Opava – Vsetín 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Zlín – Havířov 5:4 (1:0 po s.n.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 4:5 (kon.) | Sparta – Kladno 10:6 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:4 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 6:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 6:1 (kon.)
Liberec – Letňany 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 3:1 (kon.) | Třinec – Poruba 6:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:3 (2:2, 0:1, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 14.11.2015, 13:40 • ZS Blansko • Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    59:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už však útok na prázdnou bránu Pardubic vyšel. Postaral se o to přesnou trefou TOMÁŠ MLYNÁŘ. Je to dnes jeho druhá trefa. Asistence: Jan Hasoň, Filip Král.
     
    59:02
    Radim Ferda jel z pravé strany sám na odkrytou bránu hostů, protože obránce Pardubic už nestíhal, jen mu skočil do jízdy. Ferda pak vypálil, ale z větší dálky minul!
     
    55:03
    Hostující Štefka měl čas na levé straně, ale Dostál si proti němu vyjel, zmenšil střelecký úhel a lapačkou střelu chytil.
     
    54:26
    Domácí Aleš Trnka (KOM) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    52:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další z mládežnickcých reprezentantů Komety ADAM GAJARSKÝ rychle zvyšuje na rozdíl dvou branek. Po nahrávce od mantinelu se trefuje podobně jako Mlynář bekhendem. Radim Ferda, Tomáš Jurnečka.
     
    52:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po sérii odrazů za branou Kloučka se puk dostal nakonec před jeho brankoviště, kde se objevil TOMÁŠ MLYNÁŘ a bekhendem se trefil přesně do pravé šibenice. Velká radost na střídačce Komety! Asistence: Jan Hasoň, Libor Zábranský.
     
    51:48
    Obrovská šance hostů! Paliesek zůstal sám u levé tyče Dostála. Dostal nahrávku, pálil švihem, ale přesouvající se Dostál stihl zakročit a puk nadvakrát zachytil.
     
    50:44
    Velice slibná šance Komety! Chyba hostů při rozehrávce naskytla přečíslení tři na dva. Do druhé vlny si sjížděl Süss, který také puk dostal. Jeho rána však skončila ve výstroji buď brankáře nebo jednoho z clonících hráčů. Byl už tak tři metry od brány! To volala po brance.
     
    45:20
    Pochobradský nahrál na zcela volného Kubištu, jehož zakončení z beprostřední blízkosti vytáhl pro změnu Dostál betonem.
     
    44:38
    Výborný Klouček! Gajarský pálil z levé strany a gólman hostů puk vyrazil před sebe. Cca 4 metry se před ním do puku opřel Čejka, ale Klouče proti ráně vytáhl bravurní semafor – lapačku.
     
    43:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obránce FILIP KRÁL dnes podruhé slaví po přesné ráně švihem. Nyní byl na pravém kruhu a hosté nevěděli, zda nahraje na modrou nebo vypálí. Rozhodl se pro střelu, která byla přesná a zapadla k tyči. Asistence: Tomáš Mlynář. Brno využilo svoji druhou přesilovku v utkání.
     
    42:56
    Chvíli po něm se k ráně švihem dostal Gajarský. I přes faul Dominika Bureše (PCE) vypálil do náruče Kloučka. Hostující hráč dostává dvě minuty za hákování.
     
    39:34
    Šeliga nyní dostal krásnou nahrávku před brankoviště. Dostál se přesouval k pravé tyči, ale hostující útočník jej nepřestřelil. Puk Dotál vyrazil před sebe. Trejbal pak pálil z dálky a Dostál puk chytil do náruče.
     
    38:18
    Na trestnou lavici nakonec usedá Jakub Čejka (KOM) – již potřetí ve druhé části. Dostává 2 minuty za podražení. Těžko říct, zda se jednalo o zákrok na Roubala.
     
    36:04
    Michal Machač (PCE) je vyloučen na dvě minuty za napadení. Hraje se 49 vteřin 4 na 4.
     
    34:53
    Moc dlouho Kometa v pěti nehraje. Sotva se Čejka vrátil, usedá na trestnou podruhé. Nyní jsou to dvě minuty za podražení. A Jakub Čejka se na trestné lavici zlobí, možná i sám na sebe.
     
    34:13
    Štefka se řítil z pravé části na Dostála a mohl ještě nahrát volnému spoluhráči. Rozhodl se pro střelu, která mířila vedle pravé tyče Dostála.
     
    32:33
    Jakub Čejka (KOM) si počínal nedovoleně v útočném pásmu a oslabí svůj tým na dvě minuty. Je vyloučen za napadení. První přesilovku hosté využili.
     
    27:57
    Machač se z ničeho nic ocitl sám mezi kruhy před brankářem. Po nahrávce z levého kruhu pálil do protipohybu Dostála, který stihl vymrštit pravý beton a puk vyrazil.
     
    25:15
    Jurnečka našel před branou stojícího Matulu, ale ten nepřekonal brankáře Kloučka. Tak jako tak ještě dostává Michal Žouželka (PCE) dvě minuty za podražení a Brno hraje přesilovku.
     
    22:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A na druhé straně okamžitě hosté využívají přesilovku. Puk na levé straně vezl Michal Machač a po chvíli rozmýšlení nahrál na druhou stranu volnému MATOUŠI BOČKOVI. Ten se do něj opřel z první a i když mu rána zrovna dvakrát nesedla, byla rychlá a Dostál se k levý tyči přesunout nestihl. Asistence: Michal Machač, Ondřej Matýs.
     
    22:06
    Čejka se v oslabení raduje z branky, když puk povalující se v brankovišiti zadovkou poslal někam pod beton brankáře. Rozhodčí však stál hned u brány i ihned rozpažil. Pokračujeme tedy za stavu 2:2.
     
    21:43
    První přesilovka pro Dynamo. Matěj Novák (KOM) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    20:25
    Kometa začala druhou část velkou šancí, ale na jejím konci nebyl úspěšný střelec, avšak skvělý brankář Klouček.
     
    15:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hezká akce hostů. Jakub Mert od levého mantinelu nahrál do druhé vlny VILIAMU ŠELIGOVI, jenž si sjel blíže brány a trefil přesně horní pravý růžek. Asistence: Jakub Mert, Čestmír Javůrek.
     
    14:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kotouč mezi kruhy získal obránce Komety FILIP KRÁL a ihned vypálil švihem. Před brankářem Kloučkem ještě někdo projížděl, takže puk zapadl kolem brankářovy vyrážečky do brány. Asistence: Matěj Novák.
     
    12:44
    Machač byl ve výborné pozici, kam se dostal po hezké kličce. Z levé strany místo střely ještě nahrál ke druhé tyči na volného Roubala, který by střílel do prázdné brány, ale přihrávka byla příliš rychlá a Roubal ji netrefil.
     
    09:50
    Po faulu Ondřeje Trejbala (PCE) – 2 minuty za faul kolenem – si Kometa vyzkouší další početní převahu.
     
    08:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po prudké střele od modré těsně před brankovištěm tečoval kotouč FILIP ROUBAL a Dostál v podstatě nemohl nijak reagovat. Puk se třepotá v síti. Asistence: Čestmír Javůrek, Viktor Martínek.
     
    05:25
    Domácí Gajarský si dělal prostor na modré čáře a David Syrovec si proti němu pomohl hákováním. 2 minuty si posedí na trestné. Kometa hraje podruhé přesilovou hru.
     
    04:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    17 vteřin chybělo do konce trestu hostů. Na modré napřáhl opět Zábranský a jeho ránu tečoval do sítě JAN HASOŇ. Asistence: Libor Zábranský, Matěj Novák.
     
    03:02
    Jeden z prvních útoků Komety končí faulem hostů. Dominik Bureš (PCE) dostává dvě minuty za hákování.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 5. Hasoň (Zábranský, Novák M.), 15. Král F. (Novák M.), 44. Král (Mlynář), 53. Mlynář (Hasoň, Zábranský), 53. Gajarský (Ferda, Jurnečka), 60. Mlynář (Hasoň, Král) – 9. Roubal (Javůrek, Martínek), 16. Šeliga (Mert, Javůrek), 23. Boček (Machač, Matýs)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Jurnečka, Zábranský, Kučera, Král, Jeřábek – Novák, Klenec, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Frydrych, Ferda, Süss. Trenéři: Marek Moskal, Aleš Křetínský.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Bureš, Matýs, Javůrek, Martínek, Pochobradský, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec, Petrus, Kubišta, Šeliga. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Netopil – Procházka, Vašíček
    bahis siteleri