Třinec – Litvínov 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:2 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:5 (kon.)
Plzeň – Mountfield HK 3:4 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Liberec 3:2 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (3:2, 0:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 20.11.2015, 17:20Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš URBAN - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ URBAN se dostal k puku, přejel modrou čáru a z levé strany se trefuje do prázdné brány. Kdo dnes získá 3 body je snad už jasné. Asistence: Dominik Pacovský.
    Ctirad OVČAČÍK - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ...Ale co, vždyť je to jedno. Po několika pokusech o zakončení, které byly zablokovány, se puk rozvrtěl mezi kruhy před CTIRADEM OVČAČÍKEM, který obraz před Dolejšem dokonal posledním tahem štětce, když brankáře příklepem prostřelil. Asistence: Lukáš Žejdl, Radan Lenc.
    Tomáš PASTOR - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    09:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka hostů. TOMÁŠ PASTOR po vyhraném buly nacouval do ideální palebné pozice, v níž se mu otevřela ulička, díky níž zamířil a ze střední vzdálenosti přesně trefil k tyči nad vyrážečku brankáře. Asistence: Jiří Burger.
    Dominik PACOVSKÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    08:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DOMINIK PACOVSKÝ dostal nabito na pravou stranu a i když byl už v povážlivém úhlu, zamířil z voleje naprosto přesně. Dolejš se nemohl stihnout přesunout. Ještě stadionem zaznělo cinknutí tyče. Asistence: Tomáš Urban, Marek Trončinský.
    Lukáš ŽEJDL - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď to už hučí pořádně. Respektive bouří. Naprosto jednoduchá akce – LUKÁŠ ŽEJDL vjel do pásma a ještě před mezikružím vystřelil přes obránce. Puk byl zřejmě ještě tečovaný, když přesně zapadl do brány. Asistence: Matěj Stříteský, Tomáš Voráček.
    Erik NĚMEC - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přihrávku před branku od modré dostal Klok, obtočil se a vystřelil. Rittich stěží vyrazil. ERIK NĚMEC dorazil puk do brány. Asistence: Lukáš Klok, Stanislav Balán.
    Marken.cz

    David Bohata

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 5. Žejdl (Stříteský, Voráček), 9. Pacovský (Urban, Trončinský), 16. Ovčačík (Žejdl, Lenc), 60. Urban (Pacovský) – 3. Němec (Klok, Balán), 10. Pastor (Burger)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Cikánek) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Kučný, Robar, Ovčačík – Jarůšek, Výborný "C", Bárta – Látal, Urban, Pacovský – Lenc, Žejdl, Pabiška – Musil, Hruška, Klimenta
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Kantor) – Čerešňák, Kudělka, Sloboda, Klok, Kovář, Pastor, Štich – Szturc, Strapáč, Ölvecký – Vandas, Kolouch, Kucsera – Němec, Balán, Burger "C"- Hlinka, Jáchym, Húževka

    Rozhodčí: Pešina, Hrubý – Bláha, Špůr

    Diváci: 3398
    bahis siteleri