Slovensko – Rusko 4:2 (kon.)
konec
Slovensko
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Rusko
sk Pátek 04.12.2015, 11:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
    54:17 JANEGOVÁ - 4:2
     
    54:17
    Slovensko dalo gól!
    Dámy a páni, to je hetrik Romany Janegovej a mimoriadne dôležitý štvrtý gól Slovenska, niečo vyše 5 minút pred koncom vedieme o dva góly! Paulína Hudáková s ďalšou krásnou gólovou asistenciou, od ľavého mantinelu z prvej našla pred malým bránkoviskom ROMANU JANEGOVÚ, ktorá vypálila popod telo presúvajúcej sa Veselovovej a loptička končí v sieti!
    Asistencia: Paulína Hudáková
    42:20 RŽANENKOVOVÁ - 3:2
     
    42:20
    Rusko dalo gól!
    Tak to je veľmi nepríjemné! Slovenky prepadli v strede ihriska a Rusky vyrazili do prečíslenia. Radka Mládenková sa fantasticky predviedla proti Pelevinovej, keď vyrazila jej strelu po samostatnom úniku. Loptička ale ešte ostala v hre, MARIA RŽANENKOVOVÁ vystrelila nepresne, od jednej z našich hráčok sa však loptička nešťastne odrazila za čiaru.
    Bez asistencie
    25:33 JANEGOVÁ - 3:1
     
    25:33
    Slovensko dalo gól!
    Odskakujeme na dva presné zásahy, to je dôležitý okamih! Naša druhá formácia hrá zatiaľ výborne a strieľa svoj tretí presný zásah. Paulína Hudáková na pravej strane mala akoby oči aj vzadu, chrbtom k bráne z otočky našla krížne na opačnej strane ROMANU JANEGOVÚ, ktorá už napálila pod brvno popri presúvajúcej sa brankárke!
    Asistencia: Paulína Hudáková
    17:56 P. HUDÁKOVÁ - 2:1
     
    17:56
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sú opäť vo vedení! Iba 17-ročná PAULÍNA HUDÁKOVÁ inkasovala na ľavej strane presnú bekhendovú prihrávku od svojej sestry Kristíny a nezaváhala, so strelou do odkrytej časti bránky nemohla mať problém. Asistencia: Kristína Hudáková.
    15:04 Mária OKULOVOVÁ - 1:1
     
    15:04
    Rusko dalo gól!
    Naše súperky využívajú prvú presilovku v zápase a vyrovnávajú na 1:1. Postarala sa o to MÁRIA OKULOVOVÁ, ktorá spoza bránky inkasovala presnú prihrávku a bez zaváhania úspešne zakončila.
    11:03 Romana JANEGOVÁ - 1:0
     
    11:03
    Slovensko dalo gól!
    Naše hráčky využívajú svoj obrovský tlak a ujímajú sa vedenia! ROMANA JANEGOVÁ sa loptičky zmocnila na pravej strane pri mantineli a bleskovo volila strelu spoza obrany z väčšej vzdialenosti, ktorú Veselovová nedokázala zahytiť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Janegová, 18. P. Hudáková (K. Hudáková), 26. Janegová (P. Hudáková), 55. Janegová (Hudáková) – 16. Okulovová, 43. Ržanenkovová


    Slovensko: Mládenková (Krištofová) – Klapitová, Z. Šponiarová, Bobotová, Ďuríková, Turčáková, Ješšová, Gáliková, Malichová – Košturiaková, M. Šponiarová, Ferenčíková – P. Hudáková, Janegová, K. Hudáková – Trošková, Sádecká, Šidlová – Boľová
    Rusko: Veselovová (Koržavinová) – Bulbašová, Viktorovová, Okulovová, Makkoveeva, Kitajevová, Palevinová, E. Veselkovová – Viktorovová, Šamaninová, Žuravjevová – Dolgoborodovová, Serebrijakovová, Trusevičová – Ržanenkovová, Ziminová, Shohrina – I. Veselkovová, Prosvetovová

    Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka
    bahis siteleri