N.Novgorod – Čerepovec 3:1 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 0:2 (kon.)
Petrohrad – Ufa 5:3 (kon.) | Viťaz – Toljatti 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Soči 4:5 (kon.) | Záhřeb – Jaroslavl 1:2 (po pr.)
konec
Dynamo Moskva
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Středa 09.12.2015, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Kokarev se dostal před brankovištěm k dorážce, jenže z bezprostřední blízkosti trefil jen beton připraveného Rynnäsa! Velká škoda pro domácí.
     
    58:20
    Lazušin je na střídačce, domácí zkoušejí power-play!
     
    55:14
    Gorovikov (DMS) ve velké možnosti zahákoval pronikajícího Gluchova. Rozhodčí mu vyměřili dvouminutový trest.
     
    43:10
    Kazaň před Lazušinem rozjela opravdu velký kolotoč! Kdyby Dinamo inkasovalo, bylo by zřejmě po zápase. Pro domácí naštěstí vše dopadlo dobře. Varnakov totiž poté, co projel brankovištěm, bekhendem trefil jen výstroj domácího brankáře.
     
    39:17
    Ještě jedno vyloučení padlo v téhle třetině. Obuchov (KZŇ) je už na trestné lavici podruhé, tentokráte za hru vysokou holí.
    Mattias SJÖGREN - 0:2
     
    38:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Těsně před vypršením trestu hosté skórují podruhé v utkání. Tak to je hodně krutá rána pro Dinamo. Střela od modré čáry od Zacharčuka byla tečovaná do vzduchu hokejkou Těreščenka a puk se najednou dostal k obránci Nikulinovi. Ten dost zazmatkoval, možná i proto, že Varnakov ho pod tlakem donutil jednat nakonec tak, aby puk přihrál přímo na protihráče MATTIASE SJÖGRENA, jenž bez větších problémů usměrnil svou střelu k tyči. Bez asistence.
     
    35:25
    Dinamo se hnalo v oslabení do protiútoku! Kazaň zapomněla na zadní vrátka a málem pykala. Nicméně Pestuško svůj únik do zdárného konce nedostal.
     
    33:19
    Bělova sekl hodně nepříjemně Hietanen (DMS), A dokonce si bude muset odpykat pětiminutový trest! Obdržel navíc ještě 20 minut za nesportovní chování.
     
    28:44
    Dinamo má po početní výhodě. Brjukvin (DMS) evidentně zahákoval soupeře a také on musí dvě minuty posedět na trestné lavici.
     
    27:46
    Další vyloučení na straně hostujícího celku. Sjögren (KZŇ) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    23:30
    Kornějev (KZŇ) ztratil puk, pak musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Rozhodčí si toho všimli, na trestnou lavici musí na dvě minuty po držení.
     
    19:37
    Na závěr třetiny tu máme ještě jedno vyloučení. Cvetkov (DMS) se dopustil hákování, obdržel od rozhodčích dvouminutový trest.
    druhou tyčku nastřelil Hietanen
     
    15:55
    A opět zazvonila tyčka za Rynnäsovu svatyní! Kazaň má nyní velké štěstí. Od modré čáry jí z pravé strany tentokráte orazítkoval Hietanen.
    první tyčku nastřelil Osipov
     
    14:39
    Dinamo nyní bylo gólu zatím nejblíže! Osipov dokázal od modré čáry prostřelit hradbu těl, Rynnäs na jeho ránu absolutně neviděl a ta narazila do tyčky. Volkov se následně k dorážce nedostal.
     
    14:26
    Obuchov (KZŇ) je prvním vyloučeným hráčem tohoto utkání. Obdržel menší dvouminutový trest za podražení.
    Alexandr SVITOV - 0:1
     
    11:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté prakticky z první větší šance skórují. Lazušin nebyl v dobrém postavení, k odraženému puku se dostal úplně volný a v plné rychlosti najíždějící ALEXANDR SVITOV, jenž tvrdou ránou usměrnil puk ze středu pole do poloodkryté brány. Bez asistence.
     
    09:33
    Jak tohle nemohl proměnit? Volkov nyní zvedá smutně hlavu v strop. Robinson ve středním pásmu skvěle zachytil mizernou rozehrávku soupeře, zprava poslal přihrávku na druhou stranu, kam si najížděl jeho spoluhráč, jenže ten z pěti metrů nedokázal trefit odkrytou klec.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 12. Svitov, 39. Sjögren


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Hietanen, Robinson, Mironov, Nikulin, Osipov, Solovjov – Tarasov, Gorovikov, Kokarev – Pestuško, Cvetkov, Fjodorov – Karpov, Těreščenko, Brjukvin – Babenko, Volkov, Igumnov – Šipov
    Ak Bars Kazaň: Rynnäs (Garipov) – Musin, Zacharčuk, Rylov, Jarullin, Bělov, Kornějev – Azevedo, Sjögren, Möller – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Varnakov, Tokranov, Gluchov – Obuchov, Svitov, Archipov

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri