampionátu prodírat těžkou skupinou. I přes prohry s Polskem a Irskem se ovšem povedlo celku vedené Joachimem Löwem probojovat se z prvního místa na další EURO, kde bude bojovat opět o nejvyšší příčky. Utkání s Francií bude specifické nejen rivalitou, ale také tím, že se utkají celky, které se právě na posledním šampionátu střetli ve čtvrtfinále.
     
    Poslední zápas

    4.7. 2014, Čtvrtfinále MS 2014
    Francie 0:1 Německo
    13. Hummels (Kroos)

    Francie: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho (71. Koscielny), Evra – Pogba, Cabaye (73. Rémy), Matuidi – Valbuena (85. Giroud), Benzema, Griezmann.

    Německo: Neuer – Lahm, J. Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – T. Müller, Kroos (90+2. Kramer), Özil (83. Götze) – Klose (69. Schürrle).
     
    Nominace Německa: Neuer, Zieler, Neuer, Trapp – Mustafi, Hector, Rudy, Hummels, Can, Rüdiger, Boateng, Ginter, Khedira, Schweinsteiger, Draxler, Schürrle, Podolski, Bellarabi, Müller, Voland, Kruse, Kramer, Gündogan, Gomez, Sané

    Nominace Francie: Costil, Lloris, Mandanda – Digne, Evra, Jallet, Koscielny, Mangala, Sagna, Sakho, Varane, Cabaye, Diarra, Matuidi, Pogba, Schneiderlin, Sissoko, Ben Arfa, Coman, Gignac, Giroud, Griezmann, Martial
     
    Zajímavosti

    Naposledy porazila Francie na svém domácím hřišti Německo 27.2.2001. Tehdy utkání rozhodla jediná branka, kterou dal Zinedine Zidane.

    Poslední výhra Francie proti Německu se ovšem datuje na 29.2.2012. Na Weser-Stadionu v Brémách se gólově prosadil Giroud s Maloudou. Korigujicí branku v nastavení vsítil Cacau.

    V souboji těchto národních celků nepadla branka pouze 12.11.2005. Tehdy se hrálo na půdě Francie a utkání skončilo, jak jsem již avizoval, 0:0.
    Vše podstatné se odehraje na tomto stadioně.

    One last training session for DFB-Team (Die Mannschaft), before tomorrow's friendly against FFF – Fédération Française de Football at the Stade de France!

    Posted by DFB-Team (Die Mannschaft) on 12. listopad 2015
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Lloris – Sagna, Varane, Koscielny, Evra – Pogba, Diarra, Matuidi – Griezmann, Giroud, Martial
    Náhradníci: Mandanda, Costil – Digne, Jallet, Mangala, Perrin, Cabaye, Schneiderlin, Sissoko, Ben Arfa, Coman, Gignac

    Německo: Neuer – Ginter, Hector, Hummels, Boateng – Khedira, Schweinsteiger, Draxler, Rüdiger – Gomez, Müller
    Náhradníci: Zieler, Leno, Trapp – Mustafi, Rudy, Schürrle, Podolski, Can, Volland, Kruse, Krammer, Gündogan, Sané.
     
    Krásný večer přeji čtenářům onlajnů. Za pár chvilek se proti sobě postaví reprezentace Francie a Německa. Doufejme v náramnou podívanou, která nás v následujících minutách čeká.
     
    Na zaplněný stadion v hlavním městě se právě vydala dvaadvacítka hráčů, jenž dostali důvěru svých koučů. K vidění je krásné choreo a nespočet francouzských vlajek. Za doprovodu orchestru následují hymny obou zemí. Nejdříve ta německá.
     
    Malý model Golfa GTE přivezl na hrací plochu balón, se kterým se dnešní utkání odehraje. Zajímavý nápad. Pojďme na utkání!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postrali úřadující mistři světa, kteří se se svou kombinací dostali až k Neuerovi. Ten následně nakopává míč směrem dopředu.
     
