Boston – Minnesota 4:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:3 (kon.)
Washington – Dallas 2:3 (kon.) | Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:0 (kon.)
Tampa – NY Rangers 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 1:3 (kon.) | St. Louis – Buffalo 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Boston Bruins
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 20.11.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:14 Loui ERIKSSON - 4:2
     
    44:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON střílí svůj devátý gól v letošní sezóně NHL a třetí během dnešní noci, který znamená jeho první hattrick v dresu Bostonu Bruins a celkově třetí v kariéře!! Loui Eriksson si parádně vyměnil puk s Davidem Krejčím a po přihrávkách na jeden dotek zamířil z první přesně k pravé tyč. Rozhodčí vzal okamžitě puk a dal ho Louiovi Erikssonovi na památku. To byla úžasné akce, ve které měl prsty David Krejčí. Asistence: David Krejčí, Matt Beleskey.
    33:37 Ryan SUTER - 3:2
     
    33:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN SUTER střílí parádní gól a vrací Wild rychle zpět do hry!! Ryan Suter od modré čáry nahodil puk na bránu a jeho následná střela zamířila přesně do pravého horního rohu. Lépe už to trefit nešlo. Chirurgicky přesná práce. Asistence: Jordan Schroeder, Ryan Carter.
    31:21 Loui ERIKSSON - 3:1
     
    31:21
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON bleskově využívá přesilovou hru a Boston Bruins vede nad Minnesotou Wild v TD Garden 3:1!! Patrice Bergeron svedl před bránou velice důležitý souboj a přesnou přihrávkou našel u pravé tyče Louie Erikssona, od jehož brusle se puk odrazil směrem na bránu, a následně puk těsně před brankovou čárou holí usměrnil mezi betony Devana Dubnyka. Gól následně muselo ještě potvrdit video. Asistence: Patrice Bergeron, Torey Krug.
    27:37 Brett CONNOLLY - 2:1
     
    27:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON střílí gól a vrací Bostonu Bruins zpět ztracené vedení!! David Krejčí po přihrávce Adama McQuaida z levého křídla našel na přední tyči Louie Eriksssona, který se skvěle natlačil před jednoho z hráčů Wild a skvělou tečí puk usměrnil mezi betony Devana Dubnyka. Asistence: David Krejčí, Adam McQuaid.
    25:12 Jason ZUCKER - 1:1
     
    25:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER potrestal Bruins za nevyužitou přesilovou hru 5 na 3 a z dorážky vyrovnal na 1:1!! Mikko Koivu sice Jonase Gustavssona z blízkosti nepřekonal, u pravé tyče se ale dostal k dorážce Jason Zucker, který své zakončení neukvapil, potáhl si puk do lepší pozice a z úhlu ho poté uklidil do prázdné brány. Asistence: Mikko Koivu, Nino Niederreiter.
    05:30 Brad MARCHAND - 1:0
     
    05:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND skóruje a svým sedmým gólem v letošní sezóně NHL posílá Boston Bruins do vedení!! Brett Connolly sice z blízkosti zamířil vedle levé tyče, puk se ale od mantinelu odrazil k Bradu Marchandovi, který zpoza brány skvěle vybruslil a poté puk zametl k pravé tyči. Devan Dubnyk byl úplně dezorientovaný, protože čekal, že se puk odrazí někam před jeho bránu. Asistence: Brett Connolly.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Marchand (Connolly), 28. Eriksson (Krejčí, McQuaid), 32. Eriksson (Bergeron, Krug), 45. Eriksson (Krejčí, Beleskey) – 26. Zucker (Koivu, Niederreiter), 34. Suter (Schoeder, Carter)


    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Krug, McQuaid – Seidenberg, Miller – Chára (C), Trotman – Rinaldo, Kemppainen, Randell – Beleskey, Spooner, Connolly – Vatrano, Krejčí (A), Eriksson – Marchand, Bergeron (A), Hayes.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Folin, Prosser – Olofsson, Dumba – Suter (A), Spurgeon – Porter, Carter, Bulmer – Haula, Coyle, Schroeder – Zucker, Koivu (C), Niederreiter – Vanek, Granlund, Pominville (A).

    Rozhodčí: Dean Morton, Ian Walsh – Brian Murphy, Derek Nansen
    bahis siteleri