Opava – Vsetín 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Zlín – Havířov 5:4 (1:0 po s.n.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 4:5 (kon.) | Sparta – Kladno 10:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:4 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 6:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 6:1 (kon.)
Liberec – Letňany 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 3:1 (kon.) | Třinec – Poruba 6:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:3 (2:2, 0:1, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 14.11.2015, 13:40 • ZS Blansko • Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    Utkání je za námi. Hosté jej měli ještě po 40 minutách skvěle rozehráno, ale první tým tabulky tak snadno porazit prostě nejde. V závěrečné části dala Kometa 4 branky a skóre utkání otočila ve svůj prospěch. Hráči trenérů Moskala a Křetínského vyhráli páté utkání v řadě. Nevadil jim ani dvouzápasový azyl na zimní stadionu v Blansku. Hostům dnes naopak skončila série tří výher v řadě. Utkání bylo hezké. (15:58:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Klouček je zpět v bráně. Už je po všem.
     
    59:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už však útok na prázdnou bránu Pardubic vyšel. Postaral se o to přesnou trefou TOMÁŠ MLYNÁŘ. Je to dnes jeho druhá trefa. Asistence: Jan Hasoň, Filip Král.
     
    59:02
    Radim Ferda jel z pravé strany sám na odkrytou bránu hostů, protože obránce Pardubic už nestíhal, jen mu skočil do jízdy. Ferda pak vypálil, ale z větší dálky minul!
     
    58:47
    Už je zpět u Dostála.
     
    58:28
    Dynamo sice buly vyhrálo, ale za chvíli se dostalo do středního pásma a začíná znova tlačit.
     
    58:20
    A znova Boček. Kapitán Pardubice jezdil v útočném pásmu, až dojel k pravému kruhu a vypálil švihem. Dostál udržel puk ve výstroji, což bylo důležité. Hra je přerušena.
     
    58:05
    Vyhráli. Boček pálil do betonu Dostála.
     
    58:00
    A Klouček opravdu míří na střídačku. Dynamo je v šesti bruslařích na ledě. Vyhraje buly?
     
    58:00
    Přesně dvě minuty před koncem třetí části končí po teči domácího hráče puk mimo kluziště. Vhazovat se bude v obranném pásmu Komety a trenér hostů si bere oddechový čas. Dynamo to ještě zřejmě zkusí v šesti hráčích.
     
    57:21
    Hráči Dynama nyní prožili dlouhé střídání v obranném pásmu a jsou rádi, že mohou po vyhození jet střídat.
     
    56:36
    Zábranského ránu od modré čáry těsně před Kloučkem tečoval jeden ze spoluhráčů v modro-bílém dresu. Puk ale vůbec nešel do brány a zůstal v brankovišti. Zde jej hosté uklidli do bezpečí.
     
    59:15
    Ne, tahle přesilovka hostům nejde. Další vyhození Komety.
     
    55:57
    Mlynář opět puk posílá až do obranného pásma Pardubic.
     
    55:39
    Až nyní se povedlu Brnu puk vyhodit.
     
    55:29
    Dynamo stále pokrčuje v útočném pásmu.
     
    55:03
    Hostující Štefka měl čas na levé straně, ale Dostál si proti němu vyjel, zmenšil střelecký úhel a lapačkou střelu chytil.
     
    54:39
    Přihrávku zpoza brány zachytil Novák a vydal se do rychlého brejku. Podpořil jej Mlynář, ale jeho zadovka nenašla zpět Nováka.
     
    54:26
    Domácí Aleš Trnka (KOM) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    53:55
    Kometa dokázala v třetí části nejprve vyrovnat a nyní dvěma tvrdými dikerkty obrátila skóre na svoji stranu. Hráči Dynama jsou zaskočeni, ale snaží se i nadále hrát aktivně.
     
    52:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další z mládežnickcých reprezentantů Komety ADAM GAJARSKÝ rychle zvyšuje na rozdíl dvou branek. Po nahrávce od mantinelu se trefuje podobně jako Mlynář bekhendem. Radim Ferda, Tomáš Jurnečka.
     
    52:38
    Rodiče pardubických hráčů na tribuně správně připomínají pořekadlo "nedáš – dostaneš". A mají pravdu. Před chvílí měli velkou šanci.
     
