PSG – Šachtar 2:0 (kon.) | Real Madrid – Malmö 8:0 (kon.) | Wolfsburg – Manchester Utd. 3:2 (kon.)
Eindhoven – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Benfica – Atlético 1:2 (kon.) | Galatasaray – Astana 1:1 (kon.)
Manchester City – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Sevilla – Juventus 1:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
3:2 (2:1)
Manchester United
Úterý 08.12.2015, 20:45 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek definitivně vše, děkuji za pozornost a příště na počtenou! (22:47:49)
     
    Je hotovo! V německém městě automobilů právě zavládla euforie, Wolfsburg totiž porazil slavný Manchester United 3:2 a z prvního místa si zajistil účast ve vyřazovacích bojích Champions League!

    K vidění byl strhující fotbal na obou stranách, všechny šance obou týmů však zůstaly nevyužity, až nad tím zůstal rozum stát. A když si deset minut před koncem Guilavogui nešťastně srazil balon do vlastní svatyně, zdálo se, že dojde k dělbě bodů. Ani ne o dvě minuty později ale ve Volkswagen Areně rozpoutal nespoutané šílenství přesnou hlavičkou Naldo!

    A protože Eindhoven v souběžně hraném utkání nakonec poslední CSKA udolal v poměru 2:1, nizozemský celek si zajistil postup ze druhého místa, a na United tak zbude pouze Evropská liga!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Zelenáč Varela navíc netakticky fauloval Schäfera a vidí žlutou kartu, hráči v bílých dresech tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    90+1
    Vlci neohroženě kombinují na útočné polovině, hosté už nemají psychické síly na další zvrat...
     
    90
    Ještě však není hotovo, nad rámec druhé půle srbský arbitr Mažić nastavil hned tři minuty.
     
    89
    Někteří diváci ve Volkswagen areně povstali, Wolfsburg dělí malinkatý krůček od historického postupu!
     
    88
    Na trávníku se ale van Gaalova parta stále nevzdává! Depayova rána byla zblokována, Smalling poté pálil těsně vedle a do třetice všeho dobrého to nevyšlo ani Jessemu Lingardovi!
     
    87
    Lavička United už dobře ví, že pouť Rudých ďáblů Ligou mistrů letos skončí už ve skupině. Výrazy ve tvářích hostujících fotbalistů jsou výmluvné...
     
    86
    Domácí kouč Heching sáhl k poslední změně, Juliana Draxlera nahradil Caligiurim, autorem jediného gólu vlků z prvního vzájemného duelu na Old Trafford.
     
    85
    No a "péesfej" už nad moskevským armádním klubem vede, nad Manchesterem se začínají honit černá mračna...
    84. NALDO - 3:2
     
    84
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, tak toto je naprosto neuvěřitelné! Být teď fanouškem United, asi bych si musel zajít na návštěvu ke kardiakovi! Sváteční střelec NALDO se prosadil už podruhé v zápase, tentokrát překonal de Geu přesnou hlavičkou po Schäferově centru!
    82. Josuha GUILAVOGUI - 2:2
     
    82
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Jenže vše je zase úplně jinak – Rudí ďáblové z nařízeného rohového kopu dosáhli na kýžené vyrovnání! Fellainiho hlavička sice za nic nestála, míč však za záda vlastního gólmana nešťastně poslal JOSUHA GUILAVOGUI!
     
    82
    Memphis Depay prověřil Benagliovu pozornost štiplavicí z ostrého úhlu, švýcarský reprezentant si však svou bližší tyč pohlídal.
     
    81
    Rudí ďáblové se nechali lapit do ofsajdové pasti, Diego Benaglio tak bude mít moře času na rozehrávku. A hostům se čas začíná povážlivě krátit...
     
    80
    Zkušený středopolař United se vrátil na hřiště, zaparkoval se však na hrotu útoku. V záloze to při současném zdravotním stavu uběhat nemůže...
     
    79
    Mimo hru se ocitl manchesterský kapitán Chris Smalling, van Gaalova družina tak nyní hraje v deseti. A se Smallingem to moc dobře nevypadá...

    Vojtěch Balon

    Branky: 13. Naldo (Ricardo Rodríguez), 29. Vieirinha (Draxler), 84. Naldo (Schäfer) – 10. Martial (Mata), 82. Guilavogui (vla.)

    Karty:   59. Schürrle (WOF), 72. Naldo (WOF) – 17. Darmian (MAN), 90+2. Varela (MAN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:10. Rohy: 6:5. Fauly: 8:12.
    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Träsch, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez (16. Schäfer) – Guilavogui, Arnold – Vieirinha (78. Klose), M. Kruse, Draxler (86. D. Caligiuri) – Schürrle.
    Náhradníci: Casteels – Bendtner, Schäfer, Klose, D. Caligiuri, S. Jung, Dost.

    Manchester United: de Gea – Darmian (43. Borthwick-Jackson), Smalling (C), Blind, Varela – Fellaini, Schweinsteiger (69. Carrick) – Lingard, Mata (69. Powell), Depay – Martial.
    Náhradníci: Romero – Carrick, Young, McNair, Pereira, Powell, Borthwick-Jackson.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Djurdjević (všichni Srbsko)
    bahis siteleri