Espanyol – Levante 1:1 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
1:1 (0:1)
Levante UD
Pondělí 07.12.2015, 20:30 • Power8 Stadium, Cornella de Llobregat • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Espanyol Barcelona v domácím prostředí nepodal špatný výkon, nicméně s Levante UD pouze remízoval 1:1!

    První poločas dnešního utkání nabídl velmi aktivní hru z obou stran! Hned v šesté minutě se dostali do vedení překvapivě hosté, když udělal velkou chybu stoper Roco, a z následného úniku se prosadil Jefferson Lerma! Hned o pět minut později měl však obrovskou šanci právě Roco, tomu se však zakončení nepodařilo. Udeřit mohl ve 25. minutě také Caicedo, avšak jeho hlavička nebyla přesná! Na druhé straně se nebezpečnou hlavičkou prezentoval také Navarra, ani on však nemířil přesně!

    Do druhého poločasu vstoupil daleko lépe domácí Espanyol, který se dočkal v 56. minutě vyrovnávací branky. Na konci krásné kombinace byl Gerard Moreno! Následně mělo šance hostující Levante, nicméně další branku jsme již neviděli.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:21:29)
    Domácí Espanyol dokázal po zlepšeném výkonu ve druhém poločase vyrovnat, víc už však nestihl

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Před vápnem byl přistrčený domácí Hermán Peréz, který následně spadl k zemi, a domácí se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku. Hlavní rozhodčí však nechal hru plynout ...
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby, tudíž oba týmy ještě mají časový fond na vstřelení rozhodující branky!
     
    90
    Střídající Gerard Moreno to udělal parádně na levé straně, kde dokázal obejít Pedra Lópeze, a postupoval směrem do vápna. Jeho následnou přihrávkou však Caiceda nenašel, neboť před toho se dokázal dostat stoper Navarro!
    89. Levante z nebezpečného protiútoku udeřit nedokázalo
     
    89
    Levante se dostalo do zajímavého protiútoku, a do vápna postupoval po levé straně Rubén García. Jeho následný přízemní centr byl však příliš slabý, a míč doputoval do náruče brankáře Lópeze!
     
    88
    Tak, hlavní rozhodčí se v posledních minutách rozhodně nenudí! Tentokrát to udělal velmi dobře na pravé straně Hermán Peréz, nicméně jeho postup zastavil Xumetra, a přišla žlutá karta!
     
    87
    Hned o minutu později musel hlavní rozhodčí udělit další žlutou kartu. Tentokrát si počínal nedovoleně Gerard Moreno, který faulem zastavil Lermu, a rovněž uviděl žlutou kartu!
     
    86
    Espanyol se mohl vydal do zajímavého protiútoku, to však odmítl obránce Toňo, který hodně ostrým zákrokem zastavil pronikajícího Álvareze. Žlutá karta, kterou mu hlavní rozhodčí udělil, byla zcela na místě!
     
    86
    Střídající Burgui si v pokutovém území skvěle kryl míč před svými protihráči, a nakonec se mu podařilo i odcentrovat. Míč však skončil přímo v rukavicích hostujícího brankáře!
     
    85
    Krásný centr od Pedra Lópeze dostal na levou stranu Toňo, který si míč dobře zpracoval, a postupoval do vápna. Jeho další postup mu však znemožnil obránce Javi López!
     
    83
    Do zajímavého protiútoku se dostalo hostující Levante, který táhl střídající Roger Martí. Španělský útočník se však nechal zahnat od Fuentese do pravého rohu, a jeho následný centr se mu navíc nepovedl.
     
    82
    Rozehrávky následné standardní situace se ujal Rubén García, jehož centr byl hodně přetažený. Míč však ještě stihl na hrací ploše Javi López, a Espanyol může kombinovat na útočné polovině.
     
    82
    Ve středu hřiště tentokrát nabral rychlost Rubén García, který si to namířil do pokutového území. Ve středu hřiště ho však poslal k zemi střídající Casadesús, který následně uviděl žlutou kartu!
     
    81
    Své poslední střídání v tomto utkání provádí hostující celek! Ze hry odchází brazilský útočník Deyverson, který dnes odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo posílá trenér Rubi na poslední minuty Rogera Martího.
     
    80
    Po delší době se na útočnou polovinu dostal také domácí Espanyol. Dlouhý centr Burguie hledal za obranou Gerarda Morena, ten se však při náběhu nacházel v ofsajdu!

    Jan Havlovic

    Branky: 56. G. Moreno (V. Sánchez) – 6. Lerma

    Karty:   42. Diop (ESB), 49. Roco (ESB), 60. F. Caicedo (ESB), 87. G. Moreno (ESB) – 15. Lerma (LVN), 75. Pedro López (LVN), 82. V. Casadesús (LVN), 86. Toňo (LVN), 88. Xumetra (LVN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:14.
    Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Álvaro González, Roco, Fuentes – Diop, V. Sánchez (77. Burgui) – H. Pérez, Asensio (46. G. Moreno), V. Álvarez – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – Arbilla, Cañas, Sylla, Burgui, G. Moreno, R. Duarte.

    Levante UD: Rubén – Pedro López, D. Navarro, Feddal, Toňo – Morales, Lerma, Simão, Camarasa (73. V. Casadesús), Rubén García (64. Xumetra) – Deyverson (81. Roger).
    Náhradníci: Mariño – Verza, Xumetra, Ghilas, Roger, V. Casadesús, Calvo.
    bahis siteleri