Teplice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 0:1 (kon.) | Jablonec – Ostrava 1:2 (kon.)
Třinec – Jihlava 0:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:3 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 22.11.2015, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek už všechno a loučím se s vámi. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji vám pěkný zbytek neděle a někdy příště se u onlajnu těším, na počtenou! (15:41:07)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec tak prohloubil výsledkovou krizi, neboť nevyhrál ani poosmé v řadě. Navíc, na vstřelení gólu už čekají Třinečtí neuvěřitelných 447 minut. V tabulce si pohoršili na jedenácté místo. Naproti tomu Jihlava neprohrála už osm zápasů po sobě a v pořadí Juniorské ligy zůstává osmá, nicméně stahuje soupeře před sebou.

    Vysočina 19. kolo předehrávala v říjnu, a proto pro ni podzimní část již skončila. To Třinec čeká ještě na výjezd do Brna, kde se v pondělí 30. listopadu ve 13:00 utká se Zbrojovkou.
     
    Utkání končí vítězstvím Jihlavy, která ke konci zápasu zvládla vstřelit ještě dva góly. Na začátku druhého poločasu byl aktivnější Třinec a vyrovnat po mohl po deseti minutách Latocha. Toho vyslal do samostatného úniku Minařík, ale Latocha Soukupa neprostřelil. Na opačné straně střílel o chvíli později těsně vedle Maruš a proti Spirkoskému se zaskvěl dobrým zákrokem Brych.

    Vysočina si v dalším průběhu hubené vedení kontrolovala a do větších příležitostí Slezany nepouštěla. O vítězství pak definitivně rozhodla v závěrečných minutách. Duba si z levé strany navedl míč na střed a z hranice šestnáctky prostřelil Brycha ranou do protipohybu. Minutu poté zase Třinečtí nechali po centru Fialy úplně volného Pěnkavu a střídající hráč přehodil hlavou Brycha. Jihlava v Třinci vyhrála 3:0.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Bujok z úhlu nastřelil Fialu a balon se odrazil na rohový kop. Ten rozehrál Melecký jen do náruče Soukupa.
     
    88
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Za další minutu přidává Vysočina třetí branku a už s naprostou definitivou rozhoduje o zisku tří bodů! Fiala dostal mnoho prostoru k přesnému centru na volného JAKUBA PĚNKAVU, jenž hlavou nádherně přehodil Brycha! Třinečtí při této akci úplně rezignovali na bránění – 0:3!
     
    87
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává druhý gól a pojišťuje své vedení! Šenk s Foitzikem nedokázali nadobro skončit jihlavský útok v souboji s Pěnkavou. Míč se dostal k TOMÁŠI DUBOVI, jenž si jej navedl na střed a z hranice šestnáctky prostřelil Brycha střelou do protipohybu – 0:2!
     
    87
    K hlavičce se tlačil Minařík, Soukup se ale dostal výše a vyboxoval míč za šestnáctku. Kučera s Latochou faulovali Opluštila na půlícím kruhu.
     
    86
    Samiec obral o míč váhající jihlavské beky a Bujok mohl zaútočit po pravém křídle. V souboji s Fialou vybojoval roh, který rozehraje Melecký.
     
    85
    Do konce už toho moc nezbývá a Třinec toho zatím dopředu nedokáže moc vymyslet. Jihlava se v pohodě brání a sama je nebezpečná v útoku. Pěnkava střílel vedle.
     
    84
    Pěnkava unikl po levé straně Minaříkovi a přihrával do vápna na Šerého. Jeho střelu zablokoval Kalfas a rozehrávat bude Brych.
     
    83
    Slezané přečkali dva nebezpečné centry Vysočiny, teď se budou snažit o vyrovnání. Bujok ale míč pro Latochu nevybojoval.
     
    81
    Střídání na obou stranách. Třinečtí stáhli ze hry Jakuba Puczoka a nahradili ho Václavem Bujokem.
     
    80
    Na jihlavské straně je stažen Bojan Spirkoski a nastupuje Jan Novotný.
     
    80
    Lukáš Kryštůfek (JIH) zastavil třinecký útok nedovoleným způsobem a uviděl žlutou kartu. Meleckého přímý kop prodloužil Latocha hlavou je vedle.
     
    80
    Latocha fauloval Opluštila, čímž zhatil celý třinecký útok. Útok Vysočiny po pravé straně byl o poznání nebezpečnější, Demeter ale z první střílel jen do Brycha.
     
    79
    Duba v souboji proti Šenkovi nevybojoval roh, ale aspoň vhazování ze slibné pozice. Pěnkavovi se ale centr vůbec nepodařil, do útoku mohou domácí.
     
    78
    Demeterův centr zkrotil Brych a zahájil rychlý třinecký protiútok. Melecký však uprostřed hřiště přišel o balon a fauloval.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 36. Fiala, 87. Duba, 88. Pěnkava

    Karty:   63. Opluštil (JIH), 80. Kryštůfek (JIH)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas – Foitzik – Puczok (81. Bujok), Žyla, Pilch (63. Melecký) – Samiec, Latocha. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Melecký, Pieter, Lanc, Bujok.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Hron (C), Kriegsmann, Kryštůfek, Mlakić (46. Šerý) – Opluštil – Maruš (75. Pěnkava), Demeter, Spirkoski (80. Novotný), Fiala – Duba. Trenér: Josef Vrzáček.
    Náhradníci: Kolář – Šerý, Novotný, Pěnkava.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Pavel Peřina, Petr Vysloužil

    Diváci: 42
    bahis siteleri