Slovensko – Rusko 4:2 (kon.)
konec
Slovensko
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Rusko
sk Pátek 04.12.2015, 11:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    Slovensko získava prvé dôležité víťazstvo na MS 2015 vo florbale! Naše florbalistky zdolali Rusky 4:2, keď všetky góly strelila druhá formácia, hetrik zaznamenala Janegová. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa. (13:25:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Rusky znovu v šestici, kombinujú pred našou bránou, zatiaľ ale bez streleckého pokusu. Janegová navyše vyhadzuje loptičku dopredu.
     
    59:40
    Rusky sa vpredu previnili faulom, Veselovová preto už späť v bráne a Slovenky vyrazili dopredu, získali cenné sekundy.
     
    59:02
    Rusky si vzali time-out, po ňom začnú so 6 hráčkami, brankárka na striedačke!
     
    59:02
    Košturiaková už osamotená na ľavej strane zblízka zoči-voči ruskej brankárke, miesto strely ešte prihrávala na stred, odkiaľ už spred prázdnej brány loptičku odpálili ruské hráčky!
     
    58:23
    Už menej než 2 minúty do konca tretej tretiny, P. Hudáková zaviezla loptičku za ruskú bránu, bolo tam aj sekanie, rozhodcovia ale ponechali výhodu, stále loptička na našich hokejkách.
     
    57:27
    Náznaky príležitostí na oboch stranách, M. Šponiarová najprv z ľavej strany nedopravila loptičku do brány, na opačnej strane skvele zasiahla Mládenková pri ruskej kombinácii pred bránou.
     
    56:41
    Držíme loptičku na našich hokejkách, čas plynúci do konca stretnutia stále plynie v prospech slovenského družstva. Obe mužstvá vystriedali.
     
    55:43
    V útoku máme teraz trochu viac priestoru, Bobotová strieľala zo zadných radov, mierila to šikovne, napokon ale tesne minula pravú žrď.
     
    54:53
    Rusko okamžite po inkasovanom góle vyššie napáda, v týchto chvíľach prechádza iniciatíva na ruské hokejky, Slovenky budú najmä pevne brániť.
    54:17 JANEGOVÁ - 4:2
     
    54:17
    Slovensko dalo gól!
    Dámy a páni, to je hetrik Romany Janegovej a mimoriadne dôležitý štvrtý gól Slovenska, niečo vyše 5 minút pred koncom vedieme o dva góly! Paulína Hudáková s ďalšou krásnou gólovou asistenciou, od ľavého mantinelu z prvej našla pred malým bránkoviskom ROMANU JANEGOVÚ, ktorá vypálila popod telo presúvajúcej sa Veselovovej a loptička končí v sieti!
    Asistencia: Paulína Hudáková
     
    53:11
    Naše sa veľmi pekne prepracovali dopredu, Ferenčíková vystrelila z osi ihriska a mierila pekne do pravého horného rohu, bránu tesne minula!
     
    52:28
    Tréner nášho družstva si vzal time-out, po ňom už stiahol z hry tretiu formáciu, nastupovať budú teraz najmä prvé dve päťky. Slovenky držia loptičku na vlastnej polovici.
     
    51:09
    Trošková vystrelila od ľavého mantinelu, trafila to krásne a Veselovová bola na strelu do horných častí brány prikrátka, loptičku zastavilo brvno!
     
    50:45
    Teraz je to veľmi rušné, Sádecká clonila pred bránou, loptička sa k nej odrazila a Dominika Sádecká zblízka namierila vedľa pravej žrde!
     
    50:09
    Ďalšia tutovka Rusiek, Pelevinová mala priestor na pravej strane a zblízka strieľala po zemi, Mládenková skvele ľavou nohou, potom loptičku pokryl do rúk.
     
    49:32
    Na opačnej strane strieľala od mantinelu Kitajevová, namierila to pre brankárku nepríjemne na bližšiu žrď tesne okolo masky, Mládenková skvele zasiahla práve maskou!
     
    48:52
    M. Šponiarová mala kúsok priestoru pri ľavom mantineli, miesto strely ale ešte nahrávala na stred, spred Košturiakovej loptičku odpaľovala jedna z Rusiek.
     
    47:57
    Pelevinová prešla v strede cez Sádeckú a už si to mierila smerom na bránu, Turčáková sa dobre postavila a telom zastavila ruskú hráčku.
     
    47:11
    P. Hudáková to nemala jednoduché v rohu ihriska pri našej bráne, boli pri nej hneď tri Rusky, Paulína si ale poradila a môžeme v pokoji vystriedať. Bude to však ešte poriadna dráma zrejme až do záverečného hvizdu.
     
    46:13
    Rusky cítia šancu a neustále sa tlačia dopredu. Teraz sa previnili útočným faulom, hra sa prerušuje a na ihrisko prichádza slovenská druhá formácia.
     
    45:33
    Na ihrisku naša prvá formácia, Ferenčíková sa za bránou nepresadila, strela M. Šponiarovej z osi ihriska bola zablokovaná.
     
    44:51
    Už sa snažíme pohroziť aj v ofenzíve, Turčáková prenechala Ješšovej, ktorá zo zadných radov namierila po zemi vedľa brány.
     
    44:09
    Neuveriteľné, dve Rusky proti jednej našej hráčke v obrane, po krížnej prihrávke už mala polovicu odkrytej brány Serebrijakovová, na naše šťastie trafila loptičku zle a mierila vedľa!
     
    43:26
    Pozor, mohlo byť vyrovnané! Trusevičová vystrelila z otočky do horných partií brány, Mládenková nezasiahla loptičku vo vzduchu a od inkasovaného gólu ju zachránilo brvno!
    42:20 RŽANENKOVOVÁ - 3:2
     
    42:20
    Rusko dalo gól!
    Tak to je veľmi nepríjemné! Slovenky prepadli v strede ihriska a Rusky vyrazili do prečíslenia. Radka Mládenková sa fantasticky predviedla proti Pelevinovej, keď vyrazila jej strelu po samostatnom úniku. Loptička ale ešte ostala v hre, MARIA RŽANENKOVOVÁ vystrelila nepresne, od jednej z našich hráčok sa však loptička nešťastne odrazila za čiaru.
    Bez asistencie
     
    41:26
    Slovensko stále aktívne, Ďuríková nahrala krížne na ľavú stranu Troškovej, tá strieľala z prvej, loptička jej zle sadla a namierila tak nad brvno.
     
    40:34
    Prvý slovenský útok mal loptičku na hokejkách, avšak bez streleckého pokusu, naše dievčatá tak striedajú a prichádza druhá formácia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina priniesla jeden gól, na našu radosť na slovenskej strane. Po krásnej prihrávke P. Hudákovej sa v 26. min presadila Romana Janegová. Slovensko má hernú prevahu, viac striel, naše reprezentantky však párkrát zaváhali v rozohrávke a dopriali tak Ruskám niekoľko dobrých príležitostí. Zatiaľ to však vyzerá tak, že Slovensko dotiahne duel do víťazného konca, ešte to však musí potvrdiť v tretej tretine. Tá sa začne približne od 12:53.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:07
    Nacvičená kombinácia druhého útoku, Ďuríková na veľkú vzdialenosť našla diagonálne Janegovú, ktorá z pravej strany z prvej mierila tesne nad.
     
    38:02
    Znovu to zaváňalo ruským prečíslením, aktívna Pelevinová sa presadzovala na pravej strane, Turčáková v poslednej chvíli čisto zasiahla a s loptičku znovu Slovenky.
     
    37:31
    Ješšová zaváhala pri rozohrávke, Pelevinová už mala po prihrávke odkrytú časť brány, ešte to ale chcela vyšperkovať a vracala späť, namierila ale nepresne.
     
    36:26
    Chyba pri ruskej rozohrávke a slovenské prečíslenie 3 na 1, P. Hudáková už sama pred brankárkou zblízka strieľala po jej pravej ruke, Veselovová exportne vyrazila, to bol priam zázračný zákrok!
     
    35:45
    Slovenská prvá formácia v tlaku pred bránou, už sa zdalo, že M. Šponiarová vystrelí zo strednej vzdialenosti, napokon volila prihrávku na Košturiakovú, ktorá sa v rohu individuálne nepresadila.
     
    35:05
    Turčáková pri mantneli zastavila prenikajúcu ruskú hráčku, v následnej skrumáži hráčky pristúpili loptičku, po striedaní pokračujeme vhadzovaním.
     
    33:58
    Ďalšia veľká šanca Ruska, Pelevinová zakončovala z pravej strany, Mládenková zmenšila strelecký uhol, vyšla si na hranicu veľkého bránkoviska a reflexívne zasiahla pravou rukou!
     
    33:26
    Kitajevová mala príliš veľa priestoru v strede ihriska, bežala s loptičku dopredu a zblízka strieľala pred Mládenkovou, Ďuríková zablokovala možno gólovú strelu a zrazila ju nad bránu!
     
    32:41
    M. Šponiarová mierila zdiaľky tesne vedľa, Ferenčíková však ešte vyrazila loptičku spred rúk ruskej brankárky a spoza brány našla vo výbornej pozícii Košturiakovú, ktorú zblízka vychytala Veselovová!
     
    31:43
    Chyba v našej rozohrávke, tri Rusky sa vyrútili dopredu a Viktorovová zblízka strieľala sama pred Mládenkovou, ktorá skvele zasiahla a vyrazila do autu!
     
    31:16
    Slovenky sú stále aktívne, Ďuríková vystrelila z polovice ihriska, plachtiaca loptička letela zaujímavo, napokon letela nad brvno.
     
    30:26
    Už sme za polovicou stretnutia, Košturiaková šikovne vystrelila, brankárke tam ešte clonila Ferenčíková, Veselovová to za pomoci obrany zvládla.
     
    29:44
    Náznak veľkej ruskej príležitosti, súperky Slovenska pekne zakombinovali a jedna z hráčok mala po krížnej prihrávke voľný priestor pri ľavej žrdi, loptičku ale netrafila a Mládenková zasiahnuť nemusela.
     
    28:52
    Na ihrisku naša tretia formácia, držali sme loptičku na ruskej polovici, Sádecká to skúsila aj strelecky, loptička bola zrazená na zadný mantinel.
     
    27:53
    Ruská odpoveď na opačnej strane, Pelevinová strieľala z pravej strany k bližšej žrdi, mierila nad, Mládenková teda zasahovať nemusela.
     
    27:14
    Michaela Šponiarová si loptičku viedla stredom až na ľavú stranu, odkiaľ z nebezpečnej blízkosti vypálila do pravého horného rohu, Veselovová rukou skvele vyrazila!
     
    26:49
    Naše hráčky sa previnili faulom na obrannej polovici, nasleduje ruský voľný úder z pomerne nebezpečnej pozície.
    25:33 JANEGOVÁ - 3:1
     
    25:33
    Slovensko dalo gól!
    Odskakujeme na dva presné zásahy, to je dôležitý okamih! Naša druhá formácia hrá zatiaľ výborne a strieľa svoj tretí presný zásah. Paulína Hudáková na pravej strane mala akoby oči aj vzadu, chrbtom k bráne z otočky našla krížne na opačnej strane ROMANU JANEGOVÚ, ktorá už napálila pod brvno popri presúvajúcej sa brankárke!
    Asistencia: Paulína Hudáková
     
    25:23
    Radka Mládenková s úspešným zákrokom, nemala to ľahké, musela kryť prízemnú strelu k ľavej žrdi.
     
    24:31
    Teraz je to najmä taktická bitka, nevidíme toľko streleckých pokusov. Pre ruské hráčky sa črtala možnosť na protiútok, Turčáková na stredovej čiare dobre zasiahla a získala loptičku na naše hokejky.
     
    23:46
    Rusko kombinovalo na našej polovici, Bobotová zrazila strelu Trusevičovej a dopredu vyrazila Kristína Hudáková, z pravej strany mierila po zemi vedľa.
     
    22:44
    Rusko následne vyrazilo do protiútoku, boli tam dve hráčky proti našej obrankyni, Rusky situáciu prekombinovali a vystreliť nedokázali.
     
