Norsko – Slovensko 2:4 (kon.)
konec
Norsko
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Slovensko
sk Úterý 08.12.2015, 14:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Slovensko zvíťazilo v osemfinále MS 2015 nad Nórskom 4:2 a dosiahlo historický postup do štvrťfinále, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! (16:31:53)
     
    Slovenky o svojom triumfe rozhodli v tretej tretine, keď v rozmedzí šiestich minút strelili tri góly a vybudovali si rozhodujúci trojgólový náskok. Nórky ešte v závere korigovali, to však bolo z ich strany všetko a skvelú Mládenkovú už potom ani raz neprekonali.

    Slovensko postupuje zaslúžene, po dvoch vyrovnaných tretinách hrali Slovenky v tretej časti aktívnejšie, čo potvrdili tromi gólmi, podporenými spoľahlivým výkonom obrany na čele s Mládenkovou. V štvrťfinále si zahráme so Švédkami.
     
    SLOVENSKO postupuje do štvrťfinále MS 2015 vo florbale!!! Gratulujeme našim reprezentantkám, to je úžasný úspech!
     
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Košturiaková strieľala od stredovej čiary, tesne minula odkrytú bránu, to nám však už vôbec nemusí vadiť, dva góly už neinkasujeme!
     
    59:28
    Už nórsky nápor, Naessovej strela k bližšej žrdi bola zrazená do autu.
     
    59:19
    Loptičku sme poslali len k Nórkam, Fosmarková už na striedačke, Nórsko hrá so šiestimi hráčkami!
     
    59:17
    Nórky faulovali na našej polovici, bola tam vysoká hokejka. Teraz si tréner Nórska vzal oddychový čas, naše súperky to zrejme skúsia v šestici. Teraz však ešte nie, nakoľko rozohrávať bude Slovensko.
     
    59:12
    Torpová späť na ihrisku, Nórsko v plnom počte!
     
    58:54
    Hrá sa za nórskou bránou, presilovka pomaly končí, sme naozaj veľmi blízkou k postupu!
     
    58:22
    Ferenčíková už v dobrej streleckej pozícii prihrala napravo Košturiakovej, tej pred odkrytou bránou loptička dobre nesadla a mierila mimo!
     
    57:21
    Slovensko skúsene drží loptičku na hokejkách, Farnesová navyše za našou bránou faulovala zozadu Z. Šponiarovú, získavame ďalšie sekundy, ktoré sú teraz najpodstatnejšie.
     
    57:20
    Kristine Torpová po strelenom góle oslabuje svoj tím, budeme hrať presilovku! Torpová zozadu sekla našu hráčku, za čo inkasuje dve minúty.
     
    56:57
    Avizované vylúčenie Nórska, Slovenky získavajú cenné sekundy za našou bránou!
     
    56:34
    Nórky sa už tlačia dopredu a vysoko napádajú, teraz však po Klapitovej prihrávke jedna z hráčok hostí poslala loptičku za mantinel, hráme teda my.
    55:39 TORPOVÁ - 2:4
     
    55:39
    Nórsko dalo gól!
    Tak ešte nie je koniec, Nórsko sťahuje stratu na dva góly a do konca pre Slovenky až príliš veľa času. Nórky rýchlo rozohrali voľný úder pri pravom mantineli, KRISTINE TORPOVÁ vyslala nenápadnú krížnu polovysokú strelu, Mládenkovej clonila Benková a tak naša brankárka nestihla zareagovať, loptička skončila v sieti!
    Asistencia: Charlotte Hermansenová
     
    55:09
    Košturiaková teraz udržala loptičku na útočnej polovici Slovenska, pohrala sa tam s obrankyňou a len málo chýbalo k tomu, aby nebezpečne zakončila.
     
    54:40
    Výborne nás dnes drží Mládenková, pripísala si ďalší úspešný zákrok. Radka je dnes stopercentne spoľahlivá a je veľkou oporou.

    Branky a nahrávky: 7. Oisethová (Gillbergová), 56. Torpová (Hermansenová) – 17. M. Šponiarová (Z. Šponiarová), 42. P. Hudáková (K. Hudáková), 47. Košturiaková (K. Hudáková), 48. Janegová (Ďuríková)


    Norsko: Fosmarková (Holtová) – Viková, Bergová, Christensenová, Benková, Torpová, Hansenová, Lundeová – Farnesová, Einstulenová, Naessová – Gillbergová, Hermansenová, Oisethová – Gidskeová, Amundsenová – Eriksenová, Simosenová
    Slovensko: Mládenková (Krištofová) – Klapitová, Z. Šponiarová, Bobotová, Ďuríková, Turčáková, Malichová, Gáliková – M. Šponiarová, Ferenčíková, Košturiaková – P. Hudáková, Janegová, K. Hudáková – Trošková, Sádecká, Ješšová – Boľová, Šidlová
    bahis siteleri