HC Plzeň – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Opava 9:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 0:4 (kon.)
Kladno – Slavia 0:4 (kon.) | Poruba – Zlín 2:5 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 20.11.2015, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    Utkání je za námi, Slezané slaví další vítězství a upevňují si tak pozici na čele tabulky NOEN Extraligy staršího dorostu. Nutno uznat, že v dnešním utkání byli aktivnějším a lépe technicky vybaveným týmem. Valaši se však za svůj předvedený výkon nemusí vůbec stydět, jelikož hlavně v první polovině utkání předvedli statečný a bojovný výkon. Pro tuto chvíli se s Vámi ze vsetínského zimního stadionu loučím a přeji příjemný víkend. (18:29:21)
     
    Konec zápasu.
     
    58:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka se však domácím vůbec nevyvedla. Po propadnutí vsetínských obránců na útočné modré čáře se do samostatného úniku vydal MICHAL KVASNICA a střelou mezi beton a vyrážečku překonává Sachra. Bez asistence.
     
    57:43
    Pro Valachy je tu šance alespoň na čestný gól. Vyloučen Kamil Klocek za podražení .
     
    55:20
    Hosté s přehledem drží tříbrankový náskok a čas se Valachům krátí.
     
    54:46
    Najetý Vochozka zakončoval backhandem, ale svým pokusem pouze míjí bránu.
     
    54:00
    Hosté jsou v průběhu třetí třetiny aktivnější a úspěšné zákroky na Sachrově kontě stále přibývají.
     
    51:25
    Proti Vochozkově pokusu se vytáhl zákrokem lapačkou Marek Huzlík.
     
    49:00
    S další navštívenkou pro hostující bránu přispěchal Michal Weintritt, Ovčaří však stále drží čisté konto. Stejně tomu bylo i zhruba před dvěma měsíci, kdy na vsetínském ledě zvítězili třinečtí 7:0. Dnes je zatím výsledek pro domácí mírnější a předvedená hra lepší.
     
    48:00
    Matěj Dubnický velmi energeticky vlétl do útočného pásma, obral soupeře o kotouč a následně se snažil překvapit Ovčařího střelou z nulového úhlu, gólman hostů však prokázal dobrou pozornost a nenechal se nachytat.
     
    46:20
    Krůžela po nahrávce od Knapa míjí branku.
     
    44:43
    Do další slibné šance Slezanů se dostal Petr Mach, pravý beton Huzlíka však opět plní svou práci.
     
    43:28
    Na zteč domácí brány se ve dvojici vydali Jan Kalus s Kryštofem Stuchlíkem, druhý jmenovaný dostal přesnou přihrávku a jeho střelu s vypětím všech sil vyráží Sachr pravým betonem.
     
    42:00
    Po Najsarově zakončení přerušuje domácí gólman hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    40:12
    Jan Kalus se hned po úvodním vhazování na začátku třetiny dostal do solidní střelecké pozice, branku však minul. Opět se však potvrzuje, že tento útočník způsobuje domácí obraně velké problémy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině dnešního utkání navýšili hosté svůj náskok již na tři branky. Zvláště na konci periody již výrazně převzali otěže hry a nepouštěli Valachy do vlastního obranného pásma. Domácí sráží především vlastní individuální chyby. Výborným výkonem se za hosty prezentuje především Jan Kalus. Kdykoliv je na ledě, domácí obrana musí být na pozoru. Pokud budou chtít Valaši ještě usilovat o ukořistění bodů z dnešního utkání, budou muset být produktivnější v zakončení a také mít i trochu štěstíčka. Třetí třetina začíná v 17:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:44
    V závěru druhé třetiny přichází na řadu třetí přesilovka hostů. Za napadení je vyloučen Tomáš Petrla.
     
    37:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další branku! Dominik Molin obratně projel středním pásmem, dostal se záda domácích obránců, a pak naservíroval puk do výhodné střelecké pozice GREGORU RADZIENCIAKOVI, který střelou švihem propasíroval puk mezi betony přesouvajícího se Huzlíka. Asistence: Dominik Molin, Lukáš Kaukič.
     
    35:17
    Hosté se v přesilové hře i přes velkou snahu prosadit nedokázali.
     
    33:16
    Domácí brankář svou holí podrazil jednoho z hostujících útočníků, nyní nás čeká druhá přesilová hra hostujícího týmu. Trest odsedí mladý obránce Tomáš Kašpar.
     
    32:00
    Do samostatného úniku se dostal Jiří Weintritt, ale svým pokusem nastřeluje pouze levou tyč Ovčařího brány. Hostující brankář má dnes zřejmě dobře postavené tyčky.
     