    22:14
    Košturiaková napriahla od mantinelu, trafila to ideálne ťahom, Veselovová ale parádne zasiahla ľavou rukou, to bol veľmi ťažký zákrok pre ruskú brankárku!
     
    21:45
    Turčáková stratila loptičku pri rozohrávke, Rusky vyrazili dopredu a Trusevičová strieľala z pomerne ostrého uhla, mierila ale nepríjemne krížne na vzdialenejšiu žrď, Mládenková zasiahla výborne ľavou nohou.
     
    20:44
    Aj naša druhá päťka v akcii, Paulína Hudáková vybojovala loptičku pri ľavom mantineli a na strede hľadala sestru Kristínu, tá v dobrej pozícii tiesnená nevystrelila.
     
    20:21
    Naša prvá formácia vyhrala úvodné vhadzovanie druhej časti, Košturiaková spoza brány nebezpečne vracala Z. Šponiarovej, jej strela bola zablokovaná a brankárka zasahovať nemusela.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Slovenky začali veľmi dobre a súpera v úvodných minútach vôbec k ničomu nepustili, výsledkom čoho sa v 12. minúte ujali vedenia. Rusky síce rýchlo vyrovnali v presilovke, ale do prestávky inkasovali ešte z hokejky Paulíny Hudákovej. V samom závere tretiny sa naše súperky dostali do hry, dvakrát nebezpečne pohrozili, ale so situáciami si poradila naša brankárka Mládenkvá.

    Druhá tretina sa začne približne o 12:13.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:59
    Slovensko sa muselo mať na pozore aj v záverečnej sekunde prvej tretiny! Mládenková vytiahla skvelý reflex proti ďalekonosnej strele a bola úspešná, loptičku do siete nepustila.
     
    19:47
    Na toto si ale Slovensko musí dávať pozor! Šamaninová ostala úplne sama pred bránkou a mohla vyrovnať, ale strela jej našťastie nesadla.
     
    18:56
    Slovenky aj naďalej pokračujú vo svojej aktivite a držia sa v útoku. Vpredu je naša prvá formácia, ktorá sa pred Veselovovou pokúša roztočiť poriadny prihrávkový kolotoč.
    17:56 P. HUDÁKOVÁ - 2:1
     
    17:56
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky sú opäť vo vedení! Iba 17-ročná PAULÍNA HUDÁKOVÁ inkasovala na ľavej strane presnú bekhendovú prihrávku od svojej sestry Kristíny a nezaváhala, so strelou do odkrytej časti bránky nemohla mať problém. Asistencia: Kristína Hudáková.
     
    17:17
    Naše hráčky napokon ešte v pásme ostali a Košturiaková sa dostala aj k strele, ale tá bola zrazená.
     
    17:03
    Slovensko sa opäť dostalo do útoku. Košturiaková ťahala loptičku popri mantineli a chcela to skúsiť aj strelecky, ale súperky si ju pokryli.
     
    15:56
    Slovensko hrá medzičasom v plnom počte a svoje vylúčenie môže jednoznačne ľutovať. Naše hráčky začali skutočne veľmi dobre, ale chyba ich stála vyrovnávajúci gól.
    15:04 Mária OKULOVOVÁ - 1:1
     
    15:04
    Rusko dalo gól!
    Naše súperky využívajú prvú presilovku v zápase a vyrovnávajú na 1:1. Postarala sa o to MÁRIA OKULOVOVÁ, ktorá spoza bránky inkasovala presnú prihrávku a bez zaváhania úspešne zakončila.
     
    14:19
    Slovensko sa bude musieť brániť. Tvrdošínska hráčka Veronika Turčáková teraz pri mantineli postrčila súperku a inkasuje dvojminútový trest.
     
    12:50
    Rusko napokon loptičku aspoň nahodilo k našej bránke a odišlo striedať. Slovenky budú zakladať nový útok.
     
    12:29
    Rusko sa nevie dostať dopredu a potrebovalo by upokojiť hru. Naše hráčky mu to ale vôbec neumožňujú a aj naďalej kontrolujú loptičku.
     
    11:59
    Slovensko mohlo vyhrávať o dva góly! Od vlastnej bránky sa naše reprezentantky dostali do prečíslenia troch proti dvom, na konci ktorého pálila Klapitová, avšak iba do konštrukcie bránky.
     
    11:30
    Slovenky aj naďalej pokračujú vo svojom tlaku a ostávajú v útoku Rusko začína byť zúfalé, doposiaľ sa mu nepodarilo vymyslieť vôbec nič.
    11:03 Romana JANEGOVÁ - 1:0
     
    11:03
    Slovensko dalo gól!
    Naše hráčky využívajú svoj obrovský tlak a ujímajú sa vedenia! ROMANA JANEGOVÁ sa loptičky zmocnila na pravej strane pri mantineli a bleskovo volila strelu spoza obrany z väčšej vzdialenosti, ktorú Veselovová nedokázala zahytiť.
     
    10:04
    Napokon sme ale do útoku pustili aj Rusky a naša brankárka sa musela mať na pozore! Po dobrom prechode pálila Kitajevová, ale jej strela letela iba tesne vedľa bránky.
     
    08:56
    Slovensko stále ostáva na útočnej polovici a skúša to viacerými prihrávkami, ruský tím sa neustále bráni. Naše reprezentantky majú obrovskú prevahu.
     
    08:08
    Rusky napokon vystihli smer našej prihrávky, získali loptičku a pkúšali sa dostať do útoku. Loptičku si tam ťahala Šamaninová, ale ďaleko nezašla a bola odstavená.
     
    07:30
    Hra sa v týchto chvíľach vôbec neprerušuje a na palubovke sa stále nič nemení. Rusko je stiahnuté pri svojej bránke a odmieta Slovenky pustiť do ďalšej gólovej pozície.
     
    06:47
    Rusky sa teda dokázali ubrániť a chceli zamieriť do útoku, ale vôbec sme im to nedovolili. Slovensko súpera spred Veselovovej vôbec nepúšťa.
     
    06:13
    Slovenky mali ďalšiu skvelú šancu na otvorenie skóre! Tentokrát sme videli prudkú strelu v podaní Hudákovej, s ktorou mala brankárka ruského tímu problémy. Veselovová musela loptičku skrotiť na dvakrát, za čiaru jej ale napokon neprepadla.
     
    05:50
    Rusko je stále v obrane a Slovensko sa pokúša vypracovať si ďalšiu gólovú príležitosť. Naše hráčky sú neustále veľmi aktívne, Veselovová musí byť v strehu.
     
    05:10
    Slovenky aj naďalej ostali v útoku, ale výborne teraz zakročila Viktorovová a pokus o prihrávku do nebezpečného priestoru zrazila.
     
    04:48
    Slovensko mohlo vyhrávať! Zuzana Šponiarová sa dostala na dostrel bránky a ihneď vyskúšala svoje šťastie, ale jej strelu zastavila iba konštrukcia za Veselovovou.
     
    03:30
    Naše reprezentantky sú jednoznačne aktívnejšie a opúť sa natlačili do útoku. Slovensko začalo zápas veľmi dobre a Rusky sa musia brániť.
     
    02:27
    Vzápätí sa ruský tím pustil aj do prvého brejku v tomto stretnutí, ale finálna strela bola nepresná a naša brankárka Mládenková nemusela vôbec zasahovať.
     
    02:16
    Slovenky sa napokon usadili v útoku a poriadne tam potrápili ruskú defenzívu. Výsledkom bola séria prihrávok, po ktorej strieľala zo strany Košturiaková, ale brankárka súpera si s jej pokusom poradila.
     
    01:45
    Na hracej ploche sa v úvode duelu nedeje nič nebezpečnejšie. Obe strany sa snažia neurobiť prvú chybu a s výnimkou nepresného zakončenia sme strelu nevideli.
     
    01:10
    Slovensko sa napokon dostalo aj do útoku. Tam to spoza obrany strelecky skúsil Ďuríková, ale bránku prestrelila.
     
    00:47
    Slovensko v úvode nič neriskuje. Loptičku drží na svojich hokejkách, ale do útoku sa bezhlavo nehrnie. Úvod zápasu je pokojný.
     
