PSG – Šachtar 2:0 (kon.) | Real Madrid – Malmö 8:0 (kon.) | Wolfsburg – Manchester Utd. 3:2 (kon.)
Eindhoven – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Benfica – Atlético 1:2 (kon.) | Galatasaray – Astana 1:1 (kon.)
Manchester City – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Sevilla – Juventus 1:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
3:2 (2:1)
Manchester United
Úterý 08.12.2015, 20:45 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Zelenáč Varela navíc netakticky fauloval Schäfera a vidí žlutou kartu, hráči v bílých dresech tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    88
    Na trávníku se ale van Gaalova parta stále nevzdává! Depayova rána byla zblokována, Smalling poté pálil těsně vedle a do třetice všeho dobrého to nevyšlo ani Jessemu Lingardovi!
     
    86
    Domácí kouč Heching sáhl k poslední změně, Juliana Draxlera nahradil Caligiurim, autorem jediného gólu vlků z prvního vzájemného duelu na Old Trafford.
    84. NALDO - 3:2
     
    84
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, tak toto je naprosto neuvěřitelné! Být teď fanouškem United, asi bych si musel zajít na návštěvu ke kardiakovi! Sváteční střelec NALDO se prosadil už podruhé v zápase, tentokrát překonal de Geu přesnou hlavičkou po Schäferově centru!
    82. Josuha GUILAVOGUI - 2:2
     
    82
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Jenže vše je zase úplně jinak – Rudí ďáblové z nařízeného rohového kopu dosáhli na kýžené vyrovnání! Fellainiho hlavička sice za nic nestála, míč však za záda vlastního gólmana nešťastně poslal JOSUHA GUILAVOGUI!
     
    78
    Dieter Heching v závěru vyztuží defenzivní val Wolfsburgu, Klosemu místo na place mu uvolnil Vieirinha.
     
    78
    No ale pozor, vedení Moskvanům vydrželo sotva dvě minuty a v Eindhovenu máme opět vyrovnáno! Momentálně tedy postupují vlci a PSV.
     
    77
    No a pozor! CSKA se v souběžně hraném utkání na hřišti PSV ujala vedení, což posouvá United zpět na postupové příčky!
     
    73
    Centimetry teď dělily Memphise Depaye od vyrovnání a Manchesterské od návratu na druhou příčku! Nizozemský štírek z šestnácti metrů Benagliovu svatyni těsně přestřelil!
     
    72
    To bylo těsné! Naldo těsně za hranicí pokutového území podržel Martiala, vidí žlutou kartu a může být rád, že z toho nebude penalta pro United!
     
    69
    Louis van Gaal dovyčerpal svá střídání. Juana Matu nahradil Powellem a Schweinsteigera dalším harcovníkem Michaelem Carrickem.
     
    68
    Další obrovskou šanci vlků spálil Max Kruse, na nějž hostující defenzíva úplně zapomněla a bývalý středopolař Borussie Mönchengladbach pálil těsně vedle levé tyče!
     
    68
    Jemine, to byla rána! Maximilian Arnold vypálil z dobrých pětadvaceti metrů na vzdálenější tyč a zaskočený David de Gea měl co dělat, aby míč vyškrábl na roh!
     
    67
    André Schürrle měl na kopačce pojišťovací branku a jeho střelu navíc zdánlivě mimo de Geův dosah nešťastně tečoval Lingard, španělský gólman ve službách Rudých ďáblů ale vytáhl další paráádníí zákrok!
    64.
     
    64
    Panečku na nebíčku! De Gea chybně vyběhl, a svatyně United tak zůstala zcela prázdná. Z uctivé vzdálenosti se mezi tři tyče zkusil trefit André Schürrle, strážce hostující svatyně ale své zaváhání výtečným zákrokem napravil!
    60.
     
    60
    To byl pane zákrok! Hosté se prokombinovali až do pokutového území, kde balon několikrát změnil směr a dostal se na kopačku nikým nehlídaného Depaye, jehož ránu z akrobatické pozice famózním, učebnicovým zákrokem Benaglio zlikvidoval!
     
    59
    Nu a nakonec je z toho žluté karetní napomenutí pro německého reprezentanta Schürrleho.
     
    44
    To jsou nervy, to jsou nervy. Kam se hrabe major Zeman! Od lehoulince tečujícího Juana Maty se míč odrazil do sítě a sudí gól prvně uznali, poté však své rozhodnutí přehodnotili a branku pro ofsajd odvolali!
     
    43
    No a Darmiana v sestavě United nahrazuje teprve osmnáctiletý Cameron Borthwick-Jackson, jenž si tak odbude křest ohněm v Lize mistrů!
    39.
     
    39
    Úúúúúú, už to mohlo být o dva góly! Manchesterští opět a znovu chybovali v rozehrávce a na konci následného rychlého protiútoku vlků stál Julian Draxler, jenž si mazácky připravil míč na střelu, ale jeho projektil z hranice šestnáctky David de Gea ještě lépe polapil!
    29. VIEIRINHA - 2:1
     
    29
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Ou, tak to byla neuvěřitelná paráda a vlci rázem vedou! Julian Draxler vykoupal Schweinsteigera i Blinda, vyměnil si balon s Maxem Krusem a poté se ocitl tváří v tvář de Geovi. Draxler se ale neukvapil a nesobecky posunul míč volnému VIERINHOVI, jenž už měl lehoučkou úlohu!
     
    27
    Panenko skákavá, to byla šance! Daley Blind našel chirurgicky přesným centrem ve vápně volného Marouanea Fellainiho, jehož pokus z bezprostřední blízkosti Benaglio bravurně vyrazil! z brankové čáry
     
    17
    První žlutou kartu v utkání vidí za zatáhnutí záchranné brzdy italský reprezentant Matteo Darmian.
     
    16
    Ricardo Rodríguez si zřejmě přivodil svalové potíže a už po čtvrthodině hry je nucen opustit bojiště, jeho místo zaujme Marcel Schäfer.
     
    15
    Ani jsem to nestačil doťukat a Rudí ďáblové mohli znovu udeřit, Diego Benaglio však vkleče obral hosty o balon v pokutovém území!
    13. NALDO - 1:1
     
    13
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Panečku, to je blesková odpověď! Po faulu Blinda domácí měli k dispozici přímý kop, jehož exekuce se ujal Ricardo Rodríguez. Švýcarský zadák našel parádním stříleným centrem NALDA, jenž byl před de Geou osamocen jako mužik na Sibiři a pohotově umístil balon za záda gólmana United!
    10. Anthony MARTIAL - 0:1
     
    10
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rudí ďáblové jdou po poněkud ospalém úvodu do vedení! Juan Mata našel parádní kolmicí rozběhnutého ANTHONYHO MARTIALA, jenž Benaglia překonal přesnou přízemní střelou k levé tyči!
     
    3
    Ježkovy zraky, to už neplatí! Max Kruse parádně prodloužil centr na trestuhodně neobsazeného Schürrleho, jenž však tváří v tvář de Geovi neuspěl!

    Vojtěch Balon

    Branky: 13. Naldo (Ricardo Rodríguez), 29. Vieirinha (Draxler), 84. Naldo (Schäfer) – 10. Martial (Mata), 82. Guilavogui (vla.)

    Karty:   59. Schürrle (WOF), 72. Naldo (WOF) – 17. Darmian (MAN), 90+2. Varela (MAN)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:10. Rohy: 6:5. Fauly: 8:12.
    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Träsch, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez (16. Schäfer) – Guilavogui, Arnold – Vieirinha (78. Klose), M. Kruse, Draxler (86. D. Caligiuri) – Schürrle.
    Náhradníci: Casteels – Bendtner, Schäfer, Klose, D. Caligiuri, S. Jung, Dost.

    Manchester United: de Gea – Darmian (43. Borthwick-Jackson), Smalling (C), Blind, Varela – Fellaini, Schweinsteiger (69. Carrick) – Lingard, Mata (69. Powell), Depay – Martial.
    Náhradníci: Romero – Carrick, Young, McNair, Pereira, Powell, Borthwick-Jackson.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Djurdjević (všichni Srbsko)
    bahis siteleri