    52:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po sérii odrazů za branou Kloučka se puk dostal nakonec před jeho brankoviště, kde se objevil TOMÁŠ MLYNÁŘ a bekhendem se trefil přesně do pravé šibenice. Velká radost na střídačce Komety! Asistence: Jan Hasoň, Libor Zábranský.
     
    51:48
    Obrovská šance hostů! Paliesek zůstal sám u levé tyče Dostála. Dostal nahrávku, pálil švihem, ale přesouvající se Dostál stihl zakročit a puk nadvakrát zachytil.
     
    51:33
    I nadále pokračuje hra smrtícím tempem. Bekhendem pálil z pravé strany Trejbal. Dostál kotouč v klidu podržel v lapačce.
     
    50:44
    Velice slibná šance Komety! Chyba hostů při rozehrávce naskytla přečíslení tři na dva. Do druhé vlny si sjížděl Süss, který také puk dostal. Jeho rána však skončila ve výstroji buď brankáře nebo jednoho z clonících hráčů. Byl už tak tři metry od brány! To volala po brance.
     
    50:17
    Domácím bekům se nelíbilo, jak aktivně si nyní počínal jeden z hostujících útočníků u Dostála po přerušení hry. Vylučovat se však po pár strkancích nebude. Rozhodčí vše uklidnili domluvou.
     
    50:05
    Komeťák Matěj Novák jel se spoluhráči do nadějného útoku. Puk si nechal na holi a střílel přes obránce. Klouček moc problémů neměl, puk našel v náruči.
     
    49:24
    Jurnečka si na modré čáře hezky obhodil hostujícího hráče a pálil po ledě vedle pravé tyče.
     
    48:43
    Sleduje hokej nahoru dolů, divákům se musí líbit, trenéři naopak musí mít nervy.
     
    48:18
    Po Kučerově střele z pravé strany pálil do chumlu těl Kučera. Po několika tečích končí puk za branou Kloučka.
     
    47:35
    Hráči Dynama nyní předvedli několik hezkých přihrávek, které vedly až do útočného pásma. Zatím to bylo spíše moc na krásu.
     
    47:06
    Domácí Adam Gajarský pouští hokejku z rukou v útočném pásmu a zůstává chvíli ležet na ledě. Drží se za hlavu. Rozhodčí hru raději přerušili a chvíli se radili u boxů trestoměřičů, ale faul neviděli. Gajarský je nakonec za potlesku diváků odvezen na střídačku. Bude v pořádku.
     
    46:57
    Hezká souhra domácích. Hasoň si se svým spoluhráčem za modrou čarou vyměnil kotouč a pálil z levého křídla. Přesouvající se Klouček byl však na svém místě včas.
     
    46:15
    Matěji Novákovi uskočil u modré čáry kotouč a bylo z toho postavení mimo hru. Hosté mu poté ještě vyčinili, že na brankáře vypálil. Vše zůstává bez trestu.
     
    46:04
    Nyní byli u kotouče hosté a svoji snahu zakončili ranou Pochobradského od modré čáry. Dostál vnáší do řad Komety trošku klidu, když ránu ztlumil v náruči.
     
    45:20
    Pochobradský nahrál na zcela volného Kubištu, jehož zakončení z beprostřední blízkosti vytáhl pro změnu Dostál betonem.
     
    44:38
    Výborný Klouček! Gajarský pálil z levé strany a gólman hostů puk vyrazil před sebe. Cca 4 metry se před ním do puku opřel Čejka, ale Klouče proti ráně vytáhl bravurní semafor – lapačku.
     
    44:28
    Dynamu pomohl vyhození přes všechny čáry, ale přesně do Dostála, takže to nebyl icing.
     
    44:14
    Kokmeta se na delší dobu usadila v útočném pásmu.
     
    43:58
    Gajarský však pálil velde brány.
     
    43:49
    Po zakázaném uvolnění se hra stěhuje před bránu pardubického Kloučka.
     
    43:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obránce FILIP KRÁL dnes podruhé slaví po přesné ráně švihem. Nyní byl na pravém kruhu a hosté nevěděli, zda nahraje na modrou nebo vypálí. Rozhodl se pro střelu, která byla přesná a zapadla k tyči. Asistence: Tomáš Mlynář. Brno využilo svoji druhou přesilovku v utkání.
     
    42:56
    Chvíli po něm se k ráně švihem dostal Gajarský. I přes faul Dominika Bureše (PCE) vypálil do náruče Kloučka. Hostující hráč dostává dvě minuty za hákování.
     