    00:13
    Slovensky začali útočení sprava – doľava. Naše hráčky sa ihneď stiahli na svoju polovicu, odkiaľ budú chcieť rozohrávať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráčky oboch krajín sú už pripravené na palubovke a stretnutie sa po hymnách Ruskej federácie a Slovenskej republiky buce môcť začať. Ruské hráčky nastúpia v červených dresoch, Slovensko v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Mládenková (Krištofová) – Ferenčíková, Košturiaková, K. Hudáková, P. Hudáková, Šidlová, Trošková – Z. Šponiarová, M. Šponiarová, Klapitová – Ďuríková, Janegová, Bobotová – Ješšová, Sádecká, Turčáková – Malichová, Boľová, Gáliková

    Rusko: Veselova (Korzhavina) – Bulbash, Viktorova, Okulova, Makkoveeva, Kitaeva, Palevina, E. Veselkova – Viktorova, Shamanina, Zhuravleva – Dolgoborodova, Serebriakova, Trusevich – Rzhanenkova, Zimina, Shohrina – I. Veselkova, Prosvetova

    Rozhodca: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, slovenské florbalistky vstupujú do bojov na MS 2015 zápasom s Ruskom! My vám z úvodného vystúpenia našich hráčok prinesieme priamy prenos, ešte pred ním ponúkame predzápasové informácie.

    Naše reprezentantky sa na MS kvalifikovali po úspešnej februárovej kvalifikácii v Nitre, kde okrem iného zdolali práve Rusky a odohrali výborný zápas so špičkovými Češkami. Na MS v roku 2013 skončili Slovenky na 9. priečke, teraz budú chcieť ísť určite vyššie. V skupine proti nim stoja okrem Rusiek ešte aj Američanky a Holanďanky, čiže v oboch prípadoch hrateľné súperky. Papier je však jedna vec, realita druhá. Pripomeňme si ešte nomináciu Slovenska na florbalové MS:

    Brankárky: Radka Mládenková, Karolína Krištofová
    V poli: Michaela Ješšová, Šárka Boľová, Jana Trošková, Alžbeta Ďuríková, Viktória Bobotová, Katarína Klapitová, Zuzana Šponiarová, Romana Janegová, Denisa Ferenčíková, Dominika Sádecká, Lucia Košturiaková, Michaela Šponiarová, Veronika Turčáková, Paulína Hudáková, Kristína Hudáková, Andrea Šidlová, Rebeka Gáliková, Valéria Malichová

    Ďalší program zápasov Slovenska na MS 2015:
    Sobota 5.12. o 13:00 Slovensko – USA
    Nedeľa 6.12. o 9:45 Holandsko – Slovensko

    Pred MS nám svoj pohľad na prvý zápas exkluzívne poskytla Veronika Turčáková, nastupujúca v slovenskej extralige v obrane majstrovského Tvrdošína: "Na MS sa už všetky veľmi tešíme. Cestujeme v plnej sile a vo výbornej nálade. V piatok to na úvod určite nebude jednoduché, urobíme však všetko, čo bude v našich silách. Chceme do turnaja vstúpiť víťazne," povedala Veronika Turčáková.

    Stretnutie začína o 11:30, my vám prinesieme priamy textový prenos. Prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:30.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Janegová, 18. P. Hudáková (K. Hudáková), 26. Janegová (P. Hudáková), 55. Janegová (Hudáková) – 16. Okulovová, 43. Ržanenkovová


    Slovensko: Mládenková (Krištofová) – Klapitová, Z. Šponiarová, Bobotová, Ďuríková, Turčáková, Ješšová, Gáliková, Malichová – Košturiaková, M. Šponiarová, Ferenčíková – P. Hudáková, Janegová, K. Hudáková – Trošková, Sádecká, Šidlová – Boľová
    Rusko: Veselovová (Koržavinová) – Bulbašová, Viktorovová, Okulovová, Makkoveeva, Kitajevová, Palevinová, E. Veselkovová – Viktorovová, Šamaninová, Žuravjevová – Dolgoborodovová, Serebrijakovová, Trusevičová – Ržanenkovová, Ziminová, Shohrina – I. Veselkovová, Prosvetovová

    Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka
    bahis siteleri