    2
    Útočná snaha Německa ovšem nikam nevedla a u míče jsou domácí, kteří v krásných modrobílých dresech kombinují na vlastní polovině.
     
    3
    Kombinace domácích se přesunula na hranici vápna, odkud se sice svěřencům Didier Deschampse nepovedlo zakončit, ale u míče i nadále zůstávají.
     
    4
    Poprvé v utkání se míč dostal také ke kapitánovi domácích, brankáři Llorisovi, jenž jej ihned nakopává na své spoluhráče, kteří jsou hnáni publikem.
     
    5
    První snaha Německa. Jonas Hector se prodíral po levé straně a následně hledal nabíhajícího Draxlera, kterého se mu ovšem nepovedlo přesnou přihrávkou oslovit.
     
    6
    Francii se povedlo vybojovat také první rohový kop, ale ten zůstal nevyužit. Po něm se snažil aktivně zaútočit Pogba, ale jeho centr z pravé strany do vápna neprošel.
     
    7
    Lassana Diarra následně zastavil menším faulem na polovině hrací plochy Mária Gómeze, který po kontaktu spadl spíše takticky. Kolem něj nebyl ani jeden z jeho spoluhráčů.
     
    8
    Kombinace domácích nikam nevedla, a tak Diarra odehrál míč dříve, než se ocitl v autu. Kulatý nesmysl se dostal k Neuerovi, který tak hru pozastavil pozdějším výkopem.
     
    9
    Sami Khedira bojoval s míčem na kopačce na pravé straně, kde jej nakonec po bojovném souboji o míč obral Blase Matuidi, hvězda PSG.
     
    10
    Anthony Martial byl dlouhým centrem za obranu osloven, ale míč se mu nakonec nepovedlo ideálně zpracovat. Opačný výsledek se povedl hostující obraně, a tak je po akci.
     
    11
    Paul Pogba se s míčem na kopačce prodíral skrz hrací plochu. Obešel většinu defenzívy Německa, ale přecijen jej nakonec odzbrojil jeden z hráčů vracejících se.
     
    12
    Olivier Giroud po odehrání míče zasáhl nohu Khediry, který se ocitl na travnaté ploše, ale vypadá to, že bude v pořádku. Následuje rohový kop pro zemi galského kohouta.
     
    13
    Po nepovedeném rohovém kopu se do protiakce dostávají Němci, kteří kombinují na útočné polovině, ale do vápna se jim ještě nepovedlo prodrat se.
     
    14
    Po dlouhém obléhání nakonec poslal Boateng rázný střílený centr do vápna z poloviny hřiště, ale ani jeden z útočníků se k míči nedostal, a tak jej snadno lapil Lloris.
     
    15
    Olivier Giroud dostával míč do běhu a k brance se prodíral po levé straně. Těsně před čárou ovšem podklouznul, a to bez cizího zavinění. Následuje odkop od branky Manuela Neuera.
     
    16
    Po střetu Koscielnyho a Gómeze se píská faul na německého útočníka, ale spíše šlo o vzájemný souboj obou hráčů.
     
    17
    Svěřenci Joachima Löwa ovšem z této akce nic nevymysleli a dopředu se tak ženou Francouzi, kteří chtějí na domácí půdě uspět. Žene je vyprodaný stadion.
     
    18
    Nakonec je vše ale zakončeno akcí Německa. Na pravou stranu dostal míč Sami Khedira, který jej následně poslal před branku. Jeho centrovaný míč ale skončil nad brankou a Lloris ani nemusel zasahovat.
     
    19
    Mats Hummels nyní ztížil situaci Neuerovi. Obránce Borussie Dortmund byl v tísni, a tak nahrával právě německému brankáři, který poslal míč jen na francouzské hráče. Ti nadále kombinují.
     
    20
    Úvodních dvacet minut je za námi. Sledujeme vyrovnaný souboj, který zatím neokořenila ani jedna branka, či zajímavá situace, která by k ní mohl vést.
     