    42:36
    Radim Ferda se dostal ke tvrdé střele z pravé strany. Byla hodně prudká, ale neměla přesnost.
     
    42:18
    Pardubický Petrus zasekl jízdu za modrou čarou a ihned vypálil. Trefil se opět někam pod přilbu Dostála. Brankář Komety puk ztulumil v lapačce v náruči.
     
    42:02
    Matěj Novák si všiml spoluhráče před branou a ihned puk na Kloučka nahodil. Střela šla do brankáře bez teče a ten ji chytil.
     
    41:02
    Po Trnkově špatné rozehrávce – přesně na hůl Merta – se hostující útočník vydal do brejku. Vypálil parádně švihem, ale trefil jen masku Dostála.
     
    40:31
    Možná závěrečná třetina začíná zlehka. Daleké nahození ze středního pásma si Dostál raději drží v lapačce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:17.
     
    Ve druhé části doplatila na nedisciplinovanost pro změnu Kometa. Hned úvodní početní výhodu Pardubic dokázal využít jejich kapitán Matouš Boček. Kometa bude v třetí části dotahovat jednobrankový náskok Dynama. Navíc bude hrát na startu třetiny ještě 18 vteřin v početní nevýhodě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Šeliga nyní dostal krásnou nahrávku před brankoviště. Dostál se přesouval k pravé tyči, ale hostující útočník jej nepřestřelil. Puk Dotál vyrazil před sebe. Trejbal pak pálil z dálky a Dostál puk chytil do náruče.
     
    38:58
    Další ránu Dostál vykopl před sebe, a domácí měli štěstí, protože Trejbalovu ránu dorazit nikdo nedokázal.
     
    38:41
    Machala měl čas u modr čáry, posunul se o dva metry k bráně a příklepem vypálil. Puk skončil v lapačce pohotového Dostála.
     
    38:33
    Pardubice se usadily v útočném pásmu.
     
    38:18
    Na trestnou lavici nakonec usedá Jakub Čejka (KOM) – již potřetí ve druhé části. Dostává 2 minuty za podražení. Těžko říct, zda se jednalo o zákrok na Roubala.
     
    38:18
    Hostující Roubal zůstal po kontaktu ve středu hřiště dlouho ležet na ledě. Zřejmě tam byl faul kolenem. Rozhodčí zatím nevylučuje.
     
    38:07
    Dynamo se početní nevýhodě ubránilo.
     
    37:36
    Trnka pálil od modré čáry a jeho střela prolétla mimo tyče.
     
    37:23
    Po přenesení hry z pravé strany na levou od Krále pálil švihem Hasoň a Klouček našel puk ve výstroji. Těžko říct, zda neměl ještě Hasoň nahrávat ke druhé tyči.
     
    37:07
    Je v útočném pásmu.
     
    36:54
    Brno už je kompletní a hraje zkrácenou přesilovku.
     
    36:28
    Paliesek zůstal sám mezi kruhy a puk se k němu nakonec od levého mantinelu dostal. Paliesek se pokoušel pálit, ale promáchnul.
     
    36:04
    Michal Machač (PCE) je vyloučen na dvě minuty za napadení. Hraje se 49 vteřin 4 na 4.
     
    35:59
    Obléhání už je opravdu dlouhé a Matýs se dostal k puku. Měl poměrně slušnou šanci, ale poloodkrytou bránu netrefil. Puk prosvištěl velde levé tyče.
     
    35:39
    Po chvíli obléhání pálí Matýs hodně vedle pravé tyče.
     
    35:24
    Machač kombinuje s Matýsem na modré čáře.
     
    35:04
    Hosté jsou v útočném pásmu a drží kotouč.
     
    34:53
    Moc dlouho Kometa v pěti nehraje. Sotva se Čejka vrátil, usedá na trestnou podruhé. Nyní jsou to dvě minuty za podražení. A Jakub Čejka se na trestné lavici zlobí, možná i sám na sebe.
     
    34:31
    Paliesek následně pálí z pravé strany do vyrážečky Dostála a puk končí v ochranné síti.
     
    34:13
    Štefka se řítil z pravé části na Dostála a mohl ještě nahrát volnému spoluhráči. Rozhodl se pro střelu, která mířila vedle pravé tyče Dostála.
     
    33:45
    Ale domácí Ferda se zmocnil puku a dokonce to byl chvíli brejk dva na jednoho. Ferda však nedokázal přes posledního beka Pardubic nahrát.
     
