Norsko – Slovensko 2:4 (kon.)
konec
Norsko
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Slovensko
sk Úterý 08.12.2015, 14:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
    55:39 TORPOVÁ - 2:4
     
    55:39
    Nórsko dalo gól!
    Tak ešte nie je koniec, Nórsko sťahuje stratu na dva góly a do konca pre Slovenky až príliš veľa času. Nórky rýchlo rozohrali voľný úder pri pravom mantineli, KRISTINE TORPOVÁ vyslala nenápadnú krížnu polovysokú strelu, Mládenkovej clonila Benková a tak naša brankárka nestihla zareagovať, loptička skončila v sieti!
    Asistencia: Charlotte Hermansenová
    47:14 JANEGOVÁ - 1:4
     
    47:14
    Slovensko dalo gól!
    Fantázia, skvelé, za 7 minút a 14 sekúnd tretej tretiny zrazu vedieme rozdielom triedy a sme čoraz bližšie k štvrťfinále! Zavreli sme Nórky pred ich bránou, Ďuríková nahodila takmer zo stredu ihriska, Fosmarková veľa nevidela a s námahou dokázala len vyraziť. Loptičku potom neudržala, ROMANA JANEGOVÁ to využila a na dvakrát napálila do odkrytej brány!
    Asistencia: Alžbeta Ďuríková
    46:24 KOŠTURIAKOVÁ - 1:3
     
    46:24
    Slovensko dalo gól!
    Už vedieme o dva góly, to je úžasný začiatok tretej časti a sme o niečo bližšie k vytúženému postupu! Kristína Hudáková z rohu ihriska našla ideálnou prihrávkou pod seba nabiehajúcu LUCIU KOŠTURIAKOVÚ, ktorá v plnom behu dokázala loptičku poslať smerom k bráne, šokovaná Fosmarková sa len pomaly presúvala a loptička jej pomedzi nohy doputovala k pravej žrdi!
    Asistencia: Kristína Hudáková
    41:36 P. HUDÁKOVÁ - 1:2
     
    41:36
    Slovensko dalo gól!
    Skvelé, to je ten najlepší vstup do tretej tretiny! Kristína Hudáková už tiesnená na pravej strane chrbtom k bráne, už v páde nahrala krížne za seba na protiľahlú stranu, kde bola pripravená PAULÍNA HUDÁKOVÁ a proti padajúcej brankárke krásne trafila pod brvno!
    Asistencia: Kristína Hudáková
    16:09 M. ŠPONIAROVÁ - 1:1
     
    16:09
    Slovensko dalo gól!
    Je to tam, skvelé! Slovensko vyrovnáva a hneď je to veselšie. Prvá formácia si umne rozhodila loptičku, Zuzana Šponiarová prihrala na pravú stranu svojej sestre MICHAELE ŠPONIAROVEJ, ktorá z prvej trafila krížne prudko po zemi, loptička prešla popod pravú nohu nórskej brankárky, ktorá nestihla zareagovať!
    Asistencia: Zuzana Šponiarová
    06:42 OISETHOVÁ - 1:0
     
    06:42
    Nórsko dalo gól!
    Tak bohužiaľ, Nórky využívajú svoju prvú väčšiu príležitosť a ujímajú sa dôležitého vedenia! Gillbergová strieľala z ľavej strany, Mládenková loptičku vyrazila, tá však už smerovala na čiaru. Ďuríková ju odtiaľ v poslednej chvíli odpálila, dobiehajúca HEGE OISETHOVÁ však evidentne nohou dokopla loptičku do siete! Gól by podľa pravidiel platiť nemal, rozhodcovia však ukázali na stred a prehrávame.
    Asistencia: Lena Gillbergová

    Branky a nahrávky: 7. Oisethová (Gillbergová), 56. Torpová (Hermansenová) – 17. M. Šponiarová (Z. Šponiarová), 42. P. Hudáková (K. Hudáková), 47. Košturiaková (K. Hudáková), 48. Janegová (Ďuríková)


    Norsko: Fosmarková (Holtová) – Viková, Bergová, Christensenová, Benková, Torpová, Hansenová, Lundeová – Farnesová, Einstulenová, Naessová – Gillbergová, Hermansenová, Oisethová – Gidskeová, Amundsenová – Eriksenová, Simosenová
    Slovensko: Mládenková (Krištofová) – Klapitová, Z. Šponiarová, Bobotová, Ďuríková, Turčáková, Malichová, Gáliková – M. Šponiarová, Ferenčíková, Košturiaková – P. Hudáková, Janegová, K. Hudáková – Trošková, Sádecká, Ješšová – Boľová, Šidlová
    bahis siteleri