Teplice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Plzeň 0:1 (kon.) | Jablonec – Ostrava 1:2 (kon.)
Třinec – Jihlava 0:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:3 (0:1)
FC Vysočina Jihlava
Neděle 22.11.2015, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Za další minutu přidává Vysočina třetí branku a už s naprostou definitivou rozhoduje o zisku tří bodů! Fiala dostal mnoho prostoru k přesnému centru na volného JAKUBA PĚNKAVU, jenž hlavou nádherně přehodil Brycha! Třinečtí při této akci úplně rezignovali na bránění – 0:3!
     
    87
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává druhý gól a pojišťuje své vedení! Šenk s Foitzikem nedokázali nadobro skončit jihlavský útok v souboji s Pěnkavou. Míč se dostal k TOMÁŠI DUBOVI, jenž si jej navedl na střed a z hranice šestnáctky prostřelil Brycha střelou do protipohybu – 0:2!
     
    81
    Střídání na obou stranách. Třinečtí stáhli ze hry Jakuba Puczoka a nahradili ho Václavem Bujokem.
     
    80
    Na jihlavské straně je stažen Bojan Spirkoski a nastupuje Jan Novotný.
     
    80
    Lukáš Kryštůfek (JIH) zastavil třinecký útok nedovoleným způsobem a uviděl žlutou kartu. Meleckého přímý kop prodloužil Latocha hlavou je vedle.
     
    75
    Jihlava střídá potřetí v zápase. Odpočinout si jde Štěpán Maruš, který přihrál na jediný gól. Místo něj nastupuje mladý Jakub Pěnkava.
     
    63
    Poprvé v zápase vystřídali také domácí. Utkání skončilo pro Jiřího Pilcha, kterého na hřišti vystřídal Radovan Melecký. Šenk zahrál nákop Jihlavy hrudí zkušeně na Brycha.
     
    63
    Marek Opluštil (JIH) reklamoval šlapák třineckého hráče tak vehementně, až obdržel žlutou kartu. Kryštůfek je pouze napomínán.
     
    62
    Spirkoski pronikl po pravé straně a přihrál pod sebe Marušovi, jehož tečovaná rána skončila těsně mimo! Demeter rozehrál následný roh nakrátko, Spirkoski mířil na zadní tyč a Brych jeho střelu vyrazil!
     
    55
    Minařík poslal skvělou přihrávku středem hřiště přímo na rozběhnutého Latochu. Ten utekl stoperům, ale v nelehké pozici pak trefil jen Soukupa!
     
    46
    Jihlava během přestávky jednou vystřídala. Ze hry byl stažen Chorvat Mateja Mlakić a nahradil ho Marek Šerý. Vysočina měla výkop a stále drží balon.
     
    43
    Po rohu Foitzika se míč odrazil k Latochovi, jehož střela skončila za přispění teče některého z hostí jen těsně vedle! Další Foitzikův roh už tak nebezpečný nebyl.
     
    36
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava se prokombinovala až do zakončení a ujímá se vedení! Demeter si narazil s Dubou a poslal přihrávku do vápna na Maruše. Ten doběhl míč na čáře a stihl poslat přesný centr na zadní tyč, odkud PATRIK FIALA hlavou pokořil Brycha – 0:1!
     
    24
    Obrovská příležitosti také na straně Třince! Domácí prostrčili míč do šestnáctky na nabíhajícího Šenka, proti kterému však vyběhl Soukup a vychytal ho!
     
    23
    Pilchův centr byl příliš krátký a Maruš nadvakrát odvrátil. Kalfas pak chyboval uprostřed hřiště a volnému Demeterovi musel zajet pod nohy skluzem Brych! Nebezpečí trvalo nadále, než Kučera čistě připravil o míč Spirkoského.
     
    18
    Samiecovi byla v dalším střetu s Kriegsmannem odpískána hra na zemi a z protiútoku měla Jihlava zatím největší šanci! Fiala pronikl po pravé straně a přihrával před bránu Dubovi. Brych vleže vyrazil balon jen k Marušovi, který přiklepl nabíhajícímu Opluštilovi. Zbývalo trefit odkrytou bránu, ale Opluštil trestuhodně přestřelil!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 36. Fiala, 87. Duba, 88. Pěnkava

    Karty:   63. Opluštil (JIH), 80. Kryštůfek (JIH)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Minařík, Kalfas – Foitzik – Puczok (81. Bujok), Žyla, Pilch (63. Melecký) – Samiec, Latocha. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Melecký, Pieter, Lanc, Bujok.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Hron (C), Kriegsmann, Kryštůfek, Mlakić (46. Šerý) – Opluštil – Maruš (75. Pěnkava), Demeter, Spirkoski (80. Novotný), Fiala – Duba. Trenér: Josef Vrzáček.
    Náhradníci: Kolář – Šerý, Novotný, Pěnkava.

    Rozhodčí: Radim Dresler – Pavel Peřina, Petr Vysloužil

    Diváci: 42
    bahis siteleri