    21
    Německo se po delší době vymanilo ze snažení domácích fotbalistů a pomalou kombinací se zkouší dostat za obranu Francie.
     
    22
    A to se nakonec povedlo. Jonas Hector dostal přihrávku za obranu a po levé straně se prodral na hranici vápna. Odtud posílal míč na penaltu, ale ten zablokoval na roh Varane.
     
    23
    Který byl zakončen pohotovým zásahem Llorise. Ten se vyšplhal do vzduchu a míč si z něj stáhl. Následuje zase protiútok domácích.
     
    23
    Blase Matuidi dostal přihrávku za obranu a další nabídkou pod sebe zkoušel nechat vyniknout jednoho ze svých spoluhráčů. Míč ovšem na roh odehrál Boateng.
     
    24
    A ani následné snažení ve vápně neskončilo brankou. Klec hvězdy Bayernu Mnichov nebla ani ohrožena, obrana vše zvládla za svého strážce.
     
    26
    Do vápna se hnal Mário Gómez, který byl ale skvěle odstaven bránícími hráči domácích. Následně Lloris míč schovává do svých rukavic.
     
    27
    Těsně před vápnem byl skvělým obranným zákrokem obrán o míč talentovaný hráč Manchesteru United, Anthony Martial. Bránící hráč hrál míč.
     
    28
    Francie i nadále kombinuje na své polovině a pomalu se také dostává do útoku. Hra Německa je ale prozatím jedním velkým zklamáním. Uvidíme, jak se hra bude vyvíjet dále.
     
    29
    Následné snažení o zachycení míče v podání Antoina Griezmanna skončila ukopnutým praporkem po levici Manuela Neuera. I přes tuto obět se francouzskému snajprovi nepovedlo míč zachytit.
     
    30
    Domácí si míč ovšem vybojovali do svého držení zpět. Kombinační hrou se prezentují na útočné polovině, ale všemu chybí střela.
     
    31
    Anthony Martial nyní našel ve vápně Patrice Evru, který jeho centr na koleno nedokázal zachytit, natož jej zakončit. Míče se ujímá Neuer.

     
    32
    Aktivní Martial bojoval o míč ve vápně a nakonec se mu jej povedlo posunout na hranici vápna, odkud ale jeden z jeho spoluhráčů nedokázal ideálně zakončit.
     
    34
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Jonas Hector, přichází Emre Can.
     
    34
    A hned po střídání se do první šance dostal ostrostřelec Thomas Müller. Útočník Bayernu Mnichov dostal balón za obranu, ale z menšího úhlu se mu nepovedlo zamířit pod víko!
    34.
     
    35
    Na druhé straně se do vápna hnal Anthony Martial, který byl nakonec pozornou obranou odzbrojen. Obětí byl dres, který zůstal na jeho levém boku roztržen.
     
    36
    Blase Matuidi zkoušel obejít Rüdigera, což se mu nakonec povedlo, ale jen v moment, kdy s míčem byl již za autovou čárou. Míč tedy zůstane u Německa.
     
    37
    Kombinace Němců byla zakončena přihrávkou na pravé straně, která nakonec skrz obranu neprošla. Hra národního týmu Německa pokračuje.
     
    38
    A nakonec z toho byla zajímavá šance. Julian Draxler posunul míč z levé strany před branku, kde byl Thomas Müller. Ten i nyní byl v úhlu a i nyní branku netrefil.
     
    39
    Snaha Francie je viditelná. Emre Can si vyšlápl na Diarru, který tedy vybojoval zajímavý přímý kop z pravé strany.
     
    40
    Ten zahrál Antoine Griezmann, jehož centrovaný pokus byl opravdu špatný. Míč poslal jen na nohy prvního bránícího hráče ve vápně.
     
