Slovensko – Rusko 4:2 (kon.)
konec
Slovensko
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Rusko
sk Pátek 04.12.2015, 11:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    Slovensko získava prvé dôležité víťazstvo na MS 2015 vo florbale! Naše florbalistky zdolali Rusky 4:2, keď všetky góly strelila druhá formácia, hetrik zaznamenala Janegová. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (13:25:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Rusky znovu v šestici, kombinujú pred našou bránou, zatiaľ ale bez streleckého pokusu. Janegová navyše vyhadzuje loptičku dopredu.
     
    59:40
    Rusky sa vpredu previnili faulom, Veselovová preto už späť v bráne a Slovenky vyrazili dopredu, získali cenné sekundy.
     
    59:02
    Rusky si vzali time-out, po ňom začnú so 6 hráčkami, brankárka na striedačke!
     
    59:02
    Košturiaková už osamotená na ľavej strane zblízka zoči-voči ruskej brankárke, miesto strely ešte prihrávala na stred, odkiaľ už spred prázdnej brány loptičku odpálili ruské hráčky!
     
    58:23
    Už menej než 2 minúty do konca tretej tretiny, P. Hudáková zaviezla loptičku za ruskú bránu, bolo tam aj sekanie, rozhodcovia ale ponechali výhodu, stále loptička na našich hokejkách.
     
    57:27
    Náznaky príležitostí na oboch stranách, M. Šponiarová najprv z ľavej strany nedopravila loptičku do brány, na opačnej strane skvele zasiahla Mládenková pri ruskej kombinácii pred bránou.
     
    56:41
    Držíme loptičku na našich hokejkách, čas plynúci do konca stretnutia stále plynie v prospech slovenského družstva. Obe mužstvá vystriedali.
     
    55:43
    V útoku máme teraz trochu viac priestoru, Bobotová strieľala zo zadných radov, mierila to šikovne, napokon ale tesne minula pravú žrď.
     
    54:53
    Rusko okamžite po inkasovanom góle vyššie napáda, v týchto chvíľach prechádza iniciatíva na ruské hokejky, Slovenky budú najmä pevne brániť.
    54:17 JANEGOVÁ - 4:2
     
    54:17
    Slovensko dalo gól!
    Dámy a páni, to je hetrik Romany Janegovej a mimoriadne dôležitý štvrtý gól Slovenska, niečo vyše 5 minút pred koncom vedieme o dva góly! Paulína Hudáková s ďalšou krásnou gólovou asistenciou, od ľavého mantinelu z prvej našla pred malým bránkoviskom ROMANU JANEGOVÚ, ktorá vypálila popod telo presúvajúcej sa Veselovovej a loptička končí v sieti!
    Asistencia: Paulína Hudáková
     
    53:11
    Naše sa veľmi pekne prepracovali dopredu, Ferenčíková vystrelila z osi ihriska a mierila pekne do pravého horného rohu, bránu tesne minula!
     
    52:28
    Tréner nášho družstva si vzal time-out, po ňom už stiahol z hry tretiu formáciu, nastupovať budú teraz najmä prvé dve päťky. Slovenky držia loptičku na vlastnej polovici.
     
    51:09
    Trošková vystrelila od ľavého mantinelu, trafila to krásne a Veselovová bola na strelu do horných častí brány prikrátka, loptičku zastavilo brvno!
     
    50:45
    Teraz je to veľmi rušné, Sádecká clonila pred bránou, loptička sa k nej odrazila a Dominika Sádecká zblízka namierila vedľa pravej žrde!
     
    50:09
    Ďalšia tutovka Rusiek, Pelevinová mala priestor na pravej strane a zblízka strieľala po zemi, Mládenková skvele ľavou nohou, potom loptičku pokryl do rúk.
     
    49:32
    Na opačnej strane strieľala od mantinelu Kitajevová, namierila to pre brankárku nepríjemne na bližšiu žrď tesne okolo masky, Mládenková skvele zasiahla práve maskou!

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Janegová, 18. P. Hudáková (K. Hudáková), 26. Janegová (P. Hudáková), 55. Janegová (Hudáková) – 16. Okulovová, 43. Ržanenkovová


    Slovensko: Mládenková (Krištofová) – Klapitová, Z. Šponiarová, Bobotová, Ďuríková, Turčáková, Ješšová, Gáliková, Malichová – Košturiaková, M. Šponiarová, Ferenčíková – P. Hudáková, Janegová, K. Hudáková – Trošková, Sádecká, Šidlová – Boľová
    Rusko: Veselovová (Koržavinová) – Bulbašová, Viktorovová, Okulovová, Makkoveeva, Kitajevová, Palevinová, E. Veselkovová – Viktorovová, Šamaninová, Žuravjevová – Dolgoborodovová, Serebrijakovová, Trusevičová – Ržanenkovová, Ziminová, Shohrina – I. Veselkovová, Prosvetovová

    Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka
    bahis siteleri