Espanyol – Levante 1:1 (kon.)
konec
RCD Espanyol Barcelona
1:1 (0:1)
Levante UD
Pondělí 07.12.2015, 20:30 • Power8 Stadium, Cornella de Llobregat • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Levante z nebezpečného protiútoku udeřit nedokázalo
     
    89
    Levante se dostalo do zajímavého protiútoku, a do vápna postupoval po levé straně Rubén García. Jeho následný přízemní centr byl však příliš slabý, a míč doputoval do náruče brankáře Lópeze!
     
    88
    Tak, hlavní rozhodčí se v posledních minutách rozhodně nenudí! Tentokrát to udělal velmi dobře na pravé straně Hermán Peréz, nicméně jeho postup zastavil Xumetra, a přišla žlutá karta!
     
    87
    Hned o minutu později musel hlavní rozhodčí udělit další žlutou kartu. Tentokrát si počínal nedovoleně Gerard Moreno, který faulem zastavil Lermu, a rovněž uviděl žlutou kartu!
     
    86
    Espanyol se mohl vydal do zajímavého protiútoku, to však odmítl obránce Toňo, který hodně ostrým zákrokem zastavil pronikajícího Álvareze. Žlutá karta, kterou mu hlavní rozhodčí udělil, byla zcela na místě!
     
    82
    Ve středu hřiště tentokrát nabral rychlost Rubén García, který si to namířil do pokutového území. Ve středu hřiště ho však poslal k zemi střídající Casadesús, který následně uviděl žlutou kartu!
     
    81
    Své poslední střídání v tomto utkání provádí hostující celek! Ze hry odchází brazilský útočník Deyverson, který dnes odvedl velmi dobrý výkon. Na jeho místo posílá trenér Rubi na poslední minuty Rogera Martího.
     
    77
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Víctor Sánchez, přichází Burgui.
    76. Další velká šance hostujícího Levante
     
    76
    Další velká šance hostů! Deyverson dostal míč do vápna, a už to vypadalo, že si pro něj dojde brankář López. Do souboje však přilétl Rubén García, který se dostal do zakončení. Jeho tečovaná střela skončila těsně vedle levé tyče domácí branky!
     
    75
    Hostující Pedro López vhazoval aut z pravé strany. S vhozením míče do hry však rozhodně nespěchal, a tak přišel hlavní rozhodčí, a udělil mu žlutou kartu!
     
    74
    Tak to byla velká šance hostujícího celku! Krásnou přihrávku do levé části vápna dostal Xumetra, který se následně dostal ke střele. Ta se mu však příliš nevydařila, a Pau López dokázal míč vyrazit!
     
    73
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Víctor Camarasa, přichází Víctor Casadesús.
     
    72
    Hostující celek dosáhl vedoucí branky, který však obratem nebyla uznána! Xumetra našel povedeným centrem ve vápně Deyversona, který pohledně zakončil, a prostřelil Lópeze. Mělo to však háček, Deyverson se nacházel v jasném ofsajdu!
     
    64
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Jordi Xumetra.
     
    60
    Teď to však přehnal s důrazem domácí Felipe Caicedo, který poslal ostrým skluzem k zemi Zoihaira Feddala. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil domácímu útočníkovi žlutou kartu!
    56. Gerard MORENO - 1:1
     
    56
    Espanyol právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Espanyol je zatím ve druhém poločase rozhodně lepší, a dočkává se zaslouženého vyrovnání! Protiútok domácího celku táhl Felipe Caicedo, který následně poslal míč na pravou stranu, kam si naběhl Sánchez. Jeho povedený pas našel před brankou GERARDA MORENO, který dokázal ve skluzu dopravit míč do sítě!
     
    49
    První žlutá karta ve druhém poločase míří na konto Enza Roco, který hodně zbytečně dohrál ve středovém kruhu Lermu, který přijímal přihrávku. Žlutá karta zcela zasloužená!
     
    46
    Espanyol provádí na začátku druhého poločasu první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Marco Asensio, který na konci prvního poločasu utrpěl lehčí zranění, které mu zřejmě nedovoluje pokračovat v zápase. Na jeho místo přichází Gerard Moreno!
    42. Zákrok, po kterém dostal Diop žlutou kartu
     
    42
    Navarro míč odhlavičkoval přímo do míst, kam si nabíhal Papa Diop. Senegalský hráč se pokoušel vystřelit, avšak místo míče trefil nepříjemně Gárciu, a po zásluze dostává žlutou kartu!
    37. Nebezpečná hlavička Navarra
     
    37
    A z následného rohového kopu mělo Levante velkou šanci! Exekuce se zhostil Rubén García, jehož centr našel ve vápně volného stopera Davida Navarra, jehož hlavička letěla těsně nad branku!
    25. Nebezpečná hlavička Caiceda
     
    25
    Domácí se po delší době dostali do další zajímavé příležitosti! Na pravé straně dostal prostor Hermán Pérez, který svým následným centrem našel ve vápně Caiceda. Ekvádorský útočník svou hlavičku nasměroval těsně vedle hostující branky!
     
    15
    Autor zatím jediné branky dnešního utkání, Jefferson Lerma, na pravé straně poslal hodně tvrdý zákrokem k zemi Fuentese, a zcela zaslouženě vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
    11. Enzo Roco spálil velkou šanci, a svou předchozí chybu neodčinil
     
    11
    No, a domácí z následné standardní situaci opravdu udeřit! Rozehrávky se ujal Marco Asensio, jehož povedený centr našel za obranou zcela volného Enza Roca. Španělský stoper však nezakončil ideálně, a velkou šanci spálil!
     
    8
    Domácí fanoušky teď jistě vystrašil i brankář Pau López, který si při rozehrávce dával hodně na čas, a málem mu míč vypíchl opět aktivní Deyverson. Domácí brankář však, naštěstí pro Espanyol, situaci zvládl!
    6. Jefferson LERMA - 0:1
     
    6
    Levante právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí celek opravdu velký šok, neboť již v šesté minutě jde hostující Levante do vedení! Obrovskou chybu udělal při rozehrávce Roco, který si nevšiml napadajícího JEFFERSONA LERMA, jenž dokázal vypíchnout domácímu stoperovi míč, a svůj únik dovedl do úspěšného konce!

    Jan Havlovic

    Branky: 56. G. Moreno (V. Sánchez) – 6. Lerma

    Karty:   42. Diop (ESB), 49. Roco (ESB), 60. F. Caicedo (ESB), 87. G. Moreno (ESB) – 15. Lerma (LVN), 75. Pedro López (LVN), 82. V. Casadesús (LVN), 86. Toňo (LVN), 88. Xumetra (LVN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:14.
    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López, Álvaro González, Roco, Fuentes – Diop, V. Sánchez (77. Burgui) – H. Pérez, Asensio (46. G. Moreno), V. Álvarez – F. Caicedo.
    Náhradníci: Bardi – Arbilla, Cañas, Sylla, Burgui, G. Moreno, R. Duarte.

    Levante UD: Rubén – Pedro López, D. Navarro, Feddal, Toňo – Morales, Lerma, Simão, Camarasa (73. V. Casadesús), Rubén García (64. Xumetra) – Deyverson (81. Roger).
    Náhradníci: Mariño – Verza, Xumetra, Ghilas, Roger, V. Casadesús, Calvo.
    bahis siteleri