    31:35
    Už už se Najsar dostával k dalšímu zakončení před domácí bránou, na poslední chvíli mu jeden z obránců vypíchl puk.
     
    30:30
    Rychlá střela švihem od Najsara míjí vsetínskou bránu.
     
    29:34
    A opět spolupráce Stuchlík – Kalus, tentokrát druhý jmenovaný usměrňoval puk v těsné blízkosti domácí brány, Huzlík zasahuje.
     
    26:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Roman Čechmánek vyrobil hrubici v obranném pásmu, když špatnou přihrávkou křížem předložil puk přímo na hůl rozjetému Stuchlíkovi. Ten udělal dva rychlé kroky a nezjištně nabil JANU KALUSOVI, který střelou z první do odkryté brány zvyšuje vedení hostujícího týmu. Huzlík neměl žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Kryštof Stuchlík, Tomáš Vochozka.
     
    25:33
    Hosté jsou momentálně aktivnější a domácí obrana je v neustálé permanenci. Nyní si může Marek Huzlík odpočinout, jelikož se hosté provinili zakázaným uvolněním a hra je tedy přesunuta na opačný konec kluziště.
     
    23:53
    Po chybě Jiřího Weintritta se ocitli před bránou hned tři hostující útočníci. Petr Kalus to vzal na sebe, ale Huzlík předvedl výborný zákrok ramenem a puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    21:20
    Lukáš Kaukič se proháčkoval až před Huzlíka, ale následně mu puk ujel a sám se vyhnal z výhodného střeleckého postavení.
     
    20:33
    Knapova střela z levého kruhu vypadla Ovčařímu z lapačky, žádné nebezpečí před hostující klecí ale nevzniklo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině jsme viděli Na Lapači poměrně vyrovnaný hokej. Hosté drželi častěji puk na svých holích, Huzlík se však v průběhu prvních sedmnácti minut nedostal do žádné obtížnější situace. Domácí se snažili prosadit zejména ve dvou po sobě jdoucích přesilových hrách, ale Ovčaří zatím zůstává nepřekonán. Naopak v čase 17:22 se během jediné přesilové hry hostů v první třetině prosadil střelou od modré čáry Ondřej Hrachovský a stanovil tak průběžný výsledek. Uvidíme, jakým směrem se bude utkání vyvíjet v průběhu dalších čtyřiceti minut. Druhá třetina začne v 17:12.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    V závěru první třetiny se ještě střeleckým pokusem prezentoval Stuchlík, ale rána mu nesedla a puk se jen těsně došoural vedle Huzlíkovy klece.
     
    19:00
    Před bránu hostů se tlačil Jiří Weintritt, hostujícího obrana ho však stačila vytlačit z optimální střelecké pozice.
     
    17:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre dnešního zápasu v přesilové hře. ONDŘEJ HRACHOVSKÝ si na útočné modré čáře vyměnil puk se Stuchlíkem a následně střelou z první překonává Huzlíka, jenž měl zakrytý výhled. Důležitá branka pro hosty v závěru první periody. Asistence: Kryštof Stuchlík, Tomáš Vochozka.
     
    16:11
    Čeká nás první přesilovka hostujícího týmu. Za podražení je vyloučen Daniel Klímek. V následné signalizované výhodě se dostali hosté do situace 3 na 1, střela Petra Kaluse letěla vedle branky, ale odrazila se přímo na hůl jednoho z hostujících útočníků a Huzlík se musel hodně natahovat, aby ho hostující forvard neprostřelil.
     
    15:34
    Střela Valíčka vyletěla vysoko nad domácí svatyni.
     
    14:19
    V situaci dva na jednoho vyzkoušel štěstí Daniel Klímek, Ovčaří vyrazil puk nad sebe. Domácí zatím hrají velice obětavě a drží s favoritem krok.
     
    12:18
    Hosté hrají v plném počtu hráčů na ledě.
     
    11:35
    Vsetínští dlouho dobu drželi útočné pásmo, ale ke střelbě je příliš hostující obránci nepouštěli.
     
    10:18
    Domácí se osmělili a výsledkem celé situace je další přesilová hra. Za podražení je vyloučen Ondřej Hrachovský.
     
    8:52
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    08:00
    Nejproduktivnější hráč Vsetína, David Kovář, vzal situaci na sebe a zakončoval z pravého kruhu, Ovčaří zachytil puk na své hrudi.
     
    7:30
    Krůžela neudržel puk na modré čáře a vsetínští ztrácejí pásmo.
     
    06:52
    Nyní je zde první vyloučení zápasu. Za vyhození kotouče je suspendován René Najsar. Domácím se naskýtá možnost přesilové hry.
     
    5:50
    Špatné střídání domácích nedokázal využít Przybyla, přihrávka na něj nebyla dostatečně přesná a hosté se tak provinili zakázaným uvolněním.
     
    4:30
    Situace před domácí bránou nyní připomínala spíše mistrovství světa dřevorubců než hokejové utkání, domácí obrana však odolala a z chumlu těl vyvezl kotouč Krůžela.
     
    4:00
    Další pokus hostů míří mimo bránu, Huzlík nemusel zasahovat.
     
    2:02
    O první útočné snažení domácího celku se postaral Jiří Weintritt, který se prohnal kolem obránce a servíroval puk Dominiku Knapovi, ten však přihrávku nedokázal zpracovat a puk mu ujel.
     
    1:20
    Hosté jsou od začátku podle předpokladů aktivnější a domácí brankář se musí činit.
     
    1:10
    O první střelu na branku se postaral hostující Michal Kvasnica, Huzlík byl však pozorný a střelu zlikvidoval ve svém náručí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dobré odpoledne, ještě jednou Vás zdravím ze vsetínského zimního stadionu, kde již je vše připraveno na zahájení dnešního utkání NOEN Extraligy staršího dorostu mezi Vsetínem a Oceláři z Třince.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK Vsetín: Huzlík (Sachr) – Krůžela, Nadymáček, J.Weintritt, Kollár, Kašpar, Augustin, Petrla, Richter – Paroušek, Dostál, Wolf, Hrňa, Dubnický, M.Weintritt, Čechmánek, Klímek, Humplík, Kovář, Knap

    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Valíček, Radzienciak, Klocek, Brabec, Marguš, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, Kvasnica, Kalus, Najsar, Molin

    Rozhodčí: Malota – Gebauer, Cabák.
     
    VHK Vsetín

    Starší dorostenci Vsetína mohou být zatím s průběhem sezóny vcelku spokojeni. Bojům o záchranu v soutěži se letos zřejmě vyhnou. Valaši se momentálně drží na šesté příčce skupiny východ se čtyřiadvaceti body na kontě a velkým náskokem na své pronásledovatele. Vsetínští dorostenci mají za sebou úspěšné herní období, když se jim podařilo zvítězit třikrát v řadě a dotáhnout se v tabulce na Havířov. V dnešním zápase proti hlavnímu favoritovi celé soutěže však budou domácí v roli outsidera a mohou se pouze pokusit překvapit.
    V individuálních statistikách drží Valaši jeden zajímavý primát. Povedené výkony vynesly Davida Kováře (11+19) na pozici nejlepšího nahrávače celé soutěže.
    V posledním odehraném utkání zvítězili vsetínští na ledě Opavy 5:3.
     
    HC Oceláři Třinec

    Třinečtí hokejisté se již dlouhodobě řadí mezi největší aspiranty na titul ve většině mládežnických soutěží. Nejinak je tomu i letos. V uplynulých dvaceti kolech zaznamenali Slezané pouze dvě porážky (se Zlínem a Vítkovicemi) a s přehledem tak vévodí tabulce východní skupiny. Na venkovních kluzištích navíc třinečtí ještě neztratili ani jediný bod. Je tak nad slunce jasné, kdo bude favoritem dnešního zápasu.
    V kanadském bodování hostů jednoznačně vyčnívá jméno Jakub Lacka. Slovenský útočník zaznamenal v průběhu 14 utkání hned 30 bodů. V brankovišti se pravidelně střídají Jakub Ovčaří a Matěj Loubal.
    V posledním odehraném utkání zdolali třinečtí soupeře z Poruby v poměru 6:0.
     
    Dobré odpoledne ze vsetínského zimního stadionu Na Lapači. V rámci 21. kola NOEN Extraligy starších dorostenců nás dnes čeká utkání mezi celky VHK Vsetín a HC Oceláři Třinec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 18. Hrachovský (Stuchlík, Vochozka), 27. Kalus (Stuchlík, Vochozka), 38. Radziencak (Molin, Kaukič), 59. Kvasnica


    VHK ROBE Vsetín: Huzlík (od 41. Sachr) – Krůžela, Nadymáček, J.Weintritt, Kollár, Kašpar, Augustin, Petrla, Richter – Paroušek, Dostál, Wolf, Hrňa, Dubnický, M.Weintritt, Čechmánek, Klímek, Humplík, Kovář, Knap
    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Valíček, Radzienciak, Klocek, Brabec, Marguš, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, Kvasnica, Kalus, Najsar, Molin

    Rozhodčí: Malota – Gebauer, Blaha
    bahis siteleri