    33:26
    Nyní se Dynamo usadilo v útočném pásmu.
     
    32:53
    V začátku druhé však Kometa již podruhé vyhazuje puk.
     
    32:33
    Jakub Čejka (KOM) si počínal nedovoleně v útočném pásmu a oslabí svůj tým na dvě minuty. Je vyloučen za napadení. První přesilovku hosté využili.
     
    31:04
    Hostující Matýs chyboval na modré čáře a puk mu vypíchl jeden z útočníku Komety. Když už to vypadalo na brejk, Matýs své zaváhání napravil a puk v pádu vypíchl!
     
    30:18
    Po další akci Komety si na modré čáře klepl o přihráku Zábranský, dostal ji a hned pálil. Hasoň číhal před branou správně, vložil do cesty puku hůl a puk tečoval hodně vysoko. Dokonce tak, že skončil až v ochranné síti.
     
    30:00
    Domácí Matula byl s kotoučem za branou a pokoušel se někoho najít v brankovišiti nebo jen zkoušel nahodit puk do brankářova území. Klouček si jej pohlídal a žádnou mezírku ve výstroji nenechal.
     
    29:10
    Teď měli hosté i trošku štěstí, když si říkali o problémy předržování kotouč za brankářem Kloučkem. Vše pro ně dobře skončilo, protože dva forčekující komeťáci se ke kotouč nedostali, ale moc nechybělo.
     
    28:39
    Hosté se s tím nepářou. Obránce Boček měl na modré čáře chvíli času a okamžitě puk nahodil na Dostála. Brankář Komety nemuse řešit žádné teči a puk zachytili v náruči.
     
    28:20
    Mlynář musí svoji nadějně vypadající akci po levém křídle brzdit, protože rozhodčí na druhé straně viděl rychlejšího hráče – ofsajd.
     
    27:57
    Machač se z ničeho nic ocitl sám mezi kruhy před brankářem. Po nahrávce z levého kruhu pálil do protipohybu Dostála, který stihl vymrštit pravý beton a puk vyrazil.
     
    27:24
    Zábranskému v závěru přesilové hry na modré čáře puk přeskočil hůl a musel se rychle vracet. Z trestné lavice totiž vyskočil Žouželka, který vypálil přes beka Komety. Dostál si střelu pohybem pohlídal a nadvakrát ji zkortil pod lapačkou.
     
    26:46
    Zábranský pálil od modré čáry úmyslně na teč, která také přišla. Jan Süss však puk usměrnil těsně vedle levé tyče.
     
    25:55
    Matěj Novák sám zakončoval z levého kruhu. Místo přihrávky vypálil a vyprášil beton brankáře Kloučka. Jeho spoluhráč pak puk odpálil pryč z obranného pásma.
     
    25:43
    Brno je natěhováno v útočném pásmu.
     
    25:15
    Jurnečka našel před branou stojícího Matulu, ale ten nepřekonal brankáře Kloučka. Tak jako tak ještě dostává Michal Žouželka (PCE) dvě minuty za podražení a Brno hraje přesilovku.
     
    24:51
    Čejka se dostal ke střele z otočky. Na pravém kruhu byl ale moc daleko a švihem pálil do výzbroje brankáře.
     
    23:51
    Domácí Kometa se nechce nechat zahanbit. Okamžitě se snaží na gólovou akci soupeře odpovědět. Ale šance nepřicházejí.
     
    23:23
    Brankář Dostál nyní raději drží kotouč před dojíždějícím Kubištou. Hra se uklidní, je přerušena.
     
    22:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A na druhé straně okamžitě hosté využívají přesilovku. Puk na levé straně vezl Michal Machač a po chvíli rozmýšlení nahrál na druhou stranu volnému MATOUŠI BOČKOVI. Ten se do něj opřel z první a i když mu rána zrovna dvakrát nesedla, byla rychlá a Dostál se k levý tyči přesunout nestihl. Asistence: Michal Machač, Ondřej Matýs.
     
    22:06
    Čejka se v oslabení raduje z branky, když puk povalující se v brankovišiti zadovkou poslal někam pod beton brankáře. Rozhodčí však stál hned u brány i ihned rozpažil. Pokračujeme tedy za stavu 2:2.
     
    21:53
    Brnu se puk povedlo rychle vyhodit.
     
