Vsetín – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 2:4 (kon.) | Frýdek-M. – Břeclav 7:2 (kon.)
Poruba 2011 – Val. Meziříčí 6:2 (kon.) | SK Karviná – Mor. Budějovice 6:2 (kon.) | Technika Brno – Opava 4:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 25.11.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Oddechový čas pro Vsetín.
     
    56:03
    Domácí hráč byl úplně sám před Zavadilem, nedokázal ale po kličce přehodit natažený beton.
     
    54:47
    Evidentní faul na Kolaříka, Pokorný je vyloučen za sekání. Vsetín hraje sedm sekund pět na tři.
     
    52:54
    Šance pro Vsetín, za katr totiž míří hostující Jedlička – dvě minuty, držení hole.
     
    48:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přeci ještě naděje pro Vsetín. Po střele Michala Hryciowa od modré se kotouč dostal až na hůl TOMÁŠE VÁVRY a ten zblízka doklepl puk za Zavadilova záda. Asistence: Michal Hryciow.
     
    45:44
    Faul vysokou holí v podání Jindřicha Abdula. Hodonín čeká dvouminutová početní výhoda.
     
    43:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtičům to tam prostě padá. Chytré nastřelení z úhlu vyrazil Hromada pouze před sebe, domácí bek se nechal přetlačit dojíždějícím PETREM PEŠEM a jeho zakončení i s trochou štěstí doskákalo za záda Hromady. Pert Peš tak kompletuje hattrick. Asistence: Dominik Matula, Zdněk Jurásek.
     
    39:55
    Po chybě v hostující rozehrávce se ke střele z ideální pozice dostal Tesařík, jeho pokus ale zastavil výborně chytající Zavadil.
     
    39:38
    Domácí hráli v šesti, ledva skončila přesilovka VHK, začne ta Hodonínská – dvě minuty, příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    38:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté znovu potverzují svou produktivitu, tentokrát však do špatné brány. Pas DANIELA VAŇKA napříč brankovištěm si totiž nešťastný hráč hostů srazil do vlastní sítě. Asistence: Radim Tesařík, Petr Dvořák.
     
    37:33
    Velká šance pro Vsetín. Škápikovi nevyšlo vyhození, poslal puk na tribunu a daruje tím Vsetínu 1:14 dlouho přesilovku pět na tři.
     
    36:47
    Přesilovka pro Vsetín. Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Charvát.
     
    36:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Přetažené domácí střídání nakonec končí brankou. Valaši, očividně bez sil, už jen přihlíželi tomu, jak se DOMINIK MATULA natlačil před Hromadu a nadvakrát přehodil jeho beton. Bez asistence.
     
    35:31
    Daminik Matula znovu tefil tyč za Hromadou, tentokrát z levého kruhu. Hosté teď sevřeli VHK v jeho pásmu.
     
    24:12
    Diváci a hráči VHK se hodně rozčilují, Petr Hruška totiž dostal trest na 5 minut + do konce utkání za faul loktem. Hodonín má před sebou ideální šanci zvýšit svůj náskok.
     
    23:47
    Jenže chybělo málo a mohlo to být už 1:4. Domácí ztratili ve vlastním pásmu puk a Matula poslal z levého křídla puk do tyče.
     
    21:19
    Hrazdira dostal hrásný pas zpoza brány, zcela sám před Zavadilem ale minul.
     
    17:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté jsou dnes na Lapači vysoce produktivní. Hromada se natáhl za branku aby vypíchl puk Matulovi, jenže na něj nedosáhl, Matula tak následně mohl přihrát neobsazenému PETRU PEŠOVI, který zakončoval v podstatě do prázdné brány. Asistence: Dominik Matula.
     
    11:53
    Domácí mají v těchto fázích zápasu velký tlak. Po pohledném ťukesu druhého útoku pálil z mezikruží Kolařík, cestu puku do sítě ale překazilo břevno.
     
    08:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    DOMINIK PISKOŘ nahodil puk od mantinelu do předbrankového prostoru kde tečoval brusli jednoho z domácích obránců a zamířil za bezmocného Hromadu. Asistence: Róbert Mikéska.
     
    06:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lukáš Finsterle vyslal střelu z levého křídla, tu brankář Zavadil vyrazil pouze na hůl TOMÁŠE VÁVRY, který neměl problém s dopravením kotouč za záda hodonínského brankáře. Asistence: Lukáš Finsterle, Jindřich Abdul.
     
    03:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zdeněk Jurásek objížděl vsetínskou bránu, přičemž kotouč nechal za sebou, tohoto momentu si nevšiml gólman Petr Hromada, který stále sledoval Juráskovu hůl a PETR PEŠ tak dopravil puk do nechráněné části brány. Asistence: Zdeněk Jurásek, Dominik Matula.
     
    01:31
    Ondřej Slováček nabil v předbrankovém prostoru volnému Dvořákovi, ten kotouč za gólmanova záda dostal, až za brankovou čáru se mu ale nechtělo a proletěl těsně podél ní.
     
    00:14
    A z úvodního tlaku plyne hned prví vyloučení, za podražení jde na trestnou lavici hostující Sajdl.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 7. Vávra (Finsterle, Abdul), 39. Vaněk (Tesařík, Dvořák), 49. Vávry (Hryciow) – 4. Peš (Jurásek, Matula), 9. Piskoř (Mikéska), 18. Peš (Matula), 37. Matula, 44. Peš (Matula, Jurásek)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Nedbálek, Hryciow, Tesařík, Řezáč, Žák, Vrba, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Hrazdira – Slováček, Dvořák, Kolařík – Abdul, Vávra, Finsterle – Vítek, Ondráček, Hruška – Daněk
    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Kotvan) – Kolář, Pokorný, Škápik, Nedvěd, Polesný, Jedlička, Janota, Mikéska – Charvát, Hložánek, Kučera, Tomi, Peš, Kuba, Sajdl, Piskoř, Jurásek, Vrba, Matula, Garanin

    Diváci: 1157
    bahis siteleri