    40
    Následně se ale fotbalista Athletica Madrid dostal do ještě větší šance! Po krásné kombinaci se dostal míč ke Griezmannovi, který mohl ještě postupovat a zamířit. Místo toho hned vystřelil, a to byla chyba.
    40.
     
    41
    Následně musel míč na roh odvracet jeden z bránících hráčů Francie poté, co jej z pravé strany do vápna posílal Sami Khedira.
     
    42
    Rohový kop zůstal nevyužit a do šance se hnali domácí. Olivier Giroud překonal obranu a z levé strany hledal ještě lépe postaveného Griezmanna, který ale v lepší pozici nebyl. Vrátili se s ním dva hráči, kteří mu nedovolili skórovat.
     
    43
    Krásná akce na druhé straně. Po přesné kombinaci poslal míč na Gómeze Müller. Útočník Fiorentiny zakončoval u penaltového puntíku, ale míč poslal jen nad branku!
    43.
     
    44
    Série příležitostí na obou stranách. Nejdříve Lloris lapil nadýchaný centr z levé strany. Poté se dopředu dostali domácí. Olivier Giroud dostal míč před branku, odkud se mu ovšem nepovedlo zakončit.
     
    45
    Nad rámec klasické doby v prvním poločase se nastavuje jedna minuta, která nahradí střídání Německa.
     
    45+1
    Francie právě vstřelila branku!
    Naprosto luxusní akce domácích fotbalistů končí brankou. Anthony Martial se prodral kolem brankové čáry, odkud našel krásnou přihrávkou na malém vápně OLIVIERA GIROUDA, který se prostě nemohl mýlit!
    45+1. Olivier GIROUD - 1:0
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas. První půlhodina byla spíše oťukávací a k vidění nebylo moc šancí. Poté se hra rozjela a slušné šance měl Müller s Gómezem. První část hry byla ovšem zakončena krásnou akcí na jejímž konci byl Olivier Giroud. Ten ovšem těžil z práce Martiala, který pro něj celou situaci naservíroval na platinovém podnosu.
     
    Na travnatou plochu Stade de France se vrací fotbalisté obou celků. Uvidíme, co s nima poločas v kabině udělal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Jerome Boateng, přichází Shkodran Mustafi.
     
    47
    Domácí se ihned vydali do útočné fáze, kde budou chtít přidat další branku. Po prvním poločase by si jí určitě zasloužili.
     
    48
    Laurent Koscielny odehrál míč před dotírajícími hráči Německa, kteří nebezpečně postupovali dopředu.
     
    49
    Patrice Evra si vyměnil míč s Martialem a prodíral se do vápna. Tam ovšem neuspěl, bránící hráči Německa byli v přesile.
     
    50
    Francie ale svého soupeře do ničeho nepouští a i nadále je aktivní na útočné polovině. Pokud takto bude hrát dále, vítězství by jim nemělo uniknout.
     
    51
    Lassane Diarra byl během snažení německého celku faulován, ale jako nedovolený zákrok to posouzení není. Možná tomu napovídá fakt, že se míč dostal k domácím obráncům.
     
    52
    U míče jsou ale nyní hosté, kteří ovšem nejsou v nebezpečí branky Llorise. Kombinují na své vlastní polovině.
     
    53
    A do šance se dostali domácí. Skvěle hrající Martial našel přesnou přihrávkou Girouda, který následně posílal míč před prázdnou branku. Vše ale přerušil rozhodčí, jenž pískl ofsajd útočníka Arsenalu.

     
    54
    Německo nyní spolupráci mezi Martialem a Giroudem přežilo, ale i následně se musí mít na pozoru. Mistři světa se musí otřepat, aby to za něco stálo.
     
    56
    Stadionem probíhá mexická vlna a fanoušci si utkání naprosto užívají, ačkoliv se na internetu objevilo, že se v metropoli Paříže střílelo.
     
    57
    Anthony Martial nepůsobí dojmem, že mu je teprve tolik, kolik mu je. Na hřišti je pánem a to poznávají obránci Německa. Těm opravdu nadělává problémy.
     