    21:43
    První přesilovka pro Dynamo. Matěj Novák (KOM) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    21:30
    Po chybě v hostující rozehrávce mohli jet domácí tři na jednoho, ale vše ukončila špatná přirhávka.
     
    21:05
    Na druhé straně nepřekvapil Dostála Šeliga. Brankář Brna puk v klidu vyrazil do rohu kluziště.
     
    20:25
    Kometa začala druhou část velkou šancí, ale na jejím konci nebyl úspěšný střelec, avšak skvělý brankář Klouček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:27.
     
    Úvodní část je za námi a stav je zaslouženě vyrovnaný. Hosté nezačali vůbec špatně, ale byli potrestáni za faul. Po vyrovnání inkasovali i podruhé z hole Krále, ale vyrovnaný stav dokázal neméně hezkou střelou zajistit Šeliga.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Petrus nevypustil souboj o téměř ztracený kotouč a po špatné domluvě domácího beka s brankářem se k němu málem dostal. I tak měl domácí brankář co dělat, aby kotouč dokázal vyrazit do rohu kluziště.
     
    19:41
    Frydrych se na chviličku zdržel před modrou čarou, což znamenalo, že mu parťák z útoku na druhé straně přejel do útočné třetiny – ofsajd Komety.
     
    18:50
    Lepším týmem se v závěru první části začíná stávat Kometa. Hosté už začínají myslet na to, jak sedí v kabině.
     
    18:18
    Puk se po několika nahrávkách dostal k Trnkovi, jenž od modré čáry sjel blíže brány a švihem zkoušel prostřelit chumel těl i brankáře. Puk však končí v náruči pozorného gólmana.
     
    18:08
    Brno se drží v útočné třetině a kombinuje v rohu kluziště.
     
    17:13
    V posledních chvílích se hosté zaměřují na pečlivé bránění a zkoušejí podnikat smrtící brejky.
     
    16:37
    Hasaň vedl rychlý brejk po levém křídle, ale tísněn bekem Pardubic nedokázal přesně nahrát najetému Novákovi. Puk doklouzal pomalu k brankáři Kloučkovi pod lapačku. Hra je přerušena.
     
    15:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hezká akce hostů. Jakub Mert od levého mantinelu nahrál do druhé vlny VILIAMU ŠELIGOVI, jenž si sjel blíže brány a trefil přesně horní pravý růžek. Asistence: Jakub Mert, Čestmír Javůrek.
     
    15:33
    "Domácí" Čejka si najížděl na modrou čáru na dlouhý pas. Také jej dostal, ale byl v útočném pásmu o kousek dříve... Ofsajd.
     
    14:57
    Dynamo se snaží ihned o zvýšení úsilí, ale Kometa dobře a těsně brání. Hráčí v červených dresech mají jen málo prostoru.
     
    14:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kotouč mezi kruhy získal obránce Komety FILIP KRÁL a ihned vypálil švihem. Před brankářem Kloučkem ještě někdo projížděl, takže puk zapadl kolem brankářovy vyrážečky do brány. Asistence: Matěj Novák.
     
    13:55
    Kometa se usadila v útočném pásmu, ale po souhře Čejky s Mlynářem ji nepřesný pas vrací zpět do střeního pásma.
     
    13:23
    Frydrych vypálil od modré čáry a Klouček předvedl nejistý zákrok lapačkou. Puk se totiž od jeho výstroje jen odrazil a může být rád, že to bylo mimo tři tyče.
     
    12:44
    Machač byl ve výborné pozici, kam se dostal po hezké kličce. Z levé strany místo střely ještě nahrál ke druhé tyči na volného Roubala, který by střílel do prázdné brány, ale přihrávka byla příliš rychlá a Roubal ji netrefil.
     
    12:22
    Pardubice se pokusí navázat na svoji aktivitu.
     
    11:50
    S návratem Trejbala mají hosté kotouč na holích a žádné větší nebezpečí jsme neviděli.
     
    11:30
    Znova se začíná od středního pásma.
     
    11:08
    Dynamo vyhazuje kotouč podruhé v krátké chvíli. Kometě tato početní výhoda nejde podle představ.
     
    10:18
    Matýs puk vyvezl až do útočného pásma Pardubic, alespoň na chvíli si hosté odpočinou.
     
    10:03
    A jak to bývá zvykem, ihned domácí kombinují v útočném pásmu.
     
    09:50
    Po faulu Ondřeje Trejbala (PCE) – 2 minuty za faul kolenem – si Kometa vyzkouší další početní převahu.
     
