Espanyol – Levante 1:1 (kon.)
konec
RCD Espanyol Barcelona
1:1 (0:1)
Levante UD
Pondělí 07.12.2015, 20:30 • Power8 Stadium, Cornella de Llobregat • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Tak, hlavní rozhodčí se v posledních minutách rozhodně nenudí! Tentokrát to udělal velmi dobře na pravé straně Hermán Peréz, nicméně jeho postup zastavil Xumetra, a přišla žlutá karta!
     
    87
    Hned o minutu později musel hlavní rozhodčí udělit další žlutou kartu. Tentokrát si počínal nedovoleně Gerard Moreno, který faulem zastavil Lermu, a rovněž uviděl žlutou kartu!
     
    86
    Espanyol se mohl vydal do zajímavého protiútoku, to však odmítl obránce Toňo, který hodně ostrým zákrokem zastavil pronikajícího Álvareze. Žlutá karta, kterou mu hlavní rozhodčí udělil, byla zcela na místě!
     
    82
    Ve středu hřiště tentokrát nabral rychlost Rubén García, který si to namířil do pokutového území. Ve středu hřiště ho však poslal k zemi střídající Casadesús, který následně uviděl žlutou kartu!
     
    75
    Hostující Pedro López vhazoval aut z pravé strany. S vhozením míče do hry však rozhodně nespěchal, a tak přišel hlavní rozhodčí, a udělil mu žlutou kartu!
     
    60
    Teď to však přehnal s důrazem domácí Felipe Caicedo, který poslal ostrým skluzem k zemi Zoihaira Feddala. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil domácímu útočníkovi žlutou kartu!
     
    49
    První žlutá karta ve druhém poločase míří na konto Enza Roco, který hodně zbytečně dohrál ve středovém kruhu Lermu, který přijímal přihrávku. Žlutá karta zcela zasloužená!
    42. Zákrok, po kterém dostal Diop žlutou kartu
     
    42
    Navarro míč odhlavičkoval přímo do míst, kam si nabíhal Papa Diop. Senegalský hráč se pokoušel vystřelit, avšak místo míče trefil nepříjemně Gárciu, a po zásluze dostává žlutou kartu!
     
    15
    Autor zatím jediné branky dnešního utkání, Jefferson Lerma, na pravé straně poslal hodně tvrdý zákrokem k zemi Fuentese, a zcela zaslouženě vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 56. G. Moreno (V. Sánchez) – 6. Lerma

    Karty:   42. Diop (ESB), 49. Roco (ESB), 60. F. Caicedo (ESB), 87. G. Moreno (ESB) – 15. Lerma (LVN), 75. Pedro López (LVN), 82. V. Casadesús (LVN), 86. Toňo (LVN), 88. Xumetra (LVN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:14.
    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Álvaro González, Roco, Fuentes – Diop, V. Sánchez (77. Burgui) – H. Pérez, Asensio (46. G. Moreno), V. Álvarez – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – Arbilla, Cañas, Sylla, Burgui, G. Moreno, R. Duarte.

    Levante UD: Rubén – Pedro López, D. Navarro, Feddal, Toňo – Morales, Lerma, Simão, Camarasa (73. V. Casadesús), Rubén García (64. Xumetra) – Deyverson (81. Roger).
    Náhradníci: Mariño – Verza, Xumetra, Ghilas, Roger, V. Casadesús, Calvo.