    58
    Mário Gómez se po souboji s Koscielnym ocitl na zemi, ale stoprocentně se nejednalo o faul. To se nelíbilo Müllerovi, který se verdiktu rozhodčího vysmál.
     
    58
    Gólová příležitost na druhé straně. Antoine Griezmann poslal nadýchaný centr do vápna, na který si naskočil Olivier Giroud, který svým pokusem ale zamířil jen těsně vedle branky!
     
    60
    Emre Can zaútočil po levé straně. Poslal míč do vápna, ke kterému se na zadní tyči dostal Matthias Ginter, který z voleje branku přestřelil!
     
    61
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Ilkay Gündogan.
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Leroy Sané.
     
    62
    Hodně nebezpečnou střelou provětral rukavice Manuela Neuera Paul Pogba. Záložník Juventusu vypálil z více jak dvaceti metrů a jeho střela, která mířila přesně pod víko, byla vyražena na roh!
    62.
     
    63
    Mats Hummels poslal míč na svého klubového parťáka Gintera, ale tomu se nakonec v souboji jeden na jednoho nepovedlo bránícího hráče přelstít.
     
    65
    Po chybě nově příchozího Saného, se ke střele dostali domácí. Paul Pogba trefil Oliviera Giroud, od kterého se míč odrazil mimo branku.
     
    66
    Matthias Ginter nyní vybojoval míč pro Gündogana, který jej posílal na penaltu, ale tam nikdo z jeho spoluhráčů trestuhodně nebyl.
     
    66
    Kombinace Německa byla zakončena centrem Cana na přední tyčku, kde čekal Thomas Müller. Ani jemu se ovšem nepovedlo míč zasáhnout.
     
    67
    Následně byl Německu nabídnut přímý kop. Ten by zahráván z levé strany pár metrů před vápnem. Centrovaný míč ovšem obrana Francie pohodlně odehrála.
     
    68
    Kombinace pokračovala a vše bylo zakončeno hodně nepovedeným centrem Emre Cana do vápna. Následuje bouřlivé střídání.
     
    69
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Olivier Giroud, přichází André-Pierre Gignac.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Kingsley Coman.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Patrice Evra (Francie).
     
    71
    Kingsley Coman je na hřišti jen pár sekund a hned vykouzlil šanci. Po levé straně se prodral do vápna, kde našel Paula Pogbu. Ten následně udělal pár kliček a když se hodlal vystřelit, špatně míč trefil a upadl.
    71.
     
    72
    I nadále sledujeme utkání světové extratřídy a ačkoliv nepadají branky, vidíme strhující podívanou. Ještě je před námi nějakých dvacet minut, tak uvidíme, co se stane.
     
    73
    Antonio Rüdiger byl těsně před vápnem zatáhnut a lehce se poranil. Po pár sekundách ovšem vstal a ve hře bude nejspíše pokračovat.
     
    74
    Leroy Sané dostával centrovaný míč za obranu, který si skvěle zpracoval, ale ani to nestačilo k tomu, aby mladík Schalke ohrozil branku Llorise.
     
    75
    V útočném snažení byl příliš agresivní Blase Matuidi, který už mohl jít do vápna, ale v cestě mu stál jeden z hostí. Toho poslal na zem, čehož si rozhodčí samozřejmě všiml.
     
    77
    Kingsley Coman opět našel Paula Pogbu, ale tomu se ani nyní nepovedlo zakončit svou akci v gólovou tečku.
     
    77
    A mohl se zlobit sám na sebe. Thomas Müller se prodral na hranici vápna, kde byl sice tísněn, ale i tak se mu povedlo vystřelit. Jeho pokus skončil jen na levé tyčce!
    77.
     
    79
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Matthias Ginter, přichází Kevin Volland.
     
    80
    Německo mělo k dispozici zajímavý přímý kop, který zahrával Gündogan jen na bránící hráče Francie. Chybělo ovšem málo.
     
    80
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Antonio Griezmann, přichází Hatem Ben Arfa.
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Lassana Diarra, přichází Morgan Schneiderlin.
     
    81
    Leroy Sané se uvolnil a viděl hodně zajímavě nabíhajícího spoluhráče. Co ale neviděl, byi bránící hráči, kteří jeho snahu přerušili.
     
    82
    Francie postupovala do vápna po levé straně, ale to se jí nakonec nepovedlo. Vybojovala alespoň autové vhazování blízko pokutového území.
     
    83
    Německo si vybojovalo další standardku, nyní rohový kop. Ten ovšem žádnou větší šancí neskončil, a tak se do útoku dostávají domácí.
     
    85
    Kevin Volland přihrávkou oslovoval jednoho ze svých spoluhráčů, kterého ale zahnal jen k rohovému praporku.
     
    85
    Následně si menší frustraci napravil útočník Hoffenheimu, když fauloval pronikajícího Comana.
     
    86
    Francie právě vstřelila branku!
    A je hotovo! Kingsley Coman poslal po levé straně Blasea Matuidiho, který přesným centrem našel ANDRÉ-PIERRA GIGNACA, který do vápna naletě a skvělou hlavičkou překonal bezmocného Neuera!
    86. André-Pierre GIGNAC - 2:0
     
    87
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Blase Matuidi, přichází Yohan Cabaye.
     
    88
    Leroy Sané se následně prodíral do vápna, ale tam se mu nepovedlo překonat bránící hráče, kteří jeho snahu pozastavili pohotovým zákrokem.
     
    90
    A nyní se utkání jen dohrává. Po dlouhých letech se Francii povede porazit Německo na své půdě a alespoň částěčně jim oplatí porážku na posledním světovém šampionátu.
     
    90+1
    Probíhá nastavený čas. Rozhodčí nad rámec dnešního utkání přidal ještě tři minuty.
     
    90+2
    Jeden z domácích se prodíral po pravé straně do vápna, kde byl lehce postrčen a upadl. Rozhodčí ale nechce Němcům dnešní utkání zkazit takovým stylem.
     
    90+3
    Kevin Volland se odhodlal ke střele z pozice pár metrů před vápnem. Míč se nakonec ale do branky nedostal, zblokoval jej bránící hráč Francie.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Přátelské utkání mezi Francií a Německem končí lépe pro domácí. Francouzi byli po většinu utkání lepším celkem a nakonec zaslouženě slaví. Na konci obou poločasů se trefili po krásných přihrávkách Olivier Giroud a André-Pierré Gignac. Německo se dneska nedostalo do velkých střeleckých pozic, což je stálo zápas.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:0.
    Střely mimo: 2:6.
    Rohy: 5:3.
     
    Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek pátku třináctého. Dobrou noc. (22:58:09)

    David Panuška

    Branky: 45+1. Giroud (Martial), 86. Gignac (Matuidi)

    Karty:   70. Evra (FRA) – 85. Volland (GER)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3.
    Francie: Lloris – Sagna, Varane, Koscielny, Evra – Pogba, Diarra (80. Schneiderlin), Matuidi (87. Cabaye) – Griezmann (80. Ben Arfa), Giroud (69. Gignac), Martial (69. Coman)
    Náhradníci: Mandanda, Costil – Digne, Jallet, Mangala, Perrin, Cabaye, Schneiderlin, Sissoko, Ben Arfa, Coman, Gignac

    Německo: Neuer – Rüdiger, Boateng (46. Mustafi), Hummels, Hector (34. Can) – Ginter (79. Volland), Schweinsteiger, Khedira (61. Gündogan) – Müller, Gómez, Draxler (61. Sané)
    Náhradníci: Zieler, Leno, Trapp – Mustafi, Rudy, Schürrle, Podolski, Can, Volland, Kruse, Krammer, Gündogan, Sané
    bahis siteleri