    09:01
    Bureš vystřelil z těsné blízkosti. Kometa měla štěstí, protože trefil jen jednoho z obránců stojících u Dostála.
     
    09:12
    A Pardubice se snaží na svoji branku navázat. Zvýšily aktivitu.
     
    08:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po prudké střele od modré těsně před brankovištěm tečoval kotouč FILIP ROUBAL a Dostál v podstatě nemohl nijak reagovat. Puk se třepotá v síti. Asistence: Čestmír Javůrek, Viktor Martínek.
     
    07:58
    Martínek se dosta k ráně bekhendem a Dostál ji vyrazil obloučkem nad břevno.
     
    07:26
    Když se hosté vracejí do plného počtu, Kometa končí dlouhý zámek. Novák přihrál na modrou Zábranskému, jenž švihem trefil náruč brankáře Kloučka.
     
    06:47
    Brnu už nezbývá moc času, ale je zpět ve třetině.
     
    06:12
    Matýs sice při blokování přihrávku Komety upadl, ale podařilo se mu dostat puk do střeního pásma.
     
    05:38
    Kometa vhazování zvládla a už je u kotouče.
     
    05:25
    Domácí Gajarský si dělal prostor na modré čáře a David Syrovec si proti němu pomohl hákováním. 2 minuty si posedí na trestné. Kometa hraje podruhé přesilovou hru.
     
    04:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    17 vteřin chybělo do konce trestu hostů. Na modré napřáhl opět Zábranský a jeho ránu tečoval do sítě JAN HASOŇ. Asistence: Libor Zábranský, Matěj Novák.
     
    04:24
    Od modré čáry vše ostřeluje Libor Zábranský. První rána šla mimo, druhá do chráničů jednoho ze soupeřů.
     
    03:56
    Mlynář se dostal hezkou ličkou až před brankoviště, ale bekhendem zamířil hodně nepřesně.
     
    03:25
    Zábranského ránu od modré čáry vytáhl Klouček pravým betonem do rohu za branou. Hosté poté vyhodili.
     
    03:10
    A Kometa se hned usadila v útočném pásmu.
     
    03:02
    Jeden z prvních útoků Komety končí faulem hostů. Dominik Bureš (PCE) dostává dvě minuty za hákování.
     
    02:12
    Pochobradský dostal hezkou přihrávku na modrou čáru, ale zakončovat musel kvůli obránci Komety bekhendem. I proto jeho střelu Dostál v klidu lapil do náruče.
     
    00:59
    Po Machačově neúspěšné akci se ještě k puku dostal Kubišta a Dostál měl co dělat, aby jeho ránu z levé strany vytáhl pryč od tyče.
     
    00:25
    Šeliga měl první střelu zápasu z pravého křídla. Dostál si s ní poradil zákrokem lapačkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Začátek utkání v Blansku.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda, Süss. Trenéři: Marek Moskal, Aleš Křetínský.

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Bureš, Matýs, Javůrek, Martínek, Pochobradský, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec, Petrus, Kubišta, Šeliga. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Netopil – Procházka, Vašíček.
     
    Oba celky mají osmnáct odehraných zápasů a Kometa má na svém kontě již osmačtyřicet bodů a suverénně vede tabulku extraligy staršího dorostu. Soupeř z Pardubic je momentálně třetí s počtem třiceti bodů. V minulém kole porazil v derby Hradec 3:2. Aktuálně mají Východočeši tři výhry v řadě, zatímco Moravané čtyři.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť. Hezké odpoledne přejeme výjimečně z Blanska, kde se dnes odehraje utkání mezi Kometou a Pardubicemi. Starší dorost Brna zde hrál již včera a porazil soupeře z Havlíčkova Brodu 4:2.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:40.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 5. Hasoň (Zábranský, Novák M.), 15. Král F. (Novák M.), 44. Král (Mlynář), 53. Mlynář (Hasoň, Zábranský), 53. Gajarský (Ferda, Jurnečka), 60. Mlynář (Hasoň, Král) – 9. Roubal (Javůrek, Martínek), 16. Šeliga (Mert, Javůrek), 23. Boček (Machač, Matýs)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda, Süss. Trenéři: Marek Moskal, Aleš Křetínský.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Bureš, Matýs, Javůrek, Martínek, Pochobradský, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec, Petrus, Kubišta, Šeliga. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Netopil – Procházka, Vašíček
    bahis siteleri