Chabarovsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzněck 2:0 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 2:1 (1:0 po s.n.)
Dynamo Moskva – Minsk 4:0 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 3:4 (3:4 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Amur Chabarovsk
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 20.11.2015, 10:30 • Platinum Arena Zolotoj, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Konstantin OKULOV - 1:2
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Sibir Novosibirsk.
    Autorem vítězné branky je KONSTANTIN OKULOV.
     
    59:52
    Fantastický Metsola zachránil Amur! Domácí špatně střídali a v obrovské šanci se rázem zjevil po přihrávce od spoluhráče Gimajev, který měl před sebou už jen brankáře Chabarovsku. Ten ho fantasticky vybruslil a důležitým zákrokem přivedl utkání do prodloužení!
     
    59:18
    Sannikov mohl rozhodnout, avšak z hranice brankoviště trestuhodně minul!
     
    57:03
    Začínají se nám množit velké šance. Šumakovova rána letěla po teči Bobrova jen do Metsoly a dorážka šla následně těsně vedle.
     
    55:40
    Po dobrém tlaku do brankoviště hosté skóre nepřevrátili zpět ve svůj prospěch a nepovedlo se to ani Šalunovovi, který si najel do skvělé pozice, ze které však minul!
     
    47:23
    Přesilovou hru si ve třetí třetině zahrají i domácí. Za držení hole je potrestán Stěpan Sannikov (SIB).
     
    43:04
    Za vražení na hrazení je na dvě minuty vyloučen Jevgenij Kurbatov (CHA). Šance pro hosty!
     
    39:52
    Akim Aliu (CHA) se rozohnil po souboji u mantinelu a vyměnil si Konstantinem Alexejevem (SIB) pár peprných a dvě rány pěstí. Oba kohouti dostávají dvě trestné minuty za hrubost.
     
    37:53
    Litovčenko u mantinelu přenechal puk Šulakovovi, který objel bránu a poté jedovatým pokusem vystrašil Bespalova! Amur je ve druhé třetině o něco lepším týmem.
    28:05 Vladislav UŠENIN - 1:1
     
    28:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nepovedená přesilová hra Amuru ale nakonec přeci jenom přináší vyrovnání! Vjačeslav Ušenin zajel s kotoučem za bránu a poté fantastickou přihrávkou našel svého bratra VLADISLAVA UŠENINA, jenž si sjel před bránu a okamžitým zakončením Bespalovovi nedal šanci. Asistence: Vjačeslav Ušenin, Oleg Li
     
    26:18
    Aktivita Chabarovsku je odměněna aspoň přesilovou hrou. Za nedovolené bránění je potrestán Vitalij Menšikov (SIB).
     
    25:16
    Hosté se dostali do přečíslení, ale to skvělým návratem zneškodnil Atjušov. Na druhé straně vlétl jeden z domácích do útočného pásma tak vehementně až skončil v bráně Bespalova, která se logicky posunula.
    15:53 Tomáš VINCOUR - 0:1
     
    15:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Naprosto fatální rozehrávku teď předvedl domácí obránce! Vitalij Atjušov se snažil dlouhou přihrávkou najít rozjetého spoluhráče, ale místo toho puk už na modré čáře zachytil TOMÁŠ VINCOUR, který se s ničím nerozpakoval a dělovkou ze strany s trochou štěstí prostřelil brankáře Amuru. Bez asistence.
     
    14:58
    Nahození Jan Kolář se jakožto obránce zničehonic zjevil za obranou Sibiru a natlačil se před Bespalova. Bekhendové zakončení ruský brankář s vypětím všech sil zlikvidoval.
     
    08:06
    A na druhé straně si několik dobrých šancí vypracoval Amur. Po zakončení Zohorny se k dorážce dostal Skladničenko, nicméně ani on skóre otevřít nedokázal!
     
    07:22
    Aktivní Vincour měl na holi první gól zápasu, jenže to by musel v tísni mířit přeci jenom o něco lépe než půl metru vedle odkryté části branky.
     
    00:21
    Hosté se hned při první akci zjevili ve výborné příležitosti. Gubin měl dost času i prostoru na levé straně útočného pásma, našel ještě lépe postaveného spoluhráče, ale ten už mířil pouze do přesunujícího se Metsoly.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 29. Vl.Ušenin (Vj.Ušenin, Li) – 16. Vincour, rozh. náj. Okulov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Vincour (SIB)
    1:1   Aliu (CHA)
    2. série:
    1:2   Okulov (SIB)
    1:2   Vl.Ušenin (CHA)
    3. série:
    1:2   Šalunov (SIB)
    1:2   Vj.Ušenin (CHA)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Čerepanov, Kolář, Atjušov, Verjovkin, Kubatov – Skladničenko, Wandell, Tolpeko – Litovčenko, Zohorna, Aliu – Vl.Ušenin, Vj.Ušenin, Li – Pervušin, Gračjov, Fajzullin
    HC Sibir Novosibirsk: Bespalov (Salák) – Alexejev, Meszároš, Ignatovič, Vereščagin, Gimajev, Naumov, Menšikov, Mišarin – Kopejkin, Gubin, Šalunov – Žafjarov, Okulov, Jakovlev – Šumakov, Bobrov, Sannikov – Ridderwall, Vorošilo, Vincour

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Alexej Vasiljev – Jevgenij Strelcov, Alexej Michel

    Diváci: 7.000
    bahis siteleri