Žilina – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:1 (2:1 po s.n.) | Košice – Piešťany 5:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 1:3 (kon.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
HK Poprad
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 20.11.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Prajem vám pekný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 23. kola Tipsport ligy medzi medi domácim HK Poprad a HC 05 iClinic Banská Bystrica. Stretnutie sa začne o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Hokejistom Popradu momentálne patrí 7. pozícia so ziskom 35 bodov a gólovým skóre 77:68. To si výrazne zlepšili v poslednom zápase doma v utorok proti Žiline. Vlkov zdolali vysoko 8:3 a po troch prehrách so Zvolenom, Trenčínom a Skalicou sa mohli radovať z triumfu. Dokopy majú Popradčania na konte 11 vyhratých zápasov (z toho 9 riadnom hracom čase). Najproduktívnejším hráčom domáceho mužstva je Branislav Rapáč, ktorý má na konte 23 bodov za 9 gólov a 14 asistencií.

    Banskobystričania prichádzajú pod Tatry v roly mierneho favorita. Aktuálne im patrí 4. miesto so ziskom 39 bodov a skóre 63:47. Baranom sa v posledných piatich zápasoch celkom darilo. Zdolali po nájazdoch v derby Zvolen 3:4m poradili si s Nitrou 4:2, v Košiciach však prehrali 4:2, no potom doma zdolali Piešťany jasne 6:2. V poslednom zápase ligy Bystričania zaváhali, keď na ľade Martina prehrali 4:2. Celkovo majú na konte 13 vyhratých zápasov (z toho 10 v riadnom hracom čase). Najviac produktívnym hráčom v drese Banskej Bystrice je Tomáš Zigo s 11 gólmi a 6 asistenciami.

    V tejto sezóne sa tímy zatiaľ stretli dva razy. 20. septembra HC 05 zdolalo HK Poprad 1:0 po predĺžení. Podtatrancom sa následne 20. októbra podarilo hokejistov spod Urpína zdolať rozdielom triedy, a to 5:2. Banskobystrickí hokejisti sa teda určite budú usilovať o reparát a získať body.
    Podarí sa im to?

    To sa dozviete v našom on-line prenose na webe Onlajny.eu. Želám vám pekný hokejový zážitok!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Corbeil (Nagy) – Sandgren, Ďatelinka, Šmach, Petran, Rosandič, Gründling, Jankovič, Gašpar – Tománek, Galamboš, Majdan – Handlovský, Kytnár (A), Gillies – Mikula, Handzuš (A), M. Hudec (C) – Róth, Zigo, Lamper

    Rozhodca: Lokšík – Gajan, Holienka.
     
    Oba tímy už nastupujú na zápas. Hostia sa dnes predvedú v červených dresoch, domáci hokejisti v bielych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:24
    Úvodné buly vyhrali domáci hokejisti a snažili sa zaútočiť. Bartečko nahodil puk po mantineli, ale Paločko ho nezachytil. O protiútok sa snažil Galamboš, no takisto sa nepresadil.
     
    01:10
    Ťavoda nahodil puk bekhendom od modrej čiary. Corbeil bol v pozore a poľahky si s pokusom poradil. Banskobystričania následne začínajú útok.
     
    01:38
    Gründling vypálil príklepom od modrej čiary. Kostúr vyšiel z brány, zmenšil strelecký uhol a vyrážačkou poslal puk do rohu klziska.
     
    02:17
    Lamper si v útočnom pásme nerozumel so Zigom. Dvojica hráčov Popradu následne takisto nebola zosynchronizovaná najlepšie. Domáci stratili puk v strednom pásme.
     
    02:37
    Paukovček vyhral vhadzovanie v útočnom pásme. Posunul puk pred bránkovisko Bartečkovi, ktorý však z tejto skvelej šance dokázal trafiť iba Corbeilovo telo!
     
    03:27
    Po nevydarenej Tománkovej akcie smeroval do útoku po ľavom krídle Kroták. Spoza Gründlinga vystrelil na bránu z ostrého uhla. Corbeil úspešne reagoval.
    Stretnutie sa pred malou chvíľou začalo
     
    03:54
    Kroták ostal v strednom pásme a činil sa aj v defenzíve. Zastavil totžito krížnu prihrávku smerujúcu z Mikulovej hokejky.
     
    04:48
    Heizer stratil puk v strednom pásme, a to sa snažil využiť Kytnár. Dostal sa na modrú čiaru, vypálil, no mieril nepresne.
     
    05:40
    Domáci tím sa bude brániť vo štvorici. Dávid Gáborčík dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    06:01
    Tománek perfektne prenechal puk od zadného mantinelu pred bránkovisko. Tam korčuľoval Tomáš Zigo, no puk zabudol za sebou.
     
    06:28
    Banskobystričania zatiaľ výrazne neohrozili brankára Kostúra. Tentokrát získal puk pri kruhu Fabian a nekompromisne ho vyhodil cez všetky čiary.
     
    07:13
    Presne 27 sekúnd budú hrať hostia presilovku o dvoch hráčov. Branislav Rapáč odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    07:27
    Šmachovi strela od modrej čiary nevyšla. Puk získal Fabian pred bránkoviskom a poslal ho von ku Corbeilovi.
     
    07:49
    Poprad už hrá so štyrmi hráčmi, no stále ešte bude hrať minútu aj niečo v oslabení o jedného hráča. Hostia teda môžu byť ešte nepríjemní.
     
    08:20
    Hvila si v strednom pásme spracoval prihrávku od Krotáka, zatiahol puk do pásma. Odtiaľ sa pozrel dozadu a prihral perfektne cez celé klzisko do obrannej tretiny Kasíkovi.
     
    08:59
    Galamboš nespracoval prihrávku v medzikruží. Puk tam ostal ležať na ľade a nikto o neho nejakú chvíľu nemal záujem. Potom ho však zobrali Popradčania a poslali von. To bol záver banskobystrickej presilovky.
     
    09:42
    Barani sa dostali do pásma. Od modrej vystrelil Marcel Petran. Puk skončil pri Kostúrovom betóne a tam ho pre istotu domáci brankár prikryl.
     
    10:00
    Matúš Paločko si spracoval prihrávku od Paukovčeka v strednom pásme a vystrelil. Corbeil bol pripravený a strelu zastavil na betónoch.
     
    10:55
    Kasík s Malinom mali problémy s napádajúcimi banskobystrickými hráčmi. Puk sa prenášal z jednej strany na druhú za bránou. Na pomoc prišiel Kroták, ktorý upokojil domácu rozohrávku.
     
    11:42
    Kroták vypálil od modrej čiary. Jeho nevydarená strela letela mimo brány, presnejšie na zadný mantinel.
     
    12:03
    Handlovský zachytil puk v útočnom pásme po Kasíkovej chybe a okamžite strieľal. Kostúr však nakoniec nemusel zasahovať.
     
    12:27
    Nebezpečný bol aj Fredrik Sandgren. Ten pálil od modrej čiary a puk sa iba jemne odrazil od Kostúrovej lapačky smerom do rohu klziska.
     
    12:36
    Obojstranné vylúčenie. Richard Rapáč a Ivan Ďatelinka dostávajú obaja po dve minúty za hrubosť.
     
    13:01
    Branislav Rapáč šikovne vystrelil spoza hráča od modrej čiary. Corbeil sa snažil puk zachytiť do lapačky, no reflexom ho iba vyrazil lapačkou.
     
    14:38
    Oba tímy sú v tejto chvíli v plnom počte. Počas hry štyroch proti štyrom sa nič mimoriadne neudialo.
     
    15:46
    Šmach znepríjemnil život domácej defenzíve. Od pravého kruhu poslal na bránu nebezpečný puk. Handzuš sa ho snažil tečovať, no nakoniec Kostúr jednoznačne vyrazil na mantinel.
     
    16:21
    Lukáš Handlovský získal puk na ľavom kruhu a priblížil sa ku bráne. Jeho prudké zakončenie však Kostúr zastavil na svojom betóne.
     
    16:46
    Tománek šikovnou prihrávkou od žrde našiel v medzikruží Galamboša. Ten strieľal z prvej a jeho mierne blokovanú strelu Kostúr musel vyrážať. Barani sú momentálne veľmi nebezpeční.
     
    17:17
    Obrovská šanca pre hostí! Handlovský prihral z pravého kruhu šikovne krížom na Tomáša Ziga. Ten zakončoval na bekhend, no Kostúr nakoniec skvelo vyrazil!
     
    17:44
    Poprad bude hrať presilovú hru. Tomáš Zigo dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    18:29
    Fabian zazmätkoval na modrej čiare. Jeho prihrávka do rohu klziska, kde hľadal Heizera, napokon skončila iba na korčuli Petrana.
     
    19:26
    Fabian nabil na pravý kruh Krotákovi. Jeho strela z prvej skončila na bočnej konštrukcii.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnom dejstve sme sledovali vyrovnaný hokej, ktorý priniesol viacero šancí iba pre hostí. Tí sa mohli vo viacerých prípadoch dostať do vedenia, no Kostúra neprekonali.
    Druhá tretina sa začína približne o 18:17.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:34
    Popradskí hokejisti stratili puk v strednom pásme a Sandgren ho ľahkým nahodením poslal na Kostúra. Domáci gólman pre istotu prikrýval.
     
    20:49
    Michal Handzuš sa šikovne natlačil po pravom krídle a bekhendom z blízkosti ohrozil Kostúra. Brankár Popradu reagoval rýchlo.
     
    21:43
    Kytnár nabil na modrú čiaru Handlovskému. Ten tvrdo pálil, no brankár Kostúr bol pripravený a opäť raz podržal svoj tím.
     
    22:38
    Roman Tománek sa obtočil okolo brány a vystrelil z ľavého kruhu. Tentokrát puk zastavili domáci hráči.
     
    23:26
    Poprad bude hrať presilovú hru. Patrik Lamper dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    23:51
    Handzuš so Suchým sa bili o puk pri modrej čiare. Nakoniec bol úspešný hosťujúci Handzuš, ktorý ho získal a poslal von do bezpečia.
     
    24:31
    Arne Kroták opäť ukázal svoje hokejové prednosti. Šikovne prekorčuľoval takmer celé klzisko, uvoľnil sa na pravom kruhu a bekhendom nahodil na Corbeila.
     
    25:27
    Lamper v tomto momente naskočil na ľadovú plochu. Kamzíkom sa presilová hra prakticky vôbec nepodarila. Okrem úniku Krotáka sme nevideli nič hokejové zo strany domácich.
     
    26:17
    Útok hostí vyzeral byť zaujímavo. Pokazil ho však iba Rosandič svojím zlým pohybom, ktorý spôsobil postavenie mimo hry.
     
    26:53
    Zigo z rohu klziska našiel Lampera pred Kostúrovou bránkou. Domáci brankár bol však v strehu a podarilo sa mu strelu vyraziť.
     
    27:41
    Suchý nahodil puk od modrej čiary pred bránu. Paločko sa ho tam snažil pretlačiť za Corbeila, no úspešný nebol.
     
    28:22
    Kasík vypálil od modrej čiary. Corbeil vyrazil puk pred seba a dorážať sa ho na viac pokusov snažil Heizer. Puk však nepretlačil.
     
    28:23
    Poprad bude hrať presilovku. Ivan Jankovič odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    29:28
    Hvila sa odhodlal k príklepu od modrej čiary. Puk však zblokoval hokejkou Handlovský a následne ho jeho spoluhráč poslal cez všetky čiary von.
     
    30:38
    Heizer poslal prihrávku z rohu klziska na modrú čiaru. Poprad ešte z tejto situácie mohol ťažiť, no Ťavodovi preskočil puk cez hokejku a nič z toho nebolo.
     
    31:10
    Ideálna možnosť pre hostí na skárovanie! Ťavoda podrazil protihráča v úniku a zo samostatného nájazdu môže dať gól Juraj Majdan!
     
    31:10
    Banská Bystrica dala gól!
    JURAJ MAJDAN si nakorčuľoval z ľavej strany, priblížil sa ku bráne a šikovnou strelou trafil do medzierky medzi betónmi!
    MAJDAN - 0:1
     
    31:23
    Poprad má presilovú hru. Ondřej Šmach dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    31:55
    Domáci hokejisti sa nerozmiestnili v útočnom pásme a po vyhodení od hostí budú pokračovať z vlastného obranného pásma.
     
    32:48
    Branislav Rapáč sa zastavil s pukom za bránou, Petran ho získal a neohrozene ho poslal von z obrannej tretiny.
     
    33:48
    Kasík nahodil puk od modrej čiary. Puk skončil na jednom z hosťujúcich hráčov, ktorým bol Kytnár. Jemu sa však zasekol vo výstroji, a tak sa na nejaký moment hráči obzerali, kde vlastne puk skončil. Hlavný rozhodca teda musel prerušiť hru a Kytnár vytiahol puk z nohavíc.
     
    35:10
    Bartečko spoza brány posunul puk pred bránu, kde ho len horko-ťažko spracoval Paločko. Snažil sa o rýchlu dorážku, no Corbeil opäť zasiahol úspešne.
     
    36:57
    Tomáš Zigo si prevzal puk v útočnom pásme pri mantineli a vystrelil na bránu. Puk sa odrazil od hornej bočnej konštrukcie Kostúrovej bránky!
     
    37:40
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti prakticky z ničoho nič dávajú vyrovnávajúci gól! Puk sa dostal na modrú čiaru. Tam stál pripravený LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý ani nie príliš prudkou strelu trafil medzi Corbeilove betóny! Dobrú prácu mu však odviedol Bartečko, ktorý zakryl výhľad bystrickému brankárovi!
    Asistencie: Ľubomír Dinda a Matúš Paločko.
    PAUKOVČEK - 1:1
     
    39:13
    Vylučuje sa na strane hosťujúceho tímu. Mislav Rosandič dostáva dve minúty za hru so zlomenou hokejkou.
     
    39:54
    Domáci ešte predviedli rýchlu akciu. Suchý nahodil do pásma a Hvila získal puk. Posúval ho rýchlo krížom pred bránu na Bartečka, ktorý však mieril mimo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V priebehu druhej tretiny sa gólom Majdana z 32. minúty z trestného strieľania dostali hostia do vedenia. Poprad vyrovnal v 38. minúte, keď skóroval Paukovček.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 19:06.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:49
    Popradskí hráči nahodili puk do pásma, no ďalej sa im nepodarilo pokračovať v ich kombinácii.
     
    41:25
    Poprad bude hrať presilovú hru. Ondřej Šmach dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    41:52
    Kasík nahodil bekhendom puk zo stredného pásma. Pre svoj tím získal aspoň buly v tretine, keďže Corbeil už narýchlo z lapačky puk nevyhadzoval.
     
    42:49
    Suchý vystrelil od modrej čiary smerom na bránku. Corbeil puk betónmi vyrazil pred seba a Banskobystričania ho následne poslali do bezpečia.
     
    43:42
    Mathieu Corbeil zaváhal v rozohrávke za bránou. Puk sa odrazil od zadného mantinelu ku žrdi, kde bol Rusnák, no strieľal iba mimo bránky.
     
    44:06
    Predošlá situácia si ešte vyžadovala aj telefonát videorozhodcovi. Napokon však Lokšík jasne ukázal, že to gól nebol.
     
    44:43
    Poprad sa bude brániť. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    45:03
    Lukáš Paukovček unikol do samostatného zakončenia. Snažil sa Corbeila ako ľavák rozhýbať na forhend, no nakoniec nemieril na bránu!
     
    46:06
    Hostia držia domácich hokejistov zavretých v pásme, no nedarí sa im vystreliť a rozostaviť poriadny kolotoč.
     
    46:20
    Vzápätí po druhýkrát v oslabení unikli domáci. Hvila posunul po šírke klziska Krotákovi, ktorý to skúšal sám blafákom, no proti mohutnému Corbeilovi takisto nepochodil!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1225 divákov.
     
    47:57
    Šmach hľadal nepríjemnou prihrávkou pred bránu Majdana. Jemu sa však nepodarilo byť v správny čas na správnom mieste.
     
    48:18
    Juraj Majdan prešiel s pukom po pravej strane a vystrelil na Kostúra švihom. Brankár Popradu bol pripravený a s istotou zachytil puk.
     
    49:16
    Domáci hráči smerovali do prečíslenia troch proti dvom, nevyťažili však z toho nič. Paločko bol obratý o puk na pravom kruhu.
     
    49:49
    Kasíkov vyhodený puk po mantineli z obranného pásma nakoniec nezachytil nik. Barani môžu rozohrávať spoza Corbeila.
     
    50:34
    Roman Tománek sa šikovne preštrikoval cez stredné pásmo a následne aj zakončil. Jeho strela mierila vedľa brány, ale aj tak sa svätyňa Matúša Kostúra vplyvom iného hráča posunula.
     
    51:30
    Michal Hudec posunul puk z rohu klziska pred bránu. Michal Handzuš sa tam následne snažil dotlačiť dorážkou, no Kostúra napkon neprekonal.
     
    52:33
    Jaroslav Kasík nahodil puk od modrej. Brankár Mathieu Corbeil veľa toho nevidel, no dokázal optimálne reagovať na túto strelu.
     
    52:46
    Bajaruns vystrelil z ľavého kruhu. Jeho zakončenie Corbeil vyrazil a opäť si teda na konto pripísal úpsešný zákrok.
     
    53:42
    Heizer vzdušnou prihrávkou hľadal Richarda Rapáča na ľavom krídle. Kolega z formácie však napokon nebol pri puku skôr ako Ďatelinka.
     
    54:30
    Hostia budú hrať presilovú hru. Jaroslav Kasík dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    55:03
    Rosandičovu strelu zblokovali domáci. Následne Šmach prihrával po modrej čiare späť na Rosandiča, no to bol už nepresný pokus.
     
    55:34
    Handzuš sa šikovne dostal po ľavom krídle, našiel pred bránkou Michala Hudeca,k torý zakončoval z prvej. Strela smerovala na prilbu brankára Kostúra!
     
    55:55
    Sandgren nahodil na bránu od modrej. Tam vznikla veľká tlačenica o puk, ktorá skončila hvizdom rozhodcu a vhadzovať sa bude stále pred Kostúrom. Do konca vylúčenia ostáva 35 sekúnd.
     
    56:37
    Tománek bol opäť nebezpečný pre domácu defenzívu. Natlačil sa medzi kruhy a prudko vystrelil. Tentokrát si však Popradčania vydýchli, pretože puk letel na plexisklo.
     
    57:58
    Paukovček sa v útočnom pásme snažil prenechať Paločkovi. Tomu však puk bol pristavený na korčuľu, kde ho nedokázal už lepšie využiť na zakončenie.
     
    59:00
    K Sandgrenovi sa odrazil puk a hráč Banskej Bystrice vystrelil od modrej čiary. Strela letela nad Kostúrovu bránu.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V poslednej tretine sme svedkami gólu neboli. Zápas teda bude pokračovať po krátkej prestávke v predĺžení.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:18
    Úvodná akcia domácim nevyšla. Dinda ťahal puk po pravom krídle, no pri modrej čiare spadol, a to následne znamenalo aj ofsajd.
     
    60:42
    Ďatelinka preveril Kostúra strelou z pravého kruhu. Brankár Popradu vyrazil do opačnej strany, kde bol ešte Sandgren. Jeho dorážka však takisto letela do Kostúra.
     
    61:22
    Kroták stratil puk v strednom pásme. Podarilo sa mu však ešte prihrať Hvilovi, ktorý vystrelil z pravého kruhu. Corbeil úspešne zasiahol.
     
    61:51
    Branislav Rapáč sa obtočil okolo banskobystrickej brány a bekhendom sa snažil prekvapiť Corbeila. Brankár hostí napokon úspešne aj keď s ťažkosťami prikryl puk.
     
    62:35
    Šmach zbrzdil svoju akciu v strednom pásme a následne rýchlo prenikol do útočnej tretiny. Jeho spoluhráči na to nestihli reagovať a dopustili sa ofsajdu.
     
    63:27
    Bartečkovi unikol puk v obrannom pásme a takmer sa k nemu dostal Handzuš. Nakoniec z toho však nebezpečenstvo pre domácich nevzniklo.
     
    63:47
    Od modrej čiary napriahol Marcel Petran. Kostúr situáciu dôkladne videl a stihol aj bezchybne reagovať zákrokom.
     
    64:50
    Oba tímy sa ešte snažili v záverečnej minúte o nejaké útoky, no napokon ani jeden brankár nepustil za svoj chrbát puk.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Ani v predĺžení sa teda nerozhodlo. O osude stretnutia teda bude jasné až po samostatných nájazdoch. Tie začnú po krátkej úprave ľadovej plochy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Začínajú domáci – Arne Kroták.
     
    1. série
    0:0
    Arne KROTÁK nepremieňa.
     
    1. série
    0:0
    Juraj MAJDAN nepremieňa.
     
    2. série
    1:0
    Richard RAPÁČ premieňa.
     
    2. série
    1:1
    Michal HANDZUŠ premieňa.
     
    3. série
    2:1
    Lauris BAJARUNS premieňa.
     
    3. série
    2:1
    Roman TOMÁNEK nepremieňa.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Popradčania teda vďaka presnému zásahu LAURISA BAJARUNSA víťazia v rozstrele a vyhrávajú aj tento zápas.
    BAJARUNS - 2:1
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak napokon sa táto dráma skončila až v samostatných nájazdoch, kde boli úspešnejší domáci hokejisti a získavajú dva body.
    Barani odchádzajú domov s jedným bodom.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:02:58)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 38. Paukovček (Dinda, Paločko), rozh. náj. Bajaruns – 32. Majdan (TS)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Arne Kroták (POP)
    0:0   Juraj Majdan (BBY)
    2. série:
    1:0   Richard Rapáč (POP)
    1:1   Michal Handzuš (BBY)
    3. série:
    2:1   Lauris Bajaruns (POP)
    2:1   Roman Tománek (BBY)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Nagy) – Sandgren, Ďatelinka, Šmach, Petran, Rosandič, Gründling, Jankovič, Gašpar – Tománek, Galamboš, Majdan – Handlovský, Kytnár (A), Gillies – Mikula, Handzuš (A), M. Hudec (C) – Róth, Zigo, Lamper

    Rozhodčí: Lokšík – Gajan, Holienka

    Diváci: 1225
    bahis siteleri