Boston – Minnesota 4:2 (kon.) | Philadelphia – San Jose 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:3 (kon.)
Washington – Dallas 2:3 (kon.) | Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:0 (kon.)
Tampa – NY Rangers 2:1 (kon.) | Florida – Anaheim 1:3 (kon.) | St. Louis – Buffalo 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:3 (0:1, 3:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Pátek 20.11.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Matt DUCHENE - 4:3
     
    58:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Skvělá akce Colorada končí gólem! Grigorenko zády brance Pittsburghu přiťukl puk Landeskogovi, který nezazmatkoval a geniálně před odkrytou brankou našel MATTA DUCHENA, který střílí už svůj druhý dnešní gól! Asistence: Gabriel Landeskog, Mikhail Grigorenko.
    51:56 Sidney CROSBY - 4:2
     
    51:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Avšak ne na dlouho. Naděje Laviny ničí SIDNEY CROSBY. Ten zakončil bekhendový blafák mezi nohy po šikovné přihrávce Dupuise, který dokázal zkrotit neposedný kotouč. Kapitán Penguins zaznamenává svůj desátý bod a třetí gól v sezoně. Asistence: Pascal Dupuis, Ian Cole.
    48:49 Tyson BARRIE - 3:2
     
    48:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Lavina snižuje a vrací se do zápasu! Od modré čáry vypálil TYSON BARRIE, jeho střela byla však pravděpodobně tečovaná a mířila přesně k tyči. Zatím je gól skutečně připsán produktivnímu obránci Avalanche, který však letos zaznamenal teprve svou první branku. Asistence: Jarome Iginla.
    27:43 Chris KUNITZ - 3:1
     
    27:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Chyba v rozehrávce Colorada a Pittsburgh rázem vede o dvě branky! Berra si nerozuměl se svými obránci a dvojice Nick Bonino – CHRIS KUNITZ toho dokázala využít. Druhý jmenovaný byl dostatečně důrazný a švýcarskému gólmanovi sebral puk. Asistence: Nick Bonino.
    27:04 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    27:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens se vzápětí ujímají vedení! Pěknou akci sehráli domácí, na jejímž konci stál JEVGENIJ MALKIN, který prostřelil Berru přesně umístěnou ranou z vrcholu pravého kruhu. Asistence: Kris Letang, Phil Kessel.
    David PERRON - 1:1
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská smůla a zároveň zřejmě i křivda pro hostující celek, který neměl být potrestán menším trestem. Cole tvrdě vypálil od modré čáry a puk se od zad DAVIDA PERRONA ocitl až za překvapeným Berrou. Asistence: Ian Cole, Beau Bennett.
    19:34 Matt DUCHENE - 0:1
     
    19:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To byla rychlost! Téměř okamžitě po vyhrané buly začala akce Colorada. Barrie nabil na po modré čáře puk Iginlovi, jehož následnou tvrdou ránu dorazil za záda Fleuryho jeho krajan MATT DUCHENE. Obránce Tučňáků hbitého forvarda nestihl pokrýt. Asistence: Jarome Iginla, Tyson Barrie.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 26. Perron (Cole, Bennett), 28. Malkin (Letang, Kessel), 28. Kunitz (Bonino), 52. Crosby (Dupuis, Cole) – 20. Duchene (Iginla, Barrie), 49. Barrie (Iginla), 59. Duchene (Landeskog, Grigorenko)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Scuderi, Lovejoy, Dumoulin, Clendening, Cole – Hörnqvist, Crosby, Dupuis – Kessel, Malkin, Perron – Bennett, Bonino, Kunitz – Fehr, Cullen, Plotnikov
    Colorado Avalanche: Berra (Pickard) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Guenin, Gormley – Duchene, MacKinnon, Landeskog – Iginla, Söderberg, Comeau – Martinsen, Grigorenko, McLeod – Skille, Wagner, Everberg

    Rozhodčí: Nicholson, Sutherland – Driscol, Amell

    Diváci: 18430
    bahis siteleri