Most – Motor ČB 4:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 2:3 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 3:0 (kon.)
Kadaň – Havířov 2:5 (kon.) | Slavia – Litoměřice 6:2 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 3:4 (1:2 po s.n.)
Kladno – Přerov 5:3 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
AZ Havířov
Pondělí 16.11.2015, 18:00 • Zimní stadion Kadaň • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zmatky v domácím brankovišti využil DANIEL ŠTUMPF, jenž se nejlépe zorientoval a dostal puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    50:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL ŠTUMPF se dostal do samostatného úniku a byl faulován, jenže od domácího obránce, který chtěl situaci zabránit se kotouč dostal do branky. Bez asistence.
     
    38:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tvrdou ránu Jiřího drtiny z pravé strany vyrazil Petr Matoušek před sebe, kam dojel jako první DAREK HEJCMAN, jenž neměl problém z mezikruží dostat puk za brankovou čáru. Asistence: Jiří Drtina, Dominik Vaněk.
     
    31:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov udeřil v oslabení! Obrovskou chybu na útočné modré čáře udělal Martin Rohan, jenž pustil do brejku dva soupeře. Daniel Štumpf přihrál před Dvořákem na PETRA KANKA, jenž dopravil kotouč do prázdné brány. Asistence: Daniel Štumpf.
     
    19:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Radost z vyrovnání na Zimním stadionu v Kadani netrvala dlouho a je tu opět vedení hostujícího týmu! MICHAL SZTEFEK si zkušeně položil Tadeáše Dvořáka a následně ho i přehodil. Asistence: Daniel Štumpf, Antonín Pechanec.
     
    19:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! David Kaše zadovkou našel před brankou MARKA RAČUKA, od něhož se puk odrazil do branky. Asistence: David Kaše.
     
    17:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Václav Meidl přistrčil kotouč mezi kruhy na osamoceného PETRA KANKA, jehož svižná střela zamířila do horního rohu branky. Asistence: Václav Meidl a Zdeněk Okál.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Račuk (Kaše), 39. Hejcman (Drtina, Vaněk) – 18. Kanko (Meidl, Okál), 20. Sztefek (Štumpf, Pechanec), 32. Kanko (Štumpf), 51. Štumpf, 60. Štumpf


    Sportovní klub Kadaň: Dvořák (Dlouhý) – Drobný, Drtina, Trefný (C), Szathmáry, Blaha, Rohan, Černý, Tejnor – Račuk (A), D. Kaše, Kadlec – Hlava, Hejcman, Chrpa – Zadražil, Kverka, Vrána – Vaněk, Šťovíček, Sloboda.
    AZ Havířov: Matoušek (Laco) – Krisl (C), Bahounek, Mazane, Lenďák, Korím, Graca, Peslar – Sztefek (A), Pechanec, Štumpf – Okál, Meidl, Kanko – Tomi, Maliník, Kalus – Gřeš, Hudeček, Matějek.

    Rozhodčí: Petružálek – Svoboda, Malý
